ג'יליאן בפריז

Gilliana

New member
ג'יליאן בפריז

כמה תמונות חביבות של ג'יליאן משבוע האפנה בפריז.

boringvered

New member
הי!

הבטחתי שאני אציץ
חייבת להגיד שאני מנסה למצוא מה... אני לא אוהבת במראה החדש של ג'ילי... או לא כל כך חדש. טוב, דווקא נראה שפה היא קצת פחות אנורקטית מאשר בתמונות הקודמות שיצא לי לראות מהתקופה האחרונה שלה. האנורקטיות הזו ממש, אבל ממש הזקינה אותה... היא בת 37 אני חושבת, נכון? אין ספק שהיא כבר לא אותה ילדונת עגלגלה שהיא הייתה בתקופה 'ההיא', וזה מורגש. אולי קשה לי לקבל אותה ככה, אני תמיד רגילה למראה ה- סקאלי ואני תוהה מה היה קורה אם עכשיו היא הייתה חוזרת לתפקיד... האם הייתה זו סקאלי בלונדינית עם שיער ארוך, או שהיא הייתה חוזרת למראה הקודם? שלא לדבר על זה שגם האיפור של סקאלי שונה מהאיפור של ג'יליאן... לא הצלחתי להבין למה יש לה כל כך הרבה שחור מסביב לעיניים... אבל הרי נאמר הם היו חוזרים... היו עושים יום אחד סרט... שניהם מבוגרים יותר... מעניין באמת אם הם היו נראים שונים. הזמן הרי לא עוצר מלכת... ותמיד תהיתי מה הם באמת עשו אחרי סוף אותו הפרק... ורד

היי ורד , ברוכה הבאה..

קודם כל אני גם חושבת כמוך שהיום היא נראית מבוגרת יחסית לגילה... בקשר למה הם עשו אחרי הפרק האחרון , בפורום הזה את צריכה להיות ספציפית, את מתכוונת מה מאלדר וסקאלי עשו או דיוויד וג'יליאן?

aerynsun

New member
אהלן ורד

כן, אני גם לא מצליחה להצביע בדיוק מה השוני. אבל בגדול, המשקל. היא באמת נראית כאן יותר מלאה מתמונות קודמות שלה אבל עדיין, מתאים לה להיות שמנמנה. כשיצא הסרט ה2 של תיקים, היא תהייה חייבת לצבוע לאדום חזרה ואז נוכל להשוות יותר בנוחיות
. רק בשביל זה שווה שיעשו תיקים 2 הסרט
אבל היא נראית מותק בתמונה כשהיא בודקת את העדי שהילד עונד.

Gilliana

New member
הי ורד! Wellcome! ../images/Emo13.gif

יופי לראות אותך כאן! אני רק חושבת שטיפונת הגזמת עם ההגדרה "אנורקטיות", לא? נכון שהיא כבר לא שמנמונת ועגלגלה כמו שהיא היתה בהתחלה אבל זו בודאי לא אנורקטיות ואפילו לא תת משקל וגם בתיקים היא כבר היתה עםם הגזרה הזו שמאד מחמיאה לה לדעתי. וגיל זה גיל - כמו שאת אומרת (אכן 37), אין מה לעשות - אבל אני משום מה דווקא יותר אוהבת אותה איך שהיא היום - גם בגלל צבע השיער, גם האורך ואולי גם הגיל, מי יודע.

orityemini

New member
היי ורד!!!!! ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

אני שמחה שנכנסת לפורום.... ברוכה הבאה לקומונה הקטנה אבל איכותית שלנו. מקווה שתהני פה

boringvered

New member
זה לא הבלונד שבעייתי

וסליחה אם אני כזו בנאלית... יש בה משהו נורא מוזנח במראה הנוכחי. גם המראה השדוף... והיא כן שדופה למדי. יכול להיות שזו לא אנורקטיות אלא תהליך של התבגרות הפנים שלה. יש לה עצמות לחיים בולטות, והם יותר בולטות מבעבר... בכל זאת חסר לה קצת מ'שומן התינוקות' של פעם. לא שאני מתגעגעת למראה העגול שלה, אבל היה משהו באמצע. יתכן מאוד שזה פשוט פקטור של גיל. בכל זאת היא כבר לא ילדה ולא נערה ולא בחורה באמצע שנות ה- 20 לחייה. מה שכן, בעיני לפחות, יש לה המון כשלונות בבחירת תלבושות. פעם ב- היא תקלע למשהו מדהים ומחמיא, אבל היא ממש FASHION DISASTER בהמון מקרים... המון בגדים לא מחמיאים לנתונים שלה, והיא לא חסרת נתונים. מעבר לכך, בעקבות הרזון, הצטמק לה מאוד ... החזה... וזו נקודה בולטת שגם משפיעה על לבוש. היא בחורה נמוכה ולעיתים נוטה ללבוש שמלות שנראות כמו חלוק עליה... ואולי זו רק אני, אבל מה לעשות... בעיני היא מפוספסת. מה שכן, היא נראית לי מאושרת עם הבחירה שלה, וזה באמת מה שחשוב. אני מקווה שהיא תשוב למסך הגדול. היא מוכשרת מאוד... אני מקווה שהיא לא תעלם לה לגמרי מהאלמנט הזה ושעבר כבר מספיק זמן בשביל שהיא לא תהיה טייפקאסט (למרות שאני כל הזמן חושבת שהיא הייתה יכולה לשחק באיזו דרמה רפואית... היא כזו טיפוס של רופאה...
) ורד

Gilliana

New member
זאת לא רק את ../images/Emo13.gif

מסכימה איתך במיליון אחוז לגבי הטעם שלה בלבוש. בהחלט Fashion disaster. היא משום מה גם לא הכי מתחברת לחזיות כנראה - ראיתי המון תמונות שבהן היא הולכת עם הכל בחוץ ולא באופן מחמיא.

muldercrushed

New member
אבל ג'ינג'י זה יותר יפה!!

הרבה הרבה יותר יפה וזה יותר מתאים לג'יליאן.. ג'ינג'ים שולטים!!!

Gilliana

New member
המממ... בתור אחת שחצי מהחיים שלה...

מנסה להתפטר מהצבע הזה ללא הצלחה - אני מאד מבינה את ג'יליאן, אבל כאמור - על טעם ועל ריח איו להתווכח

Gilliana

New member
המממ....

היא בכל זאת הסתובבה עם הצבע הזה 9 שנים, והוא זיהה אותה עם סקאלי. אני מניחה שגם אם היא רצתה להחליף את הצבע בזמן צילומי הסדרה - זה לא בא בחשבון מבחינת כריס כך שהיא היתה צריכה "לסבול" 9 שנים מצבע שהיא אולי לא אהבה? עובדה שברגע שצילומי תיקים הסתיימו היא החליפה לבלונד. זה כמובן לא אומר שהיא לא תחליף שוב. למשל - מה יקרה בסרט? האם היא תהיה סקאלי בלונדינית או שהיא תצבע בחזרה לאדמדם?

muldercrushed

New member
אבל מי זה?

מי הכושי הזה שיושב לידה ומה הוא מראה לה? (לא שיש לי משו נגד כושים)

muldercrushed

New member
אולי, אבל הוא מזכיר לי מישו...

אני לא מצליחה להיזכר מי, אולי איזה ראפר כלשהו אבל אני עדיין לא הצלחתי להבין מה זו השמלה השקפקפה הזו שהיא לובשת..

למעלה