גילה גמליאל

גילה גמליאל

נציגת ההשכלה הגבוהה מטעם הליכוד ב"חוליה החלשה": לא ידעה מהי תולעת מוצצת דם (עלוקה) לא ידעה מהם ראשי התיבות של מש"ק (מפקד שאינו קצין) השלימה משפט: "זאב בעור של" ... "פיל"! אמרה שגולאש זה מפולין ומונגוליה זה באפריקה

גילעד11

New member
זה מעורר אצלי שאלה שרציתי לשאול

כבר מזמן את אנשי הליכוד היותר מקורבים... אני ראיתי את הפרוספקטים של גילה לפני הבחירות. היא לא כתבה שם מה עשתה בצה"ל. עכשיו, כשאתה כותב שהיא לא ידעה מה זה מש"ק, דבר שכל טירון במחנה 80 יודע ולא ישכח כל חייו, זה מעניין אותי עוד יותר. יש למישהו מושג מה גילה גמליאל עשתה בצה"ל?

את זה סידרו הקבלנים התימנים ../images/Emo46.gif

אנחנו בתאקל מאד רציני איתם אחרי שהם רצו שיתפרו להם מכרז שתפרו לנו כבר לפני שנה.

גילה גמליאל לא צריכה להיות בליכוד

אלא במיטה עם בעלה

hungry penguin

New member
אוף! אי-אפשר להדיח את הרמאית הזו?

בטח יש איזו תקנה שמאפשרת להסיר מועמד מהרשימה :)

זה באמת מעניין- מה גילה עשתה בצבא?

אני לא מכיר ישראלי אחד שהיה בצה"ל ולא יודע מה זה מש"ק. אולי היא כן ידעה וזה שכתב את ההודעה טעה? יכול להיות כזה דבר?

hungry penguin

New member
אותי דווקא הדהים

שהיא חשבה שמונגוליה זה באפריקה. בכל זאת, כדוקטור במקצוע כלשהו, משהו על ההיסטוריה של סין היא צריכה לדעת, לא?

לפחות בנושא הזה צריך לנקות אותה מכל

חשד- היא שירתה בחיל האוויר (על סמך כתבה שהתפרסמה עליה באחד האתרים).

אני בעד השעיית גילה גמליאל וענבל גב

ריאלי מהרשימה כי הן לא מתאימות לכנסת, הן כוסיות והן מתאימות ללכת עם ג´ינס צמוד על גופיהן ולטייל בקניון ולקנות בגדים
גילה וענבל - החוצה !!

hungry penguin

New member
:)

יש לך רעיונות מעניינים. אני דווקא בעד שילוב הכוסיות בכנסת... אולי אפילו צריך לשריין להם מקומות :).

שרון 25

New member
כוסיות????

גילה גמליאל כוסית????? חמודי רוץ מיד לרופא העיניים הקרוב לדעתי אתה בבעיה חמורה... מילא ענבל למרות שגם היא עלולה להפחיד אנשים ועוד במקום ציבורי הומה כמו קניון, אם היא תלבש ג´ינס צמוד. בכל אופן אני חייבת לזוז עכשיו, אני רצה לעשות לעצמי "בוק" כי אחרי שכינית את שתי הכוזינות "כוסיות" אין לי בכלל ספק אני דוגמנית!

גילעד11

New member
חברה, למה להתווכח שכאפשר לראות

טוב מראה עיניים- הביטו בקובץ המצ"ב ותשפטו.

גילעד11

New member
בטח לא שגרירת מונגוליה

אחרת היא בטח היתה יודעת שמונגוליה זה לא באפריקה...

תגובה לשרון 25 (הנושא כוסיות)

גילה גמליאל סקסית מושכת וענבל גבריאלי - יש לה שיער ארוך חלק וגוף של כוסית שרק מגרה
אז אין להן מקום בכנסת כי אם יהיו בכנסת אז במקום שהחכ"ים יתרכזו בדאגות למדינה אז לא יהיו מרוכזים כי יהיו שני כוסיות לאללה בכנסת, פשששש ענבל וגילה - החוצה !!

למעלה