גילה מנהיגות

sombol

New member
אני תומך בתקיפות מול הטרור.

אני עדיין מתלבט אבל בטח שלא נסיגה חד צדדית מול הטרור או שינוי או איחוד לאומי עדיין לא החלטתי.

sombol

New member
אל תגיד מה ישראל מסוגלת !!

בבקשה !! תדבר בשם עצמך ולא בשם ישראל !! אתה מדבר כאילו שאתה יודע יותר טוב מכולם !! לא כולם בדיעה כזאת שהעולם יקבע לנו הכל ! דעת העולם חשובה אבל הטרור חשוב יותר !! ואל תדבר כאילו שנסיגה חד צדדית מול הטרור היא דבר טוב !! כי לא כולם חושבים ככה !! יש דיעות אחרות נגד נסיגה חד צדדית בעד תקיפות יותר מול הטרור יש הרבה דרכים של תקיפות...!!

N a V e

New member
זו עובדה,יקירי

לא אמרתי שישראל לא מסוגלת. אמרתי שהיא לא יכולה.לא יכולה להרשות לעצמה. העולם לא יקבע לנו דבר אבל אנחנו תלויים בו וגם אתה יודע את זה. לא אמרתי שאין דעות אחרות... לגבי שינוי,גם היא תומכת בנסיגה. לגבי האיחוד הלאומי-הטרנספר אינו מציאותי לטעמי.זה הכל.

sombol

New member
גם הקמת המדינה לא הייתה מציאותית !

אם שינוי תומכת בנסיגה חד-צדדית כפי שאתה אומר אז אני כבר החלטתי בעד מי אני !! תודה על המידע אני אבדוק זאת לעומק ! אני בעד הפרדה ! ופינוי היא הדרך שבעזרתה הוקמה מדינת ישראל ! פינוי יהודים מארופה ומהעולם כולו לארץ ישראל ופינוי גדול של ערבים מ1948 ושנים אחרות למדינות ערב כך הוקמה המדינה הפליטים רוצים לחזור לארצם מהעבר כך גם ערפאת מתכנן כעת כשיש טרור שכזה לאחר כל מה שקרה או שנבצע פינוי ליהודים = נסיגה חד צדדית בזמן שהטרור לא מפסיק או שנמשיך את הקמת ארץ ישראל ונפנה את הטרוריסטים ושוב אל תגיד לי מה אפשר לעשות ומה אי אפשר לעשות כי יש דיעה כזאת ויש דיעה כזאת יש כאלה שבעד לפנות את הטרור ויש כאלה בעד לפנות את אלה שהטרור מופנה כלפיהם. אם תרצו אין זו אגדה.

למעלה