ג'יליאן בפריז

aerynsun

New member
הכושים לא אוהבים שאומרים

את המילה כושי...זה זכר לעבדות וכו'... אומרים שחור. איש שחור. סתם לידע כללי ואולי יש כאן בפורום אנשים שחורים

muldercrushed

New member
לא אמרתי שיש לי משו נגד...

אנשים שחורים.. אדרבה, כמה מהשחקנים האהובים עלי ביותר (אחרי דייויד כמובן) הם שחורים! ואני מקדמת בברכה כל שחור בפורומינו הקט!

Gilliana

New member
וכדי לא לקפח את עינת אז גם...

דיויד כמובן! לא בפריז אמנם - אבל זה לא משנה, נכון?

1Shir

New member
הוא חמוווד! באמת.

ותודה על כל התמונות.. אבל אני לא אוהבת את המראה הנוכחי של הג'יליאן הזאת
(ואם כבר קטילות אז מה זה בכלל שבוע האופנה הזה, כבר יש לי אנטי מאיך שזה נשמע..) לעומת זאת אבל גילי אני יודעת שלא תאהבי את זה אז אל תקחי את זה כבקשה, אבל אני באופן אישי אשמח לתמונות של סקאלי (בסדר, ג'יליאן! מבחינתי זאת סקאלי..) בכמה שפחות בגדים.. אני יודעת אני יודעת שזה לא כל כך יפה מצדי, אבל קודם כל זאת לא אשמתי שהיא הצטלמה ככה, זאת בעיה שלה שהיא סיפקה לנו את האופציה הזאת, ואחרי שבע שנים של פנטזיות (הכוונה לפנטזיות של מאלדר, לא שלי..) אי אפשר שלא להנות מזה קצת..

Gilliana

New member
מה 7 שנים???

היא התפשטה הרי "על הפילוט"!
אבל מכיוון שביקשת (אפילו שאמרת לי לא להתייחס לזה כאל בקשה) - אז מצאתי לך כמה. ונכון שאני באופן אישי חושבת שהתמונות מהסוג הזה מורידות אותה ברמה, אבל אני ממש לא מתנגדת להן.

1Shir

New member
../images/Emo6.gif טוב האמת שחוץ מהתמונה הראשונה..

שמשום מה מוצאת חן בעיני, בכל שאר התמונות אין שום דבר יפה והן די בטעם רע לדעתי. אבל תודה לך על הניסיון.. ואולי מאלדר רצה לראות את סקאלי כמו בפיילוט גם בסיטואציות נוספות? אבל כנראה שגם אם הוא רצה, אז עד עונה 6 בערך הוא העדיף שלא..

muldercrushed

New member
יאאאאא!!

דייויד!!!!!!!!!! דרך אגב, ראיתי אותו בפנאי פלןס בתור משתתף בתריאטלון הוא היה עם חליפת צוללנים ומשקפת על הראש, ועד כמה שאני מתה עליו הוא נראה ממש כמו חייזר באותה תמונה..

aerynsun

New member
ראיתי את התמונה הזאת גם

הפנים שלו יותר מבוגרות מהמולדר הצעיר והחמוד שאנחנו מכירות/ים

muldercrushed

New member
טוב הוא אחרי תריאטלון..

הוא לא אמור להיראות כל כך טוב אחרי אני לא יודעת כמה שעות של ריצה שחיה ורכיבה על אופניים.. דרך אגב, הידעתם/ן?: דייויד ואשתו הנחמדת תיאה ליאוני שוקלים לעבור מביתם הקט שבמאליבו מכיוון שבריטני ספירס עברה לגור לידם!!

muldercrushed

New member
הם אומרים שמאז שהיא הגיעה..

מסתובבים להם ליד הבית מלא פפראצים ומלא מעריצים של בריטני (אני אישית לא מבינה מה הם כל כך מוצאים בה, היא אפילו לא יודעת לשיר כמו בנאדם..) והבית שלהם כבר לא כל כך שקט כמו שהוא היה...

Gilliana

New member
../images/Emo45.gif

באמת לא מובנת ההיסטריה הזו אחרי בריטני - אין בה כלום.

למעלה