גילוי דעת ואזהרה .

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
גילוי דעת ואזהרה .

לאור המיילים האחרונים שקיבלתי ברצוני להסביר כמה וכמה דברים לאילו שאינם בקיאים בנושא המאגיה והמיסטיקה : א ) אילו מאיתנו "המיסטיקנים" ,הדורשים סכומים בעד פריסה בקלפים ,קריאה בכפות ידיים ,קפה וכדומה שדורשים סכומים גבוהים לתשלום (המזכירים מספר לוחית רישוי של המכוניות בארץ),הם בסך הכל תאבי בצע ואולי אפילו גרוע מכך . ב) הצמח ( שאני יוסיף למטה תמונה שלו ),הוא אומנם סוג של מרווה .אך החומר המצוי בצמח ,גורם לאופוריה והזיות קלות . אין לצרוך אותו בשום דרך כל שהיא ובמיוחד לא לפני נהיגה !!!. ג) הבדיקות בנט אחר הדברים הבאים :עין הרע, כישוף,חסימות אנרגטיות,קללות למינהן ,הן לא הכי אמינות מהסיבה הפשוטה ,קיימים תסמינים רפואיים ופיזיים אשר יכולים לחקות בנקל תופעות וסממנים הזהים לאלה שנראים בכישוף ,חסימות וכדומה ,כפי שהזכרתי ממעל. ד) "אבקות" למינהן ואו "מים" קדושים המבטיחים להעשיר אדם ואו להביא לפריון ,הם דברים שאין לדעת מה שמו בתוכם ורצוי שלא להשתמש בהם . ה) הסכום שיש לשלם עבור עין הרע ,הוא סכום הנע עד 300 ש"ח (ומבחינתי סכום זה הוא גבוה מדי!!!) הסכום הנדרש להסרת כישוף הוא לפעמים יותר גבוה, רצוי להתיעץ עימנו על כל מה שקשור בזאת . ו ) המיסטיקן טען כי יש לך כישוף ,עין הרע ,וכדומה .מצאי מישהו אחר . אל תספרו כי הייתם אצל מישהו אחר .בידקו אם מה שהוא יאמר על הכישוף זהה למה שנאמר קודם . ז) "מכשף" הטוען כי עשו כנגדכם פעולה מאגית ,הדורשת ממנו הוצאות כספיות (שמזכירות שוב לוחיות רישוי של מכונית) וכי הוא צריך ללכת לבתי קברות, או שאינו יכול לעשות זאת בפנייך .פשוט תתעלמו מדבריו. ח) "מיסטיקן" המאיים כי רק הוא מסוגל להסיר כישוף ואו עין הרע .ואו כל מיני דברים מפחידים אם תסרבו לשלם לו . ט) במאגיה לסוגיה אין דבר כזה שרק חומר אחד עושה את הפעולה. תמיד יהיו אלטרנטיבות לחומרים יקרים .על כן חישבו על כך. י) לא תמיד המיסטיקן שמקבל סכומי כסף גדולים ,הוא הטוב ביותר. יא) הפעילות של מיסטיקן ,אינה דורשת התפשטות ואו חשיפה של איברים מוצנעים ואו קיום מגע מיני .במידה והמיסטיקן טען כך פשוט עיזבו את המקום. יב) בשחור לפעמים נעשה בכישופי אהבה שימוש בזרע הגברי ,אין הדבר אומר הזרע של המאג עצמו. כישוף זה מה גם שאינו מומלץ והוא פג תוך מספר שעות ואפילו פחות מכך .יש תחליפים רבים וטובים יותר לכישוף זה. יג) קמיעים - קמיע הוא התהליך האחרון הבא לרוב אחרי פעולה מאגית . השימוש בקמיע הוא בעל מחלוקת ביהדות .הרמב"ם ורבי עקיבא ורבי אלעזר ועוד גדולים ורבים התנגדו למתן קמיעים . הקמיעים הניתנים לרוב ,דורשים אמונה .כלומר אם אינך מאמין כי הוא מסוגל לבצע פעולה מסויימת .הוא לא יוכל לעשות זאת. הקמיע ביהדות יכיל קלף המכיל טקסטים ואו שמות ולחשים הבאים מהתורה והקבלה. ב"שחור" יכיל הקמיע חומרים המבצעים פעולת טיהור אשר תוקרן אל ההילה או אל איזור בגוף . י"ד ) החוט האדום -השימוש לו מצוי הן ביהדות והן מחוצה לו ... האקטיביות שלו קשורה לאמונה שלך ביכולתו .הוא לא מסוגל לעשות כלום אם אתה לא תבצע את המקסימום קודם לכן. ט"ו) לכל אלה הבאים אלי ,אינני מקבל אנשים הבאים לבד !!!. אנא בואו בלבוש צנוע! כבדו את בני ביתי !! ואני מבקש נא לא לעשן בפגישה. ט"ז) קיימים פורומים ,כמו שלי ושל מיקי הקורא ומאיה ואו ליאת 39 והפורום הנ"ל ושל דורית המאפשרים פריסה בחינם על מנת לגלות דברים בחיים. כך שלא הכל בחיינו המיסטיקנים זה כסף כסף וכסף. השירות שאנו נותנים בפורומים הוא מעולה ובאוירה טובה וידידותית . בכבוד רב ibp1 .

Soul Reaper

New member
יאפ ../images/Emo127.gif

חח מקורי אני:p אה וב-ח'.. שכחת להגיד שצריך להתרחק מאנשים כאלה:S

כל הכבוד

זה נקרא שירות לאזרח. לגבי סכומי כסף - כל אדם רשאי לדרוש כאוות נפשו! לצערי. לדעתי אדם שדורש כסף רב הופך לאט לתאב ממון, בהיותו כזה רוחניותו יורדת ולכן אין לאף אחד מה לחפש אצלו... לגבי הסרות עין הרע והסרת כישופים למינהם.... ובכן לא קל לי עם זה. בגלל שאני יודע מי פה מנהיג את העולם חששי מכל אותן עיניים וכישופים יורד פלאות. לא תאמין איזה כוח יש לשיחה אחת עם האל שבמרומים וכמה הצלחות ניתן לקבל בעזרתה. לגבי ידיעותיך אני חייב להודות שיש בי לא מעט קנאה (מהסוג הטוב!) כאשר אני קורא את הודעותיך ועומד על טיב ידיעותיך.

IBP1

New member
כשההייתי תלמיד ישיבה בעברי הרחוק

קראתי את הספר "כוחה של תפילה " והוא מביא את הפשט שבנושא וכמי שעוסק בין היתר בקבלה היהודית מוצא אני את סוד כוחה של השיחה עימו כמו 2 חברים ,הרבה יותר חזקה.

ברשותך../images/Emo27.gif

מן הראוי שמאמר שכזה לא יחלוף עם הדפים ולכן הועתק למאמרי ה
.
גילוי דעת ואזהרה

IBP1

New member
ברשותך גילי...

אם תוכלי לערוך את סעיף ח' ולהוסיף "התעלמו מאיומיו המגוחכים" למשפט. תודה.

למעלה