גילוי דעת - על סקס.

גילוי דעת - על סקס.

הרבה אומרים שהם אוהבים סקס ואני רוצה לדבר על זה. יש את אלו שאוהבים סקס מכייון שהם חרמנים או חרמניות ובא להם פשוט להגיע לאורגזמה. ויש את אלו שאוהבים את הסקס כי זה ממש כיף. ויש את אלו שסקס מתפרש ככוח כעוצמה ועושה להם טוב ברמה הנפשית חוץ מהפיסית. ויש כאלו שהחליטו שהם אוהבים סקס מסיבות פשוטות , שאין בכוחי לפרט אותן. ויש אותי !! הסקס הוא המקדש שלי , סקס הוא פרוייקט , אני אפילו אוהב לכתוב את המילה סקס !! סקס סקס סקס סקס סקס. פעם אמרה לי חברה :"כמה פעמיים ביום אתה חושב על סקס?". אני לא חושב על סקס , אני עושה סקס תמיד , אני חיי אותו , נושם אותו. אני רואה אישה , ולא משנה כמה יפה או מכוערת שמנה או רזה , אני מיד רואה את הסקסאפיל שלה , אני מאמין שיש בטבע איזון - ואתן לכן דוגמא... אישה שיש לה חזה קטן - יכולה להיות אחת שמוצצת מצויין. אישה שיש לה חזה גדול אוהבת לשבת על הגבר כי היא נהנת שהוא יראה אותה ואת מה שיש לה להציע. אני יודע שאני לא כל כך ברור במילותי - אבל אני עושה גם לעצמי סדר בראש ולא קל לי לכתוב זאת , לכן גלו הבנה וסבלנות - ונסו בכוחות עצמכם לרדת לסוף דעתי. שאני יורד לאישה , אני אוהב להרגיש את הלשון שלי !! אני חושב על מה הלשון שלי מרגישה , אני בטוח שבת הזוג שלה אני יורד מודעת או לא מודעת למחשבות שלי , היא נהנת , כי אני יורד לה ונהנה לא פחות ממנה. אני אוהב להקשיב לכן הנשים - אני מאמין שאנחנו גונחים כדי לרמוז לבן הזוג מה אנחנו אוהבים ואיך אנחנו אוהבים. אני אוהב את הלמידה של האישה , אוהב לשמוע אותה , אוהב לראות אותה. אוהב לראות פה פתוח , אוהב שאת מסתכלת עליי שאני בין רגלייך - אוהב לראות אותך נכנעת לתענוגות הגוף. אחח אורגזמות - אספר לכם משהו על אורגזמות , אולי הרבה יודעים זאת , אבל לאלו שלא יודעים , תהנו מהמידע. בזמן האורגזמה - זהו הזמן היחידי שבו כל השרירים בגוף שלנו מתכווצים !! כן כן , כל השרירים , ללא יוצא מין הכלל. אוהב להתרכז באורגזמה , אוהב לחשוב על הגוף שלי ואיך הוא מגיב למצב הנוכחי , אוהב לראות אותך רואה אותי גומר , אוהב את מבטי הסקרנות . אולי זה מביך חלק מכם - אבל תסתכלו , זה מצויין. אספר לכם למה חשובים המבטים : למשל , ששני אנשים צוללים מתחת למים ואחד מרגיש לא טוב , או נלחץ , תפקידו של הבן זוג הוא להתקרב וליצור קשר עין , מכיוון שקשר עין יכול לעשות המון , מתחת למים ישנה הרגשת בדידות ענקית , וקשר עין קטן יכול לשנות את ההרגשה. טוב , אני מרגיש שאני מגזים כבר , לאלו שלא נהנים לקורא את הכתוב , אנא מכם קללו אותי קצת . שאו ברכה וסעו בזהירות. אוויר.

kay la

New member
וואוו..מנוסח מדהים..

נתת לי כמה נקודות למחשבה..

תודה.

תודה רבה לך - אני מפנים את המחמאה , ממש נעים לי לדעת שהבנת אותי. ספרי לי/לנו - על נקודות המחשבה....הרי זו הבמה הכי נוחה לפתח מחשבות ולחלוק אותן. תודה. אוויר.

מעניין ...מעניין ...

אם כי לדעתי ,כמו כל דבר בחיים ,גם את הסקס צריך לקחת בפרופורציה ולתת לו את המקום המכובד שלו ,אך לא להפוך אותו למרכז (ל"מקדש" כלשונך ). אבל כל אחד בוחר את הדרך שלו לחיות ובנתיב שלו אל האושר . צלילה נעימה :)

תודה../images/Emo140.gif

אוויר, לא סתם אתה קורא לעצמך כך, יש כאן משהו מהרוחניות ולא רק מהגשמיות שבסקס. הנקודות שחשבתי עליהן בעקבות מה שכתבת: א. יחסי -מין. יחסים ולא רק מין. ב. האם יכול להיות שאחרי שמכירים כבר את הטכניקות ואת כל המכניסטיקה אפשר להתפנות להרגע ולעשות סקס כמו שצריך מתוך חיבור של גוף ונפש ושני אנשים ושני עולמות של צרכים. ג. בכל זאת לא יכולה להתאפק מקצת מכשפיות- אם כל השרירים מתכווצים הרי שאפשר לחטוף דום לב אז כאן הסתייגות קלה. ד. read my leaps :אפרורו ל"קרוא" את השני- תרמת לי למחשבותי ליום זה. תודה.

בשבילך...

אני בוחר לקורא לך פיה !! מכשפות לא היו מסוגלות לרדת לעומקם של דברים כמו שאת עשית. בהזדמנות אחרת אולי אתן לך את פרושי לניק המלא שלך . פיה יקרה , רב תודות לך , כנראה שאני צריך נשים שכמוך סביבי שיעשו לי סדר בבלאגן המוחי שיש לי. וכן אני טועה לפעמיים "לקרוא" , אנא ממך אל תתפסי אותי בקלקלתי. אבל קלעת כל כך נכון , אמרת דברים כל כך יפים , אין בכוחי הציני שנלחם בי ברגעים אלו לענות לך בסרקזם אפילו קל - כמו שאני נוהג לעשות עם נשים. קנית אותי !! כל הכבוד , ונתת לי חשק אולי להמשיך לכתוב מחשבות , אולי יום אחד יהיה סדר ב"ארון" שלי . שוב תודה אבירית - משלב קידה מנומסת , לוחץ על "שלח/י" וחוזר להיות אוויר. שאי ברכה וסעי בזהירות. אוויר.

אחות שלי ....

השריטה שלך עמוקה וסוגרת מעגל סביב ראשך. ואני חושב שהבנתי את ה"אדרום". בגלל איזה אחד שכתב פה שהוא מאדרום !! נכון ?? שאי ברכה. אוויר.

jacobf1

New member
הגזמה.

הסקס אצלך עומד ברומו של עולם.יש עוד דברים חשובים לעשות. אגב האם אתה עושה סקס מתוך אהבה לשותפתך למין?

למעלה