גילוי דעת

neuron

New member
viviti

... נסיון נחמד... יש ערובות שהפעם זה יכול להיות שונה??? הספקן

מייקי69

New member
נו, בבקשה.... תראו בעצמכם

מבזבזים עליו את השבת והוא בשלו - מחפש ערבויות. מאמיייייייי!!!!! גם בדרך לחופה אין, כאפארה !!!! גם לא שבע שנים אחר כך !!!!!! תתבגר כבר !!!!!!!!

Alon403

New member
יקירוני...

אלה לא פרטים יבשים, אלה פרטים עקרוניים מאוד! אם היית בגיל אחר, או גרוש/נשוי/אלמן התשובות שלי היו מעט שונות. בא נסה ´תרגיל´ לשיפור יכולת ההתקשרות וההבחנה שלך (כולנו זקוקים לכך, לא רק אתה) צור קשר עם שתי מתנדבות מהפורום, החליפו מידע, שתיהן יחוו דעה אחת לשניה עליך, בא נראה אם שתיהן יגיעו למסקנות תואמות או לא. בא נראה איך אתה מתרשם מהן? יש מתנדבות? (שבת בבוקר, השתגע זה או מה?)

Alon403

New member
ככה? מתפרעת ביום שבת?

א. תחזירי אותי לגיל 29 (סתם, בחיים לא רוצה לחזור ´לשם´) ב. יללה, נראה לך, תביאי עוד מתנדבת. ג. חבל על זמנכן, אני מספר את כל המיגרעות שלי לפני שתתחילו אפילו... אז אין מתח בכלל... ד. במצב שונה מניורון, מצאתי את מי שחיפשה אותי, כך שהמתח שלו לא קיים אצלי, זה אחרת לחפש ידידה מאשר לחפש את הזוגה לחיים.

מייקי69

New member
מה קורה לצעירים היום?

כולה בני 29 וכבר פתרו את 21 השאלות. ואיזו מרירות........ ברררררררררררררררר

מסכימה עם אלון, ניורון

המדיה הזו מציעה הרבה יותר אפשרויות מאשר העולם "האמיתי". המדיה הזו מאפשרת לנו לחשוף/לגלות דברים שמבציאות לא תגלה אלא בשלבים מאוד מאוחרים בקשר. אנשים נפתחים כאן, מגלים הרבה יותר מאשר היו מגלים פנים מול פנים. האנונימיות מאפשרת זאת, העובדה שלא שופטים אותם מיידית על פי המראה. כאן אתה מכיר את האישיות מהר יותר מאשר במציאות ותווי פנים חטובים או לא - לא "משפיעים" על ההיכרות הזו. אתה מכיר את השכבה השניה והשלישית באדם לפני שאתה מכיר את הציפוי. והציפוי הוא המוקש. אף אחד לא אוהב שאומרים עליו שהוא שטחי, ולרוב זה לא נכון! פשוט יש אנשים (אני משערת שכמותך ועוד רבים אחרים..) שלא מוכנים להתפשר על המראה החיצוני גם אם יהיו מוכנים להתפשר על ה"תוכן". אני שומעת מהסביבה חוויות, אכזבות, הצלחות.. אני משתדלת שלא לעשות הכללות, אבל מערכות יחסים ש"נישענו" על משיכה חיצונית בלבד - פשוט לא הצליחו בהמשך ולא עמדו במבחן המציאות. לרוב! ניורון - המוקש הגדול ביותר במדיה הזו הוא המראה החיצוני. עד כמה שהסייברספייס "נותן הזדמנות" גם לאנשים פחות אטרקטיביים מבחינה חיצונית למצוא לעצמם בני זוג, הוא גם מאכזב רבים. אנשים בונים דמות מסויימת, פנטזיה, סביב האישיות שנמצאת מולם ולרוב מקרינה המון קסם, מיניות, אינטיליגנציה ועוד.. כשנוחתים אל קרקע המציאות והעטיפה לא הכי מוצלחת כמו התוכן - מרגישים מרומים. אבל האם זה באמת כך? אולי אתה ראית בין האותיות מה שקיווית לראות? למה תמיד להפיל את ה"רמייה" הזו על הצד השני ולא על עצמינו? אנחנו אלו שבנינו לעצמנו את הדמות. העובדה שהיא לא מתאימה לציפיות לרוב לא מפילה את האשמה על הדמות שיצאה מהסייברספייס אלא עלינו דוקא - אלו שהגדירו לעצמם את רמת הציפיות מלכתחילה.. אני נמצאת באינטרנט כבר כמעט 7 שנים, ניורון. אני מגדירה עצמי כאחת שכבר יודעת "לשחות בשלולית". אנשים - תלמדו לפתוח את הראש, תנו צ´אנס לאנשים שמולכם, גם אם הם לא "הלבישו עצמם" בדיוק בתחפושת לה קיוויתם.. הרי אותה אישיות נמצאת שם ולא נעלמה לשום מקום!! היא רק "מצופה" קצת אחרת.. זהו
פסי (מכונת-כביסה-קומפאקט-מנומשת עם טונות של חברים וחברות סייברספיסים שמקבלים אותה למרות ודפקא!
)

neuron

New member
להבהרת כוונותי...../images/Emo26.gif

... תצפי בהערות שרשמתי לאלון בנוגע למקור העיקרי לאכזבותי ודרך אגב, איני חש בושה, אכן מראה חיצוני חשוב לי, אך הוא בהחלט לא העיקר. כנות למשל חשובה לי הרבה יותר. ואינני מחפש רק יפיפיות, אך אני כן מחפש כאלו שיראו מספיק טוב בכדי שאוכל להמשך אליהן, ובכדי שאני אוכל לחוש עמן נוח והן יוכלו לחוש בנוח איתי.

neuron

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ורק אם במידה מסויימת עולה ריח של התנשאות מההודעה המקורית, לא הייתה לי כוונה שכזו. היא פשוט נכתבה ממקום של כעס שצמח ממספר התנסויות שקרו לי לאחרונה, התנסויות בהן פגשתי בזרות שהמניפולטיביות שהן הפגינו בכדי להביא אותי לפגישה עמן היא מניפולטיביות שאינני רגיל בה, ואין בכוונתי להתרגל אליה.

מכונת כביסה מנומשת ? יקרה!!../images/Emo9.gif

תגידי לי בפעם הבאה שאת עונה-כי איך שאני כותבת תגובה, רואה את הציור של אליהו הנביא ,יפה מאד חמודי, אבל בבקשה תצחצח שיניים כבר. מכינה שוקו, כן אני אוסיף עוד כפית שוקולית. לא את לא יכולה לנסוע לתל אביב בטרמפים . את כבר מעמידה מכונת כביסה קומפקטית מלאה. וואלה, אותה כביסה שמנו כמעט, אפילו ביחד.

מה אפשר למצוא במחלקת הירקות בסופר?

אם אני מבינה נכון את המונח סייבר דייט-(קודם עושים סקס וירטואלי עם "ניק" זר ואח"כ נפגשים?) אז כנראה שיכול לקרות שאתה מפנטז על עלמת חן ובסוף נפגש עם עלם בכלל ונטול נקודת חן אחת.(לא שאתה הולך לבדוק את כל גופו חלילה). אבל אם אתה מדבר על היכרות וירטואלית,כלומר קשר רציף של שיחות שיכולות להיות שיחות נפש עמוקות טווח, כי כשלא מכירים את הנפש ממול, אפשר לעיתים לפתוח לה, או לעצמך כמו בזכוכית מגדלת, ראיה מודעת והתבטאויות אישיות ואינטימיות, שלא תגיע אליהן עם זו שמבטיכם הצטלבו בשפת הים,אלא אולי אחרי שנות היכרות אישית-אינטימית. ואז, חומד , כשנפגשים, אם בוחרים להיפגש-אתה כבר "מכיר" את הפנימיות הכי אינטימית של הנפש מולך, את הסודות הכמוסים, את החרדות, את התשוקות,את האמת שלה- משם להתפשט פיזית, זה כבר סיפור ממקום אחר לגמרי,כי ההתערטלות הנפשית כבר קיימת. אבל בהחלט יכול להיות שממרחק השנים והמינים שלנו(שלי ושלך) אנחנו מסתכלים על החיים מנקודות מבט אחרות אחרות לחלוטין. גם על גברים גם על נשים וגם על מה שבינהם. ואותי המורה ברכה בכיתה ג לימדה" אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"- אתה רוצה אותה אמיתית ,ישרה, כנה, איתך- תהיה אתה כזה, אל "תמכור" ואל "תשווק" את רומיאו ואז לא תקבל את יוליה. אולי הבעיה היא לא במדיה ,אלא באופן השימוש שלך בה? או בך- באשליית הזמינות האין סופית. כי זו תפיסה בסיסית. החיים מזמנים אכן,זמינות אין סופית(כולל בסופרמרקט,אולי במחלקת הירקות תפגוש את זו שתהיה יותר חכמה/יפה/משעשעת..). כשתרצה קשר מסוג אחר-יהיה לך. זה לא "הן". זה "אתה " והבשלות או הנכונות שלך. אבל כנראה ,שאני משדרת בכלל במשדר אחר,איש. שיהיה לך בהצלחה בקמפוס/סופר מרקט/בריכה.

neuron

New member
המונח סייבר דייט...

...בשונה מסייבר סקס, אינו כולל סקס וירטואלי קודם לפגישה אמיתית- הוא פשוט מונח המתייחס לדייטים שהמקור שלהם הוא הכרות ברשת. והיתרון בפגישות שהן מההתחלה פגישות פנים מול פנים, הוא פשוט: הן במרבית המקרים אינן מזמנות הזדמנויות רבות מדי לתרמית (בודאי שלא בנוגע למראה) והן גם פעמים רבות יכולות לספק אינדיקציות ברורות לגבי כנות הכוונות של האחרת כבר מההתחלה.

מייקי69

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo142.gifקצת תשומי, בבקשה../images/Emo142.gif

ניורון, יקירי הסמוי.... נורא תודה שהעלית את הנושא. והזוית הזו שבה אתה עומד - חביבה עלי במיוחד!!!! אוייש - כבר יומיים אני מחפשת פה על מי להניח שיניים !!!!! אז שב יפה, הנה אני נוגסת !!! גם אני עושה היכרויות עלק "סייבריות". עושה גם עושה, ואפילו לא ידעתי את המונח המאד לא מחמיא הזה(סייבר? סייבר? - רגע רגע, טועמת שוב... ומקיאה) אז כנראה שיש יותר שקרניות משקרנים בעולם (האומנם?), כי אני פגשתי רק כאלה על רמה, מעניינים ומעלה - נראים לא רע בכלל, בסטנדרטים שלי. נכון, הם קצת היו פחדנים. אבל הם היו עולם ומלואו, חוויה לפגוש. והיו כאלה שלא טרחתי לפגוש - כי הם ישר שלפו - בדומה לך - את המשפטים האלה:"לכתוב? - לא, תודה. אני לא נכנס למלכודות האלה" או "ממתי התמונה שלך? - כי היא מדהימה, אבל לא רואים את הגוף. אני לא שואל לגודל החזיה שלך, חלילה, אבל.... את ממש שטוחה? - תשמעי - יש לי מנוי בסופר-פארם על תכשירים נגד כוויות. כבר נשרפתי מכל הכיוונים" אני מניחה שיש גם בין בנות מיני כאלה שמביאות אותה ביריד "שוק הבשר". אחד היום בחמש, שניים מחר בבוקר ואולי ישאר זמן לרוץ לעוד דייט בערב... מה ההיסטריה, בחיי? קח אויר, תלך לאט. אבל ממש לאט. ותפסיק לשאול שאלות, אם אתה רוצה תשובות. וואללה, אם תשאל אותי בת כמה אני - אני מבלפת אותך חופשי!!! אז אל תשאל. תקשיב. תקשיב למה שהן אומרות, ותבקש יפה שלא יתחילו לטרטר על עצמן יותר מדי. גג - שישלחו תמונה. מה יכול להיות? תקבל מושג. כי גם תמונה לא ממש משקפת. ותן צ´אנס. הרי דייט הוא דבר מאד לא טבעי. אתה יושב מול "מבחן מעבר" על תקן של בוחן ובאותה עת - של נכשל. נו, עכשיו לך תמצא את ההורמונים שידליקו אותך עליה. בחיים לא. אם היית מכיר אותה בנסיבות אחרות, שמה את הראש שלי - היית נדלק. אישית, אני מחפשת משהו בפרסונל שידליק אותי. ודווקא כן חשוב לי המראה החיצוני. אבל החתיך האחרון רצה לבדוק את מידת החזיה שלי דרך הטלפון. נו, באמת!!! נירון - אפשר קצת להרגע??? - כולה הולכים להעביר ערב בכייף !!! שתהיה גבוהה או נמוכה, שתהיה עם או בלי שדיים!!! אבל שתעביר איתך ערב נעים!!!! מינימום זה!!!! ומה שיבוא אחר כך - יבוא. או שלא יבוא. לפחות העברת ערב בכייף!!!!

רק המראה משקרת ../images/Emo150.gif

כל אחד רואה את עצמו במראה באופן שונה. ולכן מוזר לי שמישהו אומר ששיקרו אותו. אני לדוגמא לא רואה כלל שיש לי קרחת ולעולם לא אחשוב לתאר את עצמי כך אלא אם ישאלו אותי באיזה תסרוקת אני בוחר. לכן, כל מי שהולך לסייבר דייט שלא יצפה לכלום, ויפנים שהוא הולך למעשה לבליינד דייט. ואז לא יהיו לו אכזבות.

נכון מאוד. כשאין ציפיות, אין אכזבות

אני מעולם לא התאכזבתי, לא ציפיתי לכלום. תמיד היתה שיחה נחמדה, מי יותר ומי פחות. אם חלק מאלה שנפגשתי נמשך הקשר, עם חלקם לא. יש כאלה שאיתם אני בקשר עד היום. זכיתי לכמה חברים נפלאים בזכות האינטרנט. רק עם אחד, יצא גם מעבר. את האיש של חיי בשנתיים האחרונות, הכרתי במדיה הזו, באינטרנט. אז אל תסתכל בקנקן, הסתכל במה שבתוכו. ובלי צפיות... לך עם ראש פתוח תקשיב ליושב/ת מולך, תזרום איתו, ואל תשחזר כל הזמן את השיחות הוירטואליות שלכם. לא מכל מפגש יוצר מערכת יחסים אינטימיים, לפעמים הוא יוצר "סתם" מערכת של חברות לשנים. רשפים

אש לי

New member
מה אתם רוצים מהילד מה?

טחנתם את האמ אמ אמא שלו
היי חברה פייר, כנות זה מצרך נדיר אז שיש זיופים בהתחלה...לא נעים אז לא התמזל מזלו עם נשים תגידו שזה לא מבאס שיש לכם תמונה בראש לגבי פרטים שקיבלתם...ובום אמא´לה מה זה? תגידו שלא לא ציפתם שיראה שתיראה לפחות בסדר אז מה אתם רוצים מהגברבר שפשוט לא רוצה להיות כבר לבד. קח עיצות פה של כולם ללא ציפיות,לחפש חברות ואולי משם.... בהצלחה.

מייקי69

New member
אוףףף, כמה שואל

לא, אני לא שטוחה !!!! (עכשיו לך תאמין לי, במסגרת שיחות הנפש עם ניורון) אבל תהרוג אותי אם אני יודעת את המידות... כי אין לי חזיות !!!! אינסטרומנט דוחה, לדעתי. כמעט כאילו היו ממציאים איזה מחזיק ביצים עם רצועות. חזיה, נעלי עקב שפיציות וגרביונים - מביאים לי את הג´נאנה.

למעלה