גילוח...??

גילוח...??

אהלן כולם.. לכולנו ידוע כי הישראליות מקפידות על טיפןח עצמי...דהיינו גילוח רגלים, ובין היתר גילוח המפשעות..אינני יודע איך (לא התענינתי)אבל הבעיה שלי היא מה שקורה אח"כ..הפצעים, האדמומיות ..כולכם יודעים על מה אני מדבר..ומה לעשות זה פשוט מוריד לי את החשק ..מישהו מזדהה??

tokit

New member
אלה צרות !!!

מוריד לך את החשק?? בוא לגרמניה, הן לא מורידות שערות. אין לא פצעים ולא אדמומיות..

לורן29

New member
חחח

מי שמגלחת למטה צריכה לדעת שיש קרמים שמרגיעים את העור ומונעים פצעים ושות'. סורי אל הסופר פארם הקרוב לביתך, רכשי במיטב כספך נסי גלחי מרחי ותהני ויפה שעה אחת קודם

tokit

New member
יקירתי, יש פתרונות נוספים..

אני מעדיפה שעווה או את המכשיר להורדת שערות מהרגליים. שניהם עושים עבודה נקייה, תוצאות נשמרות כמה שבועות. אין פצעים, אין אדמומיות.. גילוח?? רק באזורים בהם השיטה שלי ממש כואבת..

לורן29

New member
ברור שיש, נשמה

חשבתי שהוא פשוט שואל לגבי המגלחות אם יש פתרון. שעווה ברגליים זה דבר נפלא...במפשעה...זה פשוט כואב רצח!! רצח!!!!

לורן29

New member
גם טפטוף של נר כואב בהתחלה

ואח"כ נהנים משילוב הpleasure and pain אבל תגידי את זה לגברים אף אחד לא נתן לי!!!!! אף אחד!!! גם לא לקשור!!!!! מה עשיתי מה?

tokit

New member
אני יכולה לתת לך כמה טלפונים

של גברים שישמחו (מאוד..) לטפטף עליך.. ואולי זה תלוי איך מבקשים. עובדה שלי נתנו..

tokit

New member
כמובן שהתכוונתי..

שהם ישמחו לטפטף עליך ושגם תטפטפי עליהם..

P u s s i c a t

New member
אתן חולות

הרסתן אותי... אגב - את הנר ניסיתי. אני חושבת שעד היום יש לי צלקת, אבל התענוג!!! אנאלי - כבר אמרתי את דעתי בעניין - לא כאב לי מעט מעולם. רק פעם אחת עם חזיר מיוח דבמינו אבל אני לא דוגמא - אני נהנית מכאב. קל, כמובן. לגי השיער - כשאפשר - רק מריטה. אבל פצעים זה בעיקר עניין של סוג עור ואז לא משנה מריטה או גילוח. בפעם השבע מאות אלף...... פילינג. קרמים. איך אמר לי האחרון שנגע? זה כל כך חלק כאילו נולדתי ככה .... אז, כן, נולדתי ככה - אבל זה מרגיש כאילו ככה זה נשאר

tokit

New member
אם את רוצה, אני יכולה להכיר לך

עוד כמה חזירים..

P u s s i c a t

New member
תודה ,אכלתי...

גם החזיר הזה נראה בהתחלה כבשה אבל... תודה לאל שלכל שבת יש מוצאי שבת. ולחזיר הזה היה תיקון שלא נראה לי שאני אשכח הרבה זמן
לטובה כמובן

אגב תוקית..

גרמניות הן מהעם היפה יותר...אבל זו בדיוק הבעיה שלהן(מנהג מעצבן ולא סקסי) ובנוסף לכך כולן בלונדיניות מה שעושה אותן שעירות עוד יותר.

tokit

New member
שטויות, אבל לא נורא..

הן כן מורידות, ואני לא חושבת שהעובדה שהן בלונדיניות גורמת להן לשעירות יתר.

T r i l i a n

New member
יש בזה משהו

אני בחיפושים אחרי השיטות שלא יכאבו, לא יצריכו ניתוח ולא ישאירו פצעים. כשאמצא - אספר לכולם. הדבר הכי טוב שמצאתי עד עכשיו היא להתגלח פעם בדי הרבה זמן, לא משאיר פצעים, משאיר הרבה זמן לא מגולח בין לבין...למזלי אין לי הרבה שיער.

למעלה