גילוי חדש

The scripter

New member
גילוי חדש

צר לי לאכזב אתכם , אבל זה מזוייף כל הקרבות מבוימים הם קובעים מראש מי ינצח ובגלל אנשים כמוכם זה עוד ממשיך לרוץ באוויר אתם אוהבים לראות משהו שכבר נקבע מראש??????.

Sid

New member
וואלה? זה באמת מזוייף???????../images/Emo7.gif

היית צריך לחשוב על זה לפני שגרמת לי להתאכזב קשות כל 10 השנים שראיתי האבקות ירדו לטמיון בגלל הידיעה המרעישה שכרגע כתבת כאן!!!!!! ועכשיו ברצינות אתה חושב שגילית לנו את אמריקה??? מה אנחנו עד כדי כך סתומים? אתה לא מבין כלום מהחיים שלך ! WWE זה שואו כמו כל סדרת טלוויזיה אחרת ואנחנו רואים את זה כי זה מבדר אותנו ומה שגאוני פה זה שאפילו שזה מבויים (ותאמין לי שיותר מ-80 אחוז ממעריצי הרסלינג בעולם יודעים שזה מבויים) זה מושך מיליוני אנשים בעולם שרואים משבוע לשבוע את ההתפתחויות ולא יודעים מה ייקרה בכל תוכנית ומחכים בקוצר רוח לתוכנית שתבוא בשבוע הבא זהו ספורט בידורי !! גילוי חדש עלקק פחחחחחחחח

system Rulz

New member
וינס אמר

באיזה רעיון שהוא משוכנע שרק 2 אחוזים מאוהדי הרסלינג לא יודעים שזה מבויים

DDN

New member
מה?! זה באמת מזוייף?

איך אני אמשיך לחיות עכשיו? תכף תגידו לי שהפנים של קיין לא באמת שרופות, ולמיק פולי אין באמת פיצולי אישיות. תרשו לי לצטט את דד מן, ולומר פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד גדול על מי שפתח את הטופיק הזה.

בואנה. אתה מוזר.

האם יש משהו בטלוויזיה פרט לחדשות ולספורט שהוא לא מבויים (האמת היום גם הספורט הוא מכור) ??? אולי לגעת באושר זה אמיתי ? אולי חיי האהבה ? אולי ספיחס היה אמיתי ?

על האש

New member
אני בהלם ../images/Emo70.gif

אני בשוק אני ה~מ~ו~ם
כול העסק מבויים
ואני לתומי חשבתי כול השנים הללו שהכול אמיתי איזה אידיוט אנוכי
תאילנד-תאינלנד סין-סין אירופה-אירופה רק בישראל

the Rain

New member
אני דורש להקים ועדת חקירה על הwwe

לא יתכן שהכול היה פה מזויף ומכור אני מוחה ודורש לפנות לשר וילנאי על מנת שיפנה לבוש שיקים ועדת חקירה!!!!! בלתי יאמן שכול מה שראינו היה מזוייף אני בהלם!

the Rain

New member
אני מבקש מכולם פה

לזרוק לפח את הדברים שיש להם על הwwe/wwf ולשרוף אותם הקלטות המשחקים התמונות הכול!

HBK

New member
איך ביאסתם אותי!

ואני חשבתי לעצמי שהאלק הוגאן יכול ב2 אגרופים וחצי לחסל כל מתאבק בWWE וגם שלפעמים יש לו התקפים והוא לא מרגיש את המכות שנותנים לו חח...

the Rain

New member
ועדת חקירה!!!!!!!

להוציא את כול השחיתות הזאות לעצור את וינס ומתאבקים ושופטים הכול היה מכור לא יאמן

למעלה