מה אפשר למצוא במחלקת הירקות בסופר?
אם אני מבינה נכון את המונח סייבר דייט-(קודם עושים סקס וירטואלי עם "ניק" זר ואח"כ נפגשים?) אז כנראה שיכול לקרות שאתה מפנטז על עלמת חן ובסוף נפגש עם עלם בכלל ונטול נקודת חן אחת.(לא שאתה הולך לבדוק את כל גופו חלילה). אבל אם אתה מדבר על היכרות וירטואלית,כלומר קשר רציף של שיחות שיכולות להיות שיחות נפש עמוקות טווח, כי כשלא מכירים את הנפש ממול, אפשר לעיתים לפתוח לה, או לעצמך כמו בזכוכית מגדלת, ראיה מודעת והתבטאויות אישיות ואינטימיות, שלא תגיע אליהן עם זו שמבטיכם הצטלבו בשפת הים,אלא אולי אחרי שנות היכרות אישית-אינטימית. ואז, חומד , כשנפגשים, אם בוחרים להיפגש-אתה כבר "מכיר" את הפנימיות הכי אינטימית של הנפש מולך, את הסודות הכמוסים, את החרדות, את התשוקות,את האמת שלה- משם להתפשט פיזית, זה כבר סיפור ממקום אחר לגמרי,כי ההתערטלות הנפשית כבר קיימת. אבל בהחלט יכול להיות שממרחק השנים והמינים שלנו(שלי ושלך) אנחנו מסתכלים על החיים מנקודות מבט אחרות אחרות לחלוטין. גם על גברים גם על נשים וגם על מה שבינהם. ואותי המורה ברכה בכיתה ג לימדה" אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"- אתה רוצה אותה אמיתית ,ישרה, כנה, איתך- תהיה אתה כזה, אל "תמכור" ואל "תשווק" את רומיאו ואז לא תקבל את יוליה. אולי הבעיה היא לא במדיה ,אלא באופן השימוש שלך בה? או בך- באשליית הזמינות האין סופית. כי זו תפיסה בסיסית. החיים מזמנים אכן,זמינות אין סופית(כולל בסופרמרקט,אולי במחלקת הירקות תפגוש את זו שתהיה יותר חכמה/יפה/משעשעת..). כשתרצה קשר מסוג אחר-יהיה לך. זה לא "הן". זה "אתה " והבשלות או הנכונות שלך. אבל כנראה ,שאני משדרת בכלל במשדר אחר,איש. שיהיה לך בהצלחה בקמפוס/סופר מרקט/בריכה.