גילוי עצמי- ההמשך

1ceQueen

New member
גילוי עצמי- ההמשך

אני מרימה את המבט ומתפעלת ממנה דרך ריסים שחורים. היא מחייכת אליי את החיוך הממזרי שלה, כאילו יודעת מה עומד לקרות. היא מרימה את ידה לעבר צווארה ואני אחריה, בדיוק אותו הדבר. היא מסיטה את רעמת שיערה הזהוב אחורה וחושפת את הבשר הלבן והרך שלה. אני יכולה לראות אותה מעבירה אצבע אחת על הוריד הפועם במרכז צווארה ומדמיינת איך הכוס שלה פועם ביחד איתו.
פתאום אני מרגישה ערפדית.
היא ממשיכה את הליטוף, מאיצה בי להביט בה, הדמות החושנית במראה ואני עוקבת אחרי ידה במבט משתוקק. אני מלקקת את השפתיים, הנשימות מתגברות ככל שהיא מתקרבת אל פטמתי הורודה שבולטת בחוצפה, מתחננת למגע. האצבעות שלה משומנות כבר מקודם והיא תופסת את הפטמה בין האצבע לאגודל, מאריכה אותה באיטיות, מגרדת, שורטת, עוברת עליה בליטוף מעגלי. אני מתפוצצת מעונג, מטילה את ראשי אחורה ומשחררת אנקה. הדמות במראה מושכת אותי להביט בה, אפילו לא התחלנו.
האצבעות שלה לשות את השד, מושכות את הפטמה יותר ויותר חזק, מעצימות את הכאב המענג. היד השנייה מטיילת באותו הזמן במורד הבטן ומגיעה לגבעות התפוחות בין ירכיי. אני כבר לא יודעת במה להתמקד ומתאמצת להשאיר את העיניים פקוחות ולהביט בה, בדמות במראה, שמענגת אותי ומוציאה ממני את השד שידעתי שכלוא שם.
היד שלה מלטפת את פנים ירכיי, מטיילת במעגלים מסביב לכוס שלי אבל לא נוגעת. אני נושכת את השפה התחתונה עד כאב, כאב כל כך נעים ומענג. אני מביטה אל הנקודה הורדוה והפועמת בין ירכיה והיא מציצה החוצה כמו לשון חצופה. בפעם הראשונה בחיי שאני רוצה להעביר את הלשון שלי שם, ללטף בליקוק רטוב ועדין את הכפתור הרך והטעים שמשתוקק לזה יותר ממני. היא מבחינה במבט הרעב שלי ולא מענה אותי יותר. היא מכניסה אצבע לפיה, מוצצת ומשמיעה אנחת הנאה. היא מלקקת את האבצע שלי היטב ובלי התראה מוקדמת מכניסה אותי לתוכי עמוק וחזק.
אני מופתעת מעוצמת התחושה, הראש שלי נזרק לאחור והדמות במראה משמיעה נהמה גרונית אההה
היא נותנת לי רגע אחד להתרגל ואז מכניסה אצבע נוספת, התחושה טובה עוד יותר. היא מוציאה אותן בזהירות ואני יכולה הלראות איך הן רטובות ועסיסיות מהנוזל הרטוב שחיכה בפנים. היא מכניסה שוב בעדינות ואז מוציאה. אני מקמרת את גבי, מרחיבה את הפישוק ברגליי, ממשיכה לענות את השד ביד אחת וביד השנייה מזיינת את הדמות במראה.
פתאום עלה לי רעיון

מראה מראה שעל הקיר...

יפה לך (ולנו)

למעלה