גילוי מדהים ביאגו

גילוי מדהים ביאגו

אתם יודעים מה גיליתי? ז´מיטה הוא האבא האמיתי של יאגו כי אחרי הדלקה שהיייתה בחברת סירניו עשו לז´מיטה ניתוח וככה שינו לו את הפנים. אבל למה רנסו צ´מורו בכה שהיה טקס גילוי הגופה של פרנקו? היחידים שיודעים שרנסו צ´מורו הוא מתחזה הם רנסו,אלדו ומלינה. כמו שאתם יודעים חוספינה עיוורת ובטקס גילוי המצבה הראו את הגופה של אבא של רנסו (שגםם נהרג בדלקה) ובגלל זה רנסו בכה.

shirakl

New member
רק עכשיו עלית על זה?

אני, שלא רואה את הסדרה כמעט בכלל (פרק פעם בשבוע או יותר), ליתי על העניין הזה כבר איפשהו בתחילת הסדרה. זה היה כ"כ צפוי וברור...

©wil cat

New member
חח לא את....... התכוונתי לזה שגילה

שז´מיטה הוא אבא של יאגו!!!

מה???????

רק עכשיו גילית/י את כל זה זה היה ברור מהההההההתחלה עוד שבפעם הראשונה שהראו את ז´מיטה שהוא יראה את הצלקת מהשריפה הבנתי שהוא אבא של יאגו... כדאי שתתחיל/י לעקוב יותר. ממליצה לך לראות יותר יאגו
שני

shirel16

New member
שני קטנטננה לנצח כנסי

אני כל יום רואה יאגו ומהתחלת הסדרה יאגו אני יודעת שזמיטה זה פרנקו ויאגו זה פביו אז אם כבר אני ממליצה לך לראות יותר יאגו כי אני לא מפסידה אפילו פרק אחד ..

מהתחלה אני הבנתי שפביו זה יאגו

אבל מאז שיראו את ז´מיטה אני הבנתי שהוא אבא שלו כי לפני עוד לא היה אפשר לדעת שהוא אבא שלו, דבר שני זה נכון שפעם באמת לא הכי עקבתי אחרי יאגו וזה לא ממש עניין אותי אבל זה התחיל להיות טלנובלה סוערת ואני עוקבת עכשיו פרק פרק... לפי דעתי מי שחושב שיאגו משעממת טועה ובגדול!!!
שני

ler

New member
וזה יהפוך לעוד יותר מענין!!!

היכונו היכונו הרבה מתח ודאגה...

למעלה