גילוי הכוכבת

nogafe

New member
גילוי הכוכבת

טוב, אז בטח פתוח שרשור כזה כבר מאות פעמים, אבל בכל זאת- שכל אחד יכתוב מתי בערך (אני רוצה שנה, תאריך, יום ושעה) הוא התחיל לסגוד לדיווה הלא-בדיוק-בלונדינית שלנו...?:) אני הכרתי אותה במעומעם עוד קודם, אבל התאהבתי באמת לפני שנהוחודשיים, כאשר ראיתי בטעות (אבל איזו טעות נהדרת!:)) את המופע "הביתה לכבוד כרסיטמס" שלה עם פנטזיה, רובין וקלי. היא הייתה כל כך מדהימה שם! אחרי הפעם הראשונה הקלטתי את זה וצפיתי בזה שלוש פעמים ביום (בלי הגזמה) למשך תקופה ממש ארוכה....בייחוד בבריקאווי ובסינס יו בין גון שפשוט נדלקתי עליהם... וזהו, מאז אני מאוהבת:). ועכשיו נורא מוזר לי לשמוע אותה ברדיו, כי אלו כולם שירים שאני מכירה וחרשתי עליהם כבר יותר משנה..... הזוי:) אז ממתי אתם מעריצים? אה, ועוד משהו- ראיתי פתאום פרסום שהסינגל הבא שלה זה "וואק אווי"- מה? ממתי?! מה קרה ל"גון"?! פרטים אנשים ומהר!!:)

EliranMaor

New member
../images/Emo121.gifנאמ..מחר טיולשנתי../images/Emo9.gif

טוב אז אממ.. ראיתי את SUBG בטלויזיה כמה פעמים ותמיד העברתי עד שיום אחד ראיתי את כל הקליפ והתלהבתי והורדתי את הקליפ לאבא שלי בפלפון וחרשתי עליו שם ואז הורדתי את 2 האלבומים וחרשתי עליהם ואז קניתי אותם [עכשיו יש לי את שניהם מקורי בבית] ו...נאמ.. הצטרפתי לפורום קצת אחרי ועכשיו אני פה
[ומחר טיולשנתי!@#$%#@#!@]

Beautiful SouI

New member
עשיתי הליקס../images/Emo184.gif

זה כואב
האוזן שלי בגודל הר! ואדומה ואלירן אני אשבור אותך עלק לא כואב אנהי עוד שניה מתמוטטת מהכאבים
אני רוצה למות
אה ותהנה בטיול ואל תשכח אותי או את הילדים שלנו
.

Beautiful SouI

New member
ימין../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

ורק אחד מהפורום הזה ראה את ההליקס
תקנאו

ליטול B

New member
מאז שראיתי את קליפ

מיס אינדפינדנט וLOW אבל זה לא היה כל כך בתודעה שלי כי אמרתי אני יוריד ושחכתי ואז שיצא האלבום ברייקאווי אז בכלל נדלקתי על הקול שלה ורק לפני חודשיים ירד לי האסימון שהיא שרה את LOW ומיס אינדפינדנט!!

a charmed girl

New member
אמממממ.....

ראיתי אותה פעם ראשונה בתקופה של LOW אבל לא ממש שמתי לב...ולפני לא זוכרת כמה זמן זה היה...עם SUBG וכל כך נדלקתי בהתחלה על איך שהיא הורסת את הדירה...ואחי איזה פעמיים שלושה שראיתי את הקליפ נידלקתי על השיר ואז יצא BTHE שאמממ ישר התאהבתי בו שיר מדהים ואיך דני קופץ עם הגיטרה חחחח ואז נכנסתי לפורום קצת לפני שיצא BOY חח ואמממ....מאז אני חולה על קול שלה ולא יכולה להפסיק לשמוע אותה בשיעורי היסטוריה ובמחשב!

a charmed girl

New member
חחחח כן כן

שיעורי היסטוריה זה דבר משעמם...צריך משהו כדי שהזמן יעבור, אז גם שם קלי תורמת את חלקה!

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאממממ../images/Emo15.gif

ראיתי את הקליפ של SUBG והטלוויזיה הייתה בשקט אז אין לי מושג איך אבל זה משך את תשומת ליבי..אתם יודעים הקליפ הרי מאוד מאוד יפה (אני ממש אהבתי..כמו עוד כמה קליפים שלה שעשויים טוב אפילו מבחינת העלילה בקליפ) ואז הגברתי לקראת הסוף והתבאסתי שלא שמעתי את כל השיר אז שמתי אמטיוי על פול וולים כל היום עד שיהיה עוד פעם את הקליפ וראיתי..והתאהבתי
ת'כלס ידעתי מי זו גם קודם (בסרט אהבה זה כל הסיפור..ממש אהבתי את השיר שלה
) אבל הקראש היה בSUBG

למעלה