גיליז בת"א

גיליז בת"א

אחרי הבחינה בפסיכולוגיה פיזיולוגית, החלטתי שמגיע לי פיצוי, והודעתי לגבר שיוצאים לאכול בחוץ. שתבינו, משיקולי כסף / זמן / דיאטה, לא יצאנו למסעדות בחודשים האחרונים... אז החלטתי שמגיע לי היום. הוא החליט על המיקום (נמל ת"א), ואני התבקשתי לבחור. אני מודה, לא ממש זכרתי מה יש שם. למזלי, הקוצים בתחת פוסט-הבחינה גרמו לי לרצות לטייל לפני האוכל (כידוע, אנדורפינים המופרשים בסיטואציות מלחיצות גורמים לאיבוד תיאבון זמני, ואח"כ יש מכת רעב). מזל, כי אחרי שחלפנו על פני מול-ים, הגענו לגילי'ז, והחלטתי שזהו זה. אמנם החמצנו ברבע שעה את העיסקית (ראשונה, עיקרית ויין ב-75ש"ח), אבל, כאמור, מגיע לי. המסעדה הייתה כמעט ריקה בשעה הזו, וזה נתן לנו אפשרות להינות מהאור המדהים (בשל הלחות המופלאה ישבנו בפנים) ומהחלל המרווח והמאוד נעים- תקרה גבוהה וחשופה, מראות מאורכות על הקירות, שולחנות עץ כהים וכיסאות נוחים מאוד. פרחים על כל שולחן, מפיות בד. כן, גילי'ז לטעמי. אתם שואלים על אוכל ? התחלנו במרגריטה אבסולוט אבטיח, שהגיע בכוס חמודה עם שני קשים ורודים, שהתאימו למצברוח הרומנטי והורוד שלנו. אח"כ הגבר בחר בחציל בלאדי קלוי עם לבנה וסלט ירוק - הוא אהב יותר את החציל, אני יותר את הלבנה, מהסוג העדין. אני הלכתי על קרפצ'יו טונה אדומה, שהגיע עם שמן זית, פלפל שחור גרוס, גי'נג'ר ועירית ובתוספת מעט מלח היה מצוין. לעיקריות אני הלכתי (וסליחה על השבלוניות) על צ'יזבורגר פילה עם גבינת סנט מור- הגיעו שש פרוסות בגט ועל כל אחת קציצת המבורגר מצוינת עם גבינה. פשוט מנה מעולה. אני מניחה שקרינבורים מקצועיים יותר יעדיפו את האוכל הכבד, אבל אני בחורה פשוטה ולא משתגעת על בשר (אז למה בחרתי בגילי'ז ? כי בא לי, זה למה !) בקיצור, היה לי טעים עד מאוד. הוא הלך על בקר ביין עם ירקות שורש- מנה מכובדת אף היא (לא טעמתי, סליחה, אבל הוא נהנה), שנראתה והריחה עשירה וטובה. לצד שתי העיקריות מגיע גראטין תפוחי אדמה (או סלט ירוק או תפ"א בתנור, לשומרים) שהיה טעים אך חסר ייחוד. האווירה נעימה מאוד, למרות שבגלל השעה עוד היה די ריק- רק כשיצאנו התחיל להתמלא... אולי דווקא בגלל השקט היה לנו נעים. שירות מהיר ואדיב, לא כירכרו סביבנו אבל גם נתנו יחס. לא ממש סיימנו את המנות, אבל יצאנו מלאים ומאושרים, הלכנו חזרה לכיוון האוטו, ובדרך עצרנו במזח של הנמל. כמה דוכנים חביבים, שני זוגות של חתנכלה מצטלמים על רקע השקיעה, ונשיקה אחת ארוכה-ארוכה שלנו. פינוק. נ.ב. עסקי- מחירים: מרגריטה - בערך 25ש"ח ראשונות - 25-45 ש"ח, לא זוכרת בדיוק... עיקריות - צ'יזבורגר 60ש"ח, השאר לא זוכרת, אבל המחירים נעים בין 40+ לפסטות ועד 100 לפלטת פירות ים מטוגנים ליחיד. לחם (3 לחמניות קשות וטובות, חמאה לבנה מהמקרר) - 10ש"ח. גישה לנכים נראית נוחה (מדרגה מאוד מאוד נמוכה בכניסה), לא בדקתי גישה למרפסת על קו המים אבל נראה נטול מדרגות. יש שרותי נכים. השרותים עצמם מעוצבים יפה ודי נקיים, אבל לא מאווררים- אצלנו (הנשים) הסתובבו כמה זבובים. לא לעניין...

Chewbacca

New member
../images/Emo176.gifנשמע מצויין

אין כמו ארוחה טובה אחרי מבחן
, ועוד עם מישהו שאוהבים
. תענוג

עמית@

New member
../images/Emo45.gif איזה יופי של ביקורת

אולי בכל זאת שווה לעבור שם (הדעות כל כך חלוקות שממש לא הצלחתי לגבש תשוקה או דחייה מהמקום..)

liti

New member
זה בהחלט נשמע פיצוי טוב

במיוחד אחרי מבחן בפיסיולוגית. אחד הסיוטים היותר גדולים למי שלומד את התחום, אבל מה- למרות הקושי תחום מרתק ביותר (חייבת להודות שאחד האהובים עלי). העיקר שזה מאחורייך. אני לשמחתי סיימתי אתמול את המבחן האחרון לתואר, ולרגל האירוע אנחנו תופסים כיוון ונוסעים צפונה לסוף שבוע של בילויים וכיף שהוא הכרחי אחרי תקופה זו. כרגיל, אחזור אליכם עם המון חוויות אוכל...
סוף שבוע נפלא!

עמית@

New member
ליטי, שיהיה בכיף ובתיאבון ועם

מעט פיסיולוגיות והרבה פיזיות.

Arfilit

New member
ליטקה - תהנו

ומזל טוב על סיום חובותייך האקדמיים...

Arfilit

New member
נשמע יופי יופי

גם אני אחרי בחינות רציניות הייתי מפנקת את עצמי באוכל/קניות...

למעלה