גילוש

Mאיה

New member
גילוש

אני לא מצליחה לעקוב אחר הדמויות שלך... עכשיו אני חושבת פעמים אם אתה לא תמוזB... ביזארי! מה קרה נתת לכל השדים לצאת החוצה?? בגלל זה הענקת את שרביט מנהל הפורום לאחרים?? Mאיה. תוהה מה מצב החום של גיל...ומה המשוגע הזה עשה ליפעת...(איפה היא???)

גיל גיל

New member
למה?

כמה זהויות כבר יש לי? גיל גיל, גיל., משטרת תפוז, יi, קורווין (לא פה... ב-OCD), וכמובן, Mאיה שהיא הזהות המופרעת ביותר שלי, אבל תפוזB? לא...

Mאיה

New member
רגע, רגע, רגע...

מה זאת אומרת Mאיה? אז מי אני? כבר מחקת אותי מעל פני האדמה? ואל תתחמק משאלתי, אייה יפעת?? באיזה מרתף סגרת אותה?? Mאיה. שדורשת ממשטרת תפוז חקירה- מי גנב את השם שלה? (אופססס, עכשיו קולטת שמשטרת תפוז בקומבינה עם האיש בעל 1000 השמות...)

Mאיה-יקרה ../images/Emo23.gif

רציתי לאמר לך כמה דברים חשובים!! תודה רבה על השיחה תודה רבה על התמיכה תודה על ההקשבה תודה על המילה טובה תודה לך בחורה יקרה אני אוהבת אותך ערב קסום מרחל-נשמה שבדרך למיטה

Mאיה

New member
רחלי- על מה התודה?

הרי בשיחה הזאת, הענקת לי יותר משהענקתי לך. קראת אותי והתקשרת... ו-אני כל כך שמחה שדיברנו, אני כל כך שמחה על כל דקת שיחה... ולהבא תטעיני את הפלאפון שלך- הרי את יודעת כמה זמן אנחנו מדברות. הוא בטח קיטר לך שלא הכנת אותו מראש לשיחה כזאת, אולי הייתה שיחה כבדה לטעמו...לא מבין הסתום- נו, טוב, סתם עוד מכשיר!! אוהבת אותך מאוד, את מיוחדת! Mאיה.

Mאיה אל תישאלי היתה מלחמה

שני הסלקומים שלי רבו, מי ישמע את כולה של מאיה
, הטולק מן אמר לסלקום, שמע תן לי אני רוצה
, הסלקום אמר לטולק מן שתוק היום תורי אין לך שיחות יוצאות , ומה חשבת רק לך מותר לשמוע את מאיוש המקסימה
, הטולקמן הזיל דמעה המסכן
, הקנאה אותו אכלה, Mאיה לא תתן לי נשיקה לפני השינה
. הסלקום ליבו נשבר, אחי הטולק מן מתמוטט מעצב
, טוב גם אני אסיים לרחל את השיחה בהפתעה,
, כדי שMאיה לא תעשה אפליה , ורק לי תתן נשיקה
. וככה ללא הודעה מוקדמת, כמו כיבוי אורות , התכבתה לה הסוללה בלי לתת אפילו לרחל לאמר לMאיה המקסימה לילה טוב לפני השינה, ולתת לה חיבוק חזק ומוחץ<בלי שהשריף כמובן ידע
).>
Mאיוש
לילה טוב מרחל-נשמה

השריף

New member
מה זה????

חיבוק חזק ומוחץ????? יש לך אישורים לכך????? מה את חושבת שאת 007 ??? שככה יש לך רשיון לתת חיבור מוחץ לכל אחד?? עכשיו קבלי
ושיהיה לך לילה נפלא!!!

למעלה