זה לא הבלונד שבעייתי
וסליחה אם אני כזו בנאלית... יש בה משהו נורא מוזנח במראה הנוכחי. גם המראה השדוף... והיא כן שדופה למדי. יכול להיות שזו לא אנורקטיות אלא תהליך של התבגרות הפנים שלה. יש לה עצמות לחיים בולטות, והם יותר בולטות מבעבר... בכל זאת חסר לה קצת מ'שומן התינוקות' של פעם. לא שאני מתגעגעת למראה העגול שלה, אבל היה משהו באמצע. יתכן מאוד שזה פשוט פקטור של גיל. בכל זאת היא כבר לא ילדה ולא נערה ולא בחורה באמצע שנות ה- 20 לחייה. מה שכן, בעיני לפחות, יש לה המון כשלונות בבחירת תלבושות. פעם ב- היא תקלע למשהו מדהים ומחמיא, אבל היא ממש FASHION DISASTER בהמון מקרים... המון בגדים לא מחמיאים לנתונים שלה, והיא לא חסרת נתונים. מעבר לכך, בעקבות הרזון, הצטמק לה מאוד ... החזה... וזו נקודה בולטת שגם משפיעה על לבוש. היא בחורה נמוכה ולעיתים נוטה ללבוש שמלות שנראות כמו חלוק עליה... ואולי זו רק אני, אבל מה לעשות... בעיני היא מפוספסת. מה שכן, היא נראית לי מאושרת עם הבחירה שלה, וזה באמת מה שחשוב. אני מקווה שהיא תשוב למסך הגדול. היא מוכשרת מאוד... אני מקווה שהיא לא תעלם לה לגמרי מהאלמנט הזה ושעבר כבר מספיק זמן בשביל שהיא לא תהיה טייפקאסט (למרות שאני כל הזמן חושבת שהיא הייתה יכולה לשחק באיזו דרמה רפואית... היא כזו טיפוס של רופאה...
) ורד