גיליון ציונים

gorrut

New member
גיליון ציונים

בהרבה חברות דורשים להביא גיליון ציונים או ציון המומוצע. שאלה : האם הם יכולים לבדוק האם מה שהבאת להם זה אכן נכון? האם זה חוקי לעיין בגיליון ציונים של מחפש עבודה? אם הם כן יכולים לבדוק, אז האם הם נוהגים לעשות את זה בדרך כללי?

תשובות חוקי? ודאי שזה חוקי לבקש גליון ציונים. זה לא חוקי ללכת מאחורי גבך לאוניברסיטה ולקבל גליון ציונים ישירות מהם (יש חוק הגנת הפרטיות), אבל לבקש ממך זכותם המלאה לבקש. אתה יכול לסרב לתת, ואז הם יכולים לסרב להעסיק אותך. מה בדיוק אתה שואל? אתה מתכוון לזייף גליון ציונים רשמי של אוניברסיטה, ותוהה אם יש להם יכולת להבחין בזיוף? כנראה שלא. אתה מתכוון לעשות את זה? זיוף זו עברה פלילית ואם הם יגלו הם יכולים לפטר אותך בלי פיצויים ולפתוח לך תיק במשטרה. בהצלחה.

gorrut

New member
תודה :)

שאלתי על מה שענית במפשטים הראשונים שלך, ושאלתי האם מישהו מכיר חברות שאכן בדקו את אמיתות של גיליון הציונים דרך מוסד הלימודים, והאם מישהו מכאן חתם על הסכמתו בלעיין בגיליון הציונים או מישהו שאתם מכירים נתפס? אני מדבר רק על חברות שמעסיקות עובדים , במוסדות הלימודים זה קורה לעיתים קרובות. אני לא מתכוון לזייף כלום , רק אוסף את המידע.

ravak270

New member
עוד משהו

מה שאני רושם עכשיו זה ממה שידוע לי באוניברסיטה בב"ש שבה למדתי: במהלך הלימודים ניתן להוריד את גליון הציונים דרך האינטרנט ולעשות בו שינויים ככל הניתן. עם זאת, אני מניח שמקום שמכבד את עצמו יבקש בשלב זה או אחר של תהליך הקבלה גליון ציונים רשמי. גליון רשמי זה כבר משהו שניתן רק לבקש מהמזכירות והוא מגיע עם חותמת של המזכירות ולא ניתן לזייף אותו, הכוונה שלא ניתן לשנות אותו, לזייף אפשר הכל כנראה... לכן, איך שלא מסתכלים על זה - לא כדאי

gorrut

New member
גם לשנות אפשר ...

חומרים עם אחוז הידרוניום גבוה. ניתן בזהירות לערוך כל דבר. כנ"ל גם לגבי חותמת. לגבי כדאיות , אז זה כבר לפי מה כל אחד רואה.

למעלה