גיליתי אותכם

ולקבל התקף?

תקשיב אני לוקחת כדורים רק כשצריך(כאבים, נגד בחילות, שינה..) ממש.. אני יכולה לחכות שעות/ימים עד שאני משכנעת את עצמי לעשות את זה... אבל התקף יפגום בתיפקוד היומיומי שלי.. ואני לא מוכנה לזה אז אני לוקחת כדורים.. לא כך?

זה תלוי מה מצבך

אם את מאוזנת והתייעצת עם נוירולוג וסיכמתם שאפשר להפסיק אז אני לא רואה פה שום בעיה מקסימום חטפת התקף את חוזרת חזרה לכדורים אבל לפחות את יודעת שניסית זה הרי רעל זבל הכדורים האלה זה לא בריא את מבינה ,הרבה הצלחה וכל טוב

כבר ניסיתי להוריד מינון

לפני שנתיים, אחרי 3 שנים ללא התקף, ואז קיבלתי התקף.. ואפילו לא הורדנו הרבה.. אבל אם זה עוזר לי, זה לא אומר שזה בריא?

ענת71

New member
כמעט כולם חיים על כדורים.

גם אנשים בריאים לוקחים כדורים לשיכוך כאבים וכדומה. אין ברירה לומדים לחיות עם זה.

aerox

New member
מעדיף לקחת את הזבל הזה

לקום בבוקר עם חיוך על הפנים ולעבודה והזמן יעשה את שלו אני בתקווה שיהיה טוב ושיצאתי מהאפילפסיה שהייתה לי ,ורוני אל תיהיה חוכמולוג הכדורים האנטי אפילפטים נועדו לנו ברור שהם סם אבל בואו נודה שהם עוזרים לרובינו יותר מ50 ללא התקפים ,

DesertVoise

New member
שאלה נוספת וחשובה

יש תרופות שלא ניצבר מספיק ניסיון בהם, שמפסיקים לקחת תרופה, האם כשרוצים לחזור לתרופה , היא תמשיך להיות טובה לנו באותו מינון כמיקודם. למשל בלמיקטל הענין לא ברור.

DesertVoise

New member
קצת סדר

תורת הטיפול באפילפסיה מבוססת המון על סטטיסטיקה וניסיון. יש מיספר סוגים של אפילפסיה , אולי 40, ואומנות של הרופא זה לדעת לזהות את סוג האפילפסיה. עכשיו לפי סוג האפילפסיה אפשר לפנות לנתונים הסטטיסטים ולראות את הסיכוי להצלחה בהפסקת טיפול. וזה מה שהרופא צריך לדעת. חלק מהנתונים האלה נימצאים גם באתרים באינטרנט. Juvenile myoclonic epilepsy: The seizures usually involve the neck, shoulders, and upper arms. In many patients the seizures most often occur soon after waking up. They usually begin around puberty or sometimes in early adulthood in people with a normal range of intelligence. In most cases, these seizures can be well controlled with medication but it must be continued throughout life. JME- בדרך כלל קל לטפל בא אם תרופות אבל צריך להמשיך כל החיים.

למעלה