גילוי דעת

r o n35a

New member
גילוי דעת

אתמול לפני שנה בדיוק נרצח בין דודי היקר יוסי בידי מרצחים בני עוולה בפיגוע ירי ביהודה ושומרון. יוסי ז"ל חובש בסיירת צנחנים בן 21 במותו. אתמול חל יום השואה הבינלאומי. אתמול בחר העם הפלסטיני ברוב גורף בהשמדת העם הישראלי . אין בי יכולת לעלות על הכתב את התחושה של כאב, עצבות וכעס שחשתי אתמול. אני מנסה להתמודד ,להתנהג כרגיל ,לנחם , לחזק אבל בפנים מתחוללת סערה. אני כועס כועס כועס אתמול הייתי בעצרת שנערכה לכבודו בפלס"ר. ראיתי ילד. ראיתי חיוך. ראיתי עיניים נוצצות. ראיתי בו את החיים . לרגע הוא חזר אלנו בתמונה.בסרטון . והמבט כאילו אומר לנו "חברה אל תדאגו אני בסדר" או כמו שתמיד אמר "אסור לשכוח :מפתחות של הרכב ,פלאפון וחברים". וכשנדלק האור ראיתי . ראיתי כאב ,ראיתי דמעות ,ראיתי משפחתי היקרה-אנשים חיים ללא נשמה. חזרתי לביתי ובחדשות עדכונים על בחירתו של העם הפלסטיני בחמ"ס, ואני כל כך כועס. אני מנסה לחשוב בצורה הגיונית, לסלק את הרגש ,לנתח . חוזר אחורה בזמן לתקופת רבין,פרס ,נתניהו ,ברק ,שרון .ומגיע למסקנה בלתי נמנעת: בכל זמן שבו דיברנו על רצון לשלום, החזר שטחים, יחסיי שכנות טובה עם "אחינו" בשטחים, זכינו לגמול בדמות פיגועים והסתה הן על ידי הפלסטינים והן על ידי ח"כ ערביי ישראל. בכל פעם שפעלנו מתוך כוח. חיסול ממוקד, חומת מגן .קיבלנו שקט שאפשר צמיחה כלכלית. העם הפלסטיני בחר ברוב מוחלט, בבחירות דמוקרטיות, בחיסול מדינת ישראל. אנו חייבים להפסיק לחלום על השלום כי אולי לא הגיע העת. אנו נמצאים בבעיה קיומית וחייבים להגן על בתינו. השואה לא תחזור

d a n i e l s 5

New member
גילוי דעת.....

ישבתי אתמול עם בת ה-14 וצפינו בחדשות....אמרה לי "זה קצת מפחיד , לא?" בשניה הראשונה עניתי "כן" ושנייה לאחר מכן אמרתי "לא" ולמה לא....ונתתי לה את הדימוי של הילד הרע בכתה....מה קורה שנותנים לו תפקיד, נותנים לו להנהיג....ברוב המקרים אותו ילד רע שמקבל סמכות ניהולית/ארגונית רואה את הדברים אחרת, פתאום מבין שצריך לנהוג אחרת.... ואמרתי לה ולעצמי...וואלה מחשבה נאיבית אולי אבל אפשרית. נזכרתי בבגין, שרון, ועוד כאלה שהיו טרוריסטים לא קטנים....מה קרה איתם כנתנו בידיהם את המושכות....את ההנהגה.... נאיבית? ....אולי,ככה נח לי לחשוב כרגע. ימים יגידו ! לעניין בן דודך, יוסי היקר.....מבינה את הכאב את הכעס...ומשתתפת בצערך. השואה לא תחזור !

את גדולה..../images/Emo24.gif

בחיי שלא קראתי אותך...מדהים ! אני תמיד כותב לפני שאני קורא את התגובות כדי לא להיות מושפע.. והנה אני קורא אותך ואני רואה שקלעתי לדעת חכמים.. כל כך מאמין בזה. שרק לא נתבדה..

בחיי שהיום אני יותר אופטימי ..../images/Emo42.gif

ראשית, מכל הלב תנחומי על בן דודך יוסי.. היום אני מאוד אופטימי, וכדרכי אני רואה רק טוב במה שקרה.. אנסה להסביר בלי להיכנס יותר מידי לפוליטיקה.. תמונה מס' 1.. הפת"ח בשילטון , החמאס באופיזציה, אופיזציה לוחמת,אירגון טרור, שלא יתן לפת"ח לעשות הסכם, ויטרפד כל סיכוי אפשרי.... תמונה מס' 2 .. מפלגת העבודה בשילטון, הליכוד באופזיציה , אופזיציה לוחמת, הפגנות סוערות, איומים, פולסה דנורה, יטרפדו כל סיכוי להסכם תמונה מס' 3.. החמאס בשילטון, האוירה העולמית בהנהגת בוש נגד טרור, החמאס רוצה להישאר בשילטון, אין לו שום אפשרות להמשיך בדרך של טרור, הפת"ח לעומתו יהיה אפוזציה שקטה.. תמונה מס' 4.. הליכוד בשילטון, עושה שלום, מפלגת העבודה נותנת רשת ביטחון. זה העיקרון! אני לא חושב שמנהיגי החמאס יהפכו לחובבי ציון, אני לא שוכח את שאר אירגוני הטרור, אבל בדיוק כמו התמונות שהראיתי לך, אני רואה פה סיכוי קודם כל לשקט... קודם כל שקט ללא פיגועים, אחר כך רק אלוהים יודע.... אני אישית אין לי בעיה לשאת ולתת גם עם החמאס למרות שאני לא מאמין להם. אני יודע מה אני רוצה ולפי זה אקבע מה אתן ומה לא. מקווה שהצלחתי להחדיר בך קצת אופטימיות..

d a n i e l s 5

New member
לא רק אופטימיות....

גם כל כך הגיוני ונכון המצא שהעלית כאן..... כבר מעבירה את המנפיסט שלך לכל הפרשנים באשר הם .... אינשאללה שכך יהיה !

למעלה