גילוי מעצבן

leeloo

New member
גילוי מעצבן

כמה שטעיתי... יש לי מתכונת במתמטיקה בעוד חמישה ימים והייתי בטוחה לגמרי שהמתכונת היא רק על יחידה אחת מתוך השלוש, שהמתכונת השנייה היא על 2 יחידות מתוך השלוש, ושהבגרות היא על הכל. חשבתי שככה מכינים אותנו, ושנלמד טוב טוב על כל חלק. אבל טעיתי. מעצבן. מסתבר ששתי המתכונות מכילות את כל השלוש יחידות, ולא איך שחשבתי. באמת איך יכולתי לחשוב ככה? המוח פועל בדרכים משונות כאשר אין לו כוח לשבת וללמוד... בכל מקרה, למזלי רוב החומר ליחידה הוא גם לשתי יחידות, לכם אם עברתי על היחידה, אז סביר להניח שאהיה מוכנה גם לשתי יחידות. I Hope So... רק אני צריכה לחזור על חזקות (קליל), סדרות (חפיף), וחשבון דיפראנציאלי, שזה קצת יותר ארוך וטיפה יותר קשה אבל חפיף! כל השנה אני עושה את זה, אין סיבה שלא אצליח בזה. טוב אני מעודדת את עצמי... הייתי צריכה את זה, תודה. :) לילו

MERD!

New member
חחחח

ממש לא.. בגרות יחידה השנה שנה הבאה 2 יחידות והחומר של יחידה זה כלום כל החומר זה 2 יחידות אם את יודעת יחידה לא אומר שאת מכירה כלום ב2 יחידות ואם ככה את באמת חושבת אני מוכן להתערב איתך 50 שקל שאת נופלת בזה דרך אגב.. קיבלתי מאה במתכונת ב3 יחידות מטמטיקה.. אוי איזה הפתעה :)

leeloo

New member
האם אנחנו מדברים על אותו נושא?

אני עושה רק 3 יח``ל וזהו! סיימתי השנה! ותודה רבה על התמיכה .... באמת... גם אני מקבלת כל הזמן 100, אין לי ממש ממה לדאוג נכון? ויחידה ו2 יחידות זה אומנם לא אותו הדבר, אבל אלו אותם הנושאים ולכן אם למדתי אותם ביחידה אז יש לי סיכוי רב להצליח במתכונת! באמת אנשים, תהיו תומכים! אני אצליח! אתם עוד תראו!

MERD!

New member
כן הבנתי מה...

אצלנו זה מואץ עושים את כל ה3 השנה אני לא רוצה להיות בזה ולא. זה ממש לא יחידה זה הבסיס ממש זה שאת יודעת משהו ביחידה לא אומר שתדעי כלום ב2 למרות שגם 2 זה דיי קל ואין בעיה אני אוהב לתמוך! :)

orchid

New member
עוד גילוי בשבילך : )

אם את יודעת את החומר ליחידה... זה אומר כלום על שתי יחידות, צר לי לבשר לך למרות שזה לא ממש משנה, כי בכל מקרה החומר קל בטירוף! אה, ומה הקטע פתאום עם שני מגנים????????

למעלה