גילוי נאות

גילוי נאות

כולכם יודעים שבפרשיית אייל גולן התנגדתי נמרצות למעשי הזימה שביצע הזמר. אולם, בשם ההוגנות, הגילוי הנאות וזכות הציבור לדעת ועל מנת שיקוים דיון אובייקטיבי ושקוף הריני מביאה לפניכם את המסמך הבא:

הפסיכיאטרית ד"ר נחמה וייזר ניהלה פרשייה מינית עם מטופל שלה, בעת שזה היה שרוי במצב נפשי קשה אשר לטענתו הפך אותו לפגיע וקל לניצול. הוא אף הגיש תביעה נגדה וזכה. ואני שואלת, איך זה שרופאה אשר קרוב לוודאי ממוצא אשכנזי ממשיכה לכהן בתפקידה אחרי פרשייה כזאת, ואילו גברים ממוצא מזרחי זוכים לקיתונות של בוז וביקורת. אינני מצדיקה את מעשיו של קצב וגם לא את של גולן, אני בזה עמוקות לאדם שמתייחס לנשים כאל "פות", אך אם יש בסיפור גזענות חבויה עלינו לחשוף את האמת. הנה הכתבה:

http://israelsocial.wordpress.com/2012/04/14/הפסיכיאטרית-דר-נחמה-ויזר-קיימה-יחסי-מ/

מה הקשר בין סיפור של ילד כאפות

ככל הנראה מזוכיסטי (אחרת למה בחר להתחתן עם מרוקאית דווקא?) לבין סיפור של פסיכיאטרית שהפסידה בתביעה על ניצול מיני והמשיכה לכהן בתפקידה. אין לך מה לומר על זה?

זיקן

New member
מנהל
אלו אמנם שני דברים נפרדים.

אבל לרוב אנשים תמיד משרבבים את השד הגזעני אם יש קשר או אין.
אחרת איך תסבירי ששירבבת את זה.
"איך זה שרופאה אשר קרוב לוודאי ממוצא אשכנזי ממשיכה לכהן בתפקידה אחרי פרשייה כזאת, ואילו גברים ממוצא מזרחי זוכים לקיתונות של בוז וביקורת. אינני מצדיקה את מעשיו של קצב וגם לא את של גולן, אני בזה עמוקות לאדם שמתייחס לנשים כאל "פות", אך אם יש בסיפור גזענות חבויה עלינו לחשוף את האמת. הנה הכתבה:"
מה הקשר בכלל להיותה אשכנזית ומה היה הצורך לציין את זה.
גילוי נאות:
אני מכיר אישית סוטת מין ממוצא מזרחי ששוכבת עם כל מה שזז העיקר שאלו צעירים למטה מגיל 15 והיא עצמה בת 40.
בכלל יש פה ספורט תמידי לשרבב את הגזענות בכל מצב.
שמש. "בגיל 23 הכרתי זוג פולנים מחטט בפח אשפה" סתם ככה יריה מהמותן בתגובה בפורום שאני לא זוכר בכלל למי.
ויש עוד ועוד..

גניפר14

New member
תגיד ילד בתור כורדי מזרחי אתה מרגיש למשל

לפעמים שאני דופקת אותך בתור אשכנזיה.?
באמת רציתי לדעת איך מזרחי כמוך מרגיש? אם הוא מרגיש מקופח.
נ.ב. אני עדיין מחכה ללזניה האיטלקית שלך למתכון של דורי דורות של משפחתך. פליז.

תראי, אצלנו הכורדים, לא נהוג

רגע...

כוסאימא של הוויש הזאת!
כמעט הצליחה לשכנע גם אותי שאני כורדי!!

אבל את תימניה!

וכמו שאתם גועים,
תוכלי להיות העז שלי

למעלה