גילוי הכוכבת

D4Ever

New member
אני..

חברים שלי היו מדברים על תוכנית בשם "אמריקאן איידול" אז הייתי מורידה את הפרקים ומאז אני מעריצה את קלי שגם הייתה הפייבוריטית שלי

Good 2b Me

New member
אז ככה..

התחלתי ממש לאהוב אותה ולהכיר אותה ות'קול העצום שלה רק מהשיר SUBG והתאהבתי לגמרי!
אבל עוד לפני דודה שלי שהייתה רואה אמריקן איידול אמרה לי שיש שם אחת בשם קלי קלרקסון עם קול מהמם אז רק ידעתי על קיומה אבל לא שמעתי אותה שרה... וכמובן שמאז SUBG התעדכנתי בכל מה שהפסדתי לפני השיר...

ענת 19

New member
קלי היא פשוט מדהימה!

גיליתי עליה ממש לא מזמן עם הפירסום שלה ברדיו ופשוט התאהבתי בקול שלה, בערך איזה חודשיים בכלל לא ידעתי איך היא ניראת. וזהו אז התחלתי לראות אמריקן איידול של העונה שלה ופשוט מאז אני לא מפסיקה לשמוע... מדהימה!!!

oceanic815

New member
אני ראיתי את SUBG

באמטיווי והשיר נראה לי נחמד .. ואז הורדתי את breakaway וBTHE (
) ואותו כבר ממש אהבתי אותו ורציתי לשמוע עוד שירים שלה :] ואז שמעתי עוד ואז...כן אז התחלתי לסגוד לדיווה הלא בדיוק בלונדינית שלנו

adida12

New member
אממ...

ראיתי את since u been gone בטלוויזיה ואז חיפשתי דיסק ליומולדת ולקחתי את הדיסק שלה ומאז התאהבתי

Free Lancer

New member
אסי....

לא זוכר מתי
בערך כשסינס יו בין גון יצא... למרות שחיבבתי כבר לפני.. חיבבתי..

xtina 4 ever

New member
אני לא זוכרת תאריכים...

אני אפילו לא זוכרת למה זה קרה אבל הורדתי את כל האבום המעולה "ברייקאווי"
וחרשתי עליו ימים ולילות
ומאז אני אוהבת אותה

timtamtum1

New member
מממ

כש"גברת עצמאית" יצא, ראיתי את הקליפ בMTV שמעתי אותו כמה פעמים אבל הייתי ילד צעיר ולא ידעתי מוזיקה טובה מהי
אז לא התייחסתי ממש
אבל כשהתחיל החופש הגדול שמעתי את "מאז שהלכת". ואז אחרי כמה ימים ראיתי שנפתח פורום לגברת הנחמדת ומישהו הוריד לי את השיר לפלאפון ושמו את השיר בMTV בקיצור, קלי בכל מקום
מאז התחלנו לצאת..

14מתן

New member
כבר כתבתי כמה פעמים אבל לא נורא ../images/Emo13.gif

משום מה אני עוקב אחרי מצעד הבילבורד אז נכנסתי וראיתי פתאום איזה זמרת שהגיעה למקום הראשון פתאום ממקום למטה למטה ואם נדייק אז 52 אמרתי לי "הוווו מה פה קורה פה ???" (זה לא דבר שקורה כל כך שם... בכלל לא קורה....) אז הורדתי את השיר (שוד ושבר ! הורדתי בתשלום כן ? אני לא עובר על החוק..... חחחחחחחחחח אוקיי נמשיך) אז הורדתי ושמעתי את זה בהופעה שהיא זכתה באיידול ובכתה התעצבנתי על האישה עם השיר הלא יפה שהגיעה למקום הראשון ושכחתי ממנה אחרי כמה שבועות סידרתי את התיקיה של השירים שלי וראיתי הווו מה זה השיר הזה (אני תמיד מוריד שיר כמה פעמים ואז מה שיורד ראשון אני שומע) בכל מקרה שמעתי את השיר בגירסה של האולפן והוא היה יפה ואהבתי וזכרתי לי את השם שלה כשראיתי שיוצא לה שיר חדש שמעתי אותו ואהבתי גם אמרתי לי מתן ! אתה נוסע לארצות הברית ! למה שלא תקנה את הדיסק ? וכך היה ! הקשבתי לעצה שלי וקניתי !!! זהו טוב ? -טוב

just jenny

New member
נמ,

שמעתי וראיתי ת'קליפ של SYBG ואהבתי:] אחורי זה שמעתי ת'דיסק של ברייקאוואי ונורא אהבתי
אחרי זה חברה שלי קנתה לי ת'דיסק [כפרעליה
]. ועד עכשיו אני חורשת עליו
.

nogafe

New member
אבל אנשים....

אף אחד לא ענה לשאלתי השנייה והקריטית- האם השיר הבא שקלי תשחרר הוא "גון" או "וואק אווי"? עד שנרגעתי מהעובדה שהיא באה לארץ וחזרתי לישון בלילות, אני חייבת תשובה! אני כבר נרדמת בשיעורים מרוב לילות מחוסרי שינה!!:)

nogafe

New member
וואק אווי

יוצא במקום גון?! יי!!!!:) (לא שיש לי משהו נגד גון כמובן- שניהם אחלה שירים:))

patito ƒeo

New member
טוב..אני אנסה לפרט ../images/Emo107.gif

שנה שעברה נכנסתי לאתר של אבריל לאבין והייתה את רשימת השירים שלה. <לא רק שהיא שרה, גם שהיא כתבה..> אז היה את ברייקאוואי, ראיתי שכתוב ליד משהו עם קלי קלארקסון, שאלתי את עצמי מי זאת לעזאזל והחלטתי להוריד$@^#&** שירים שלה. השירים הראשונים שהיו בקא*ה הם ברייקאוואי וסינס יו בין גון אז הורדתי אותם, צרבתי (
) ונורא אהבתי
. ואז הורדתי עוד כמה שירים, צרבתי, הורדתי, התחלתי לאהוב אותה ובסוף קניתי!
(יותר נכון קנו לי) וזהו הא נזכרתי שלפני זה ראיתי כמה קליפים של קלי בMTV אבל חשבתי שהיא סתם עוד אחת כמו אבריל...מה אני אעשה

14מתן

New member
איזה שירים לפני זה גרמו לך לחשוב

שהיא עוד כמו אבריל ?

למעלה