ג'יליאן בפריז

אני דווקא לא חושבת כמוכן...

אמנם גם אותי הפילה הידיעה הזאת אבל לדעתי יש לה אחלה שירים. ההיסטריה סביבה זה בגלל המון ילדות קטנות ובנים חרמנים. אין לה קשר לזה..

Gilliana

New member
אה, גם אני חושבת...

... שיש לה שניים שלושה שירים טובים, אני אפילו נהנית לשמוע אותם במצב רוח המתאים אבל מכאן ועד למה שעשו ממנה? לדעתי מדובר בהגזמה פראית.

זה נכון אבל להיסטריה סביבה

אין קשר אליה. כלומר לא היא אחראית לה... ואל תגידו לי אמרגנים שמרגנים או יחצ"נים... בסופו של דבר היסטריה נוצרת מטיפשות האנשים כשהם בקבוצה..

muldercrushed

New member
לא מספיק ש...

היא לא שרה יפה, אם תסתכלי על תמונה שלה בלי איפור היא תיראה לך כמו מוטציה שצריך לסדר לה תפקיד אורח בתיקים... אחותי אומרת שהיא נשמעת כמו אווזה.. שורה תחתונה, אין על ג'יליאן יקירתינו!!!!

muldercrushed

New member
אז זהו שלא!!!

זה עניין של טעם, אני יודעת.. אבל אישית אי אפילו לא חושבת שיש לה מוזיקה משו.. מכל השירים שיצאו לה (ויצאו הרבה) אני אוהבת אולי שניים שלושה גג..

ברור שזה טעם.

וגם אני רצה לקנות כל דיסק שיש לה ושומעת נון סטופ את שיריה. רק לדעתי יש לה כמה שירים יפים. והיא לא כל כך גרועה כמו שציינתם.

Gilliana

New member
../images/Emo3.gif

ראיתי את התמונות המזוויעות האלה. ולא עושים השוואות של מוטציות עם ג'יליאן!!!

Gilliana

New member
אני יודעת למי התכוונת

רק אמרתי שאל תשווי אותה (את בריטני המוטציה) לג'יליאן.

muldercrushed

New member
מי השווה?!

כאילו שיש מקום להשוות בין ג'יליאן לבריטני.. ברור שג'יליאן הרבה יותר מושלמת!!!!

muldercrushed

New member
למה שהוא יקנא בבריטני?!?!?

גילי ואני התחלנו להתדיין על זה לפני זמן מה..

ואם חסר לו אז שיבוא אליי.

אבל ברצינות.. היום דייבי שלנו כוכב קצת אפרורי, בטח שיחסית לבריטני. יש לו סיבה לקנא..

muldercrushed

New member
מזדהה איתך בטירוף!!

אני עדיין לא יכולה לעכל את התמונות האלה, אני יודעת שזו ג'יליאן ולא סקאלי אבל אני בכ"ז תמיד מחברת אותן ואני לא חושבת שסקאלי הייתה כ"כ ששה להצטלם כמו בתמונות הנ"ל גם אם היו משלמים לה!!

למעלה