גילדת המתנקשים.

dianno

New member
למה ללכלך?

אני מוכן לבצע את הוצאתו להורג של "קולו של האופל" מהר וללא כאבים (אם הוא יהיה ילד טוב) אחרי הכל, אני נגד אלימות- אך אם זה מה שדרוש כדי להגן על הקסם- אהרוג, ואם זה יהיה ממש ממש הכרחי- בדרכים איטיות וכואבות יותר מהכאב עצמו (יש לי רעיון או שתיים...) אנא אל תתיחסו לזה כאחזריות- זה חייב להיעשות- כדי לשמר את הקסם ולהוות דוגמא.

Othian

New member
האין בך פחד מזעם האלים ../images/Emo35.gif

* דקות אחרי המאורע, מילים נשמעו במסדרונות המקדש.. * ... [אופיאן] ...וכך שליח האופל חשף עצמו ברבים, ללא הפחד והמסתור של הימים עברו. חושש אני לעתיד ובא. [פנטולוס] אני בטוח באמונתם של אנשי האור, לא ילכו שוללם אחרי דברי בלע הללו. [אופיאן] כוחו חזק, אין פחד בו, לא פעם בא שליח שכזה וגרר אחריו את רעועי האמונה. [פנטולוס] אלינו לשים את מבטחינו באלה. [אופיאן] הלא נפעל לאור הסכנה שבפתח... [פנטולוס] יהיה אלינו לפנות לאלה ולחפש את תשובותינו בחכמתה... [אופיאן] שספירה תהיה איתנו... עוד נצטרך את עזרתה. ... Othian, the Keeper

Othian

New member
And following they shall ?

Why is it that you call man upon you, to live in suffering and pain. Why let you not them live in peace and happines, with love and joy ? In evil there is darkness, fear.. and the gain ? The gain is nothing but power on those who hate, those who shall give one more fear and pain until their bitter end Hear now all those who seek easy fame and richness, it is not in the darkness that it is found but in the light ! There shall you find true happines and joy. There shall you find a life you can love. Fear now to escape the lands of darkness, the gates of Saphira are open to all. Come to Amor, to the holly temple and find peace. May the light of Saphira guide you Othian, the Keeper

evil me

New member
אתה רציני?

אופל זה לא מפלצת מפחידה שזוחלת מתחת לארון. אופל זה לא חיי עבדות ועבודה. אופל הוא חופש. חופש ממחוייבות לאלים המטורפים שגורמים למאמיניהם לסור לגחמותיהם המגוחכות. העבודה משחררת,כן בטח. לחיות באושר ועושר ועל חשבון אחרים- חופש. ניצול,דיכוי,יצירת פחד וטרור לא נשמעות רע בכלל כשאתה השולט, היוצר, המנצל. עבדות? עבדות לאמונה, למלך, למסדר, למגדל שיתקע לך סכין בגב אם תסטה מהדרך, עבדות למיסים, לדיכוי, ל"חיפוש" אחרי האושר. שערי אמור פתוחים לשיעבוד שערי המגדל סגורים, עם שלט מואר של "לא להפריע,שיעבוד בתהליך" רק למחסלים התקווה, הם רואים את האור אך פוחדים לצעוד אליו. החושך לא מפחיד אחרי שמכבים את האור. באור רואים את כל הרקבון והכיסוי העלוב- איומים והבטחות שווא,כוחנות ואלימות במסווה של מטרות נעלות, ניפוח חזה צחור מלפנים ושחרור נפיחה מבאישה מאחור. אתם! רקובים! חלודים! התעוררו! שיברו את שרשראות הדיכוי! נערו את החלודה והרקב מעליכם! דעו את האמת!

dianno

New member
קוסם מזוייף? כיף כיף כיף

* גילנדור עמד מול מודעת הגיוס של האופל. גלימותיו הצחורות מתחבטות ברוח. הוא נראה משועשע משהו. הוא הסתכל לימינו, שם עמד איכר בלוי בגדים. "סוף סןף קצת אקשן" אמר גילנדור בחיוך נעים "די משעמם להיות נחמד כל הזמן!". חיוכו היה אכן נחמד, אך בעינו התחוללה סופת ברקים. האיכר, שלמען האמת שקל ברצינות רבה את הנאמר בהודאה, פגש במבטו של גילנדור, ובזאת פרש רישמית מלשקול בכובד ראש מודעות מגוחכות ברחובות. וגילנדור פנה לאיתו במורד הרחוב, מצחקק קלות.

vergan

New member
*מסתכל על הודעת ההתגייסות*

*נשמע כמו דבר גאוני הגיע הזמן שמישהו יצעד קדימה ויאמר את האמת* *מחפש על ההודעה איפה נרשמים אך א-ב-ו-י לא כתוב!* "סוף סוף מישהו נעמד מול המועצה וצוחק! עכשיו זה איש אמיתי הם אומרים בורות אני אומר גדולות" "offplay" איך אני מצטרף זה בדבר הבא? או בסגה?

evil me

New member
המשך

ונפל לתוך בור עמוק. מעליו שמע את צחוקו של האיכר ורשרוש מטבעות ארנקו בידי ה"איכר" "על תזלזל לעולם בכוחו של הלא נודע" הספיק לשמוע גילנדור לפני שרכב ה"איכר" על סוסו הצחור חזרה למערתו ביער,שם יזרע את זרעי הממון בארגז הכמעט מלא עליו רשום "הון שנצבר בזכות הודעות מגוחכות". -סוף-

evil me

New member
התחלת בדבר מלוכלך

סיים אותו כאן - בלי שטויות אין פליי בדמויות שלא בשליטתך זה בהחלט מחוץ לתחום!

dianno

New member
מעללות האיכר- חלק ג´

* האיכר פנה מהארגז- ומבטו נתקל בדמות - לבושה גלימות לבנות ומוכרת מאד. גילנדור לא נראה מרוצה. הוא ניגש אל האיכר, שלמרבה הפתעתו גילה שאינו יכול לזוז. "האם זוהי דרך לנהוג בזקנים מסבירי פנים?" שאל גילנדור. האיכר היה מבוהל מדי בכדי לענות. "אני חושב שאקח את זה למגדל, כתרומה, כן?" גיחך גילנדור והארגז נעלם במטר גיצים. "עכשיו אתה, ידידי, מה אאשה איתך?" האיכר מצא כוחות לענות-"אנא, על תפגע בי! אנא!". -"אתה מבטיח להיות ילד טוב?" -"כן! כן! אנא, אל תפגע בי!" -"תראה מה נעשה- אני אשחרר אותך, ואתה, אתה תיכח על עצמך משימה" -"כל דבר! כל דבר!" -"יופי, כל מה שתצתרך לעשות זה להתיף לטוב עד סוף ימיך." -"כן! אעשה זאת!" -"יופי, יופי" גילנדור פנה אל היציאה -"אך זכור- עוד שעשוע אחד כזה ואני לא אהיה כה סלחן!" גילנדור התנדף באויר אך משפטו האחרון המשיך להדהד באוזני האיכר (שהיה למטיף לטוב בכל הנשמה ומכל הלב) עד סוף חייו (שהשתפרו לאין שיעור, חשוב להוסיך)

vergan

New member
משמעות חיי האיכר

האיכר לאחר שאוים מידי הצד ה"טוב" שעושה מעשים "טובים" הפך למטיף טוב אך שובב המגדל שבר את האיזון בין הטוב לרע וגרם לאדם, איכר פשוט שהוא "רשע" כביכול מטבעו להפוך לאדם מטיף טוב נגד רצון האיכר כמובן אז בסיפור הזה מי טוב ומי רע? המגדל או האיכר? מי הקורבן ומי המקריב?

Lokken

New member
מי הרע?

אי ההבנה של אנשים, מדהימה אותי מחדש כל יום. תפקידו של המגדל בין השאר, הוא לשמור על איזון כללי, אך רק למניגי המגדל הראייה האוביקטיבית על הדברים. לכל קוסם, נטייתו שלו כל קוסם מאמין בדרך אחרת אך הקסם חשוב ממנה, וקסם דורש איזון. אדם אחד אינו משנה לאיזון ולכן אם גילינדור (שהוא אחד ממנהיגי המגדל) חושב לנכון להפכו לטוב, הרי זו בחירתו. גילנדור משכיל מספיק כדי לדעת האם זה טוב לקסם או רע לו.

vergan

New member
האם הקשבת לעצמך?

"אדם אחד אינו משנה לאיזון" geme a break באמת! מי זה גילינדור שישלשוט בחיים אחרים משלו הוא לא איזה אל\ה ששולט באנשים הוא "סתם" קוסם זה לא אומר שמותר לו לשלוט בחיי האחרים אם האיכר רצה להיות רשע האיכר יהיה רשע אולי לא מבחוץ אבל עמוק עמוק בליבו וגם גילינדור יודע זאת שהאיכר הוא "רשע" (בעיני גילינדור לפחות) אז איכר אחד לא משנה את האיזון ואלפי איכרים כן? זה כבר דבר דיי טיפשי להגיד ואחר-כך המגדל גם רוצה שאנשים ייצטרפו אליו ולצד "הטוב"

נכון, לפחות חלקית.

המגדל לא רוצה שיצטרפו לצד הטוב. הוא גם לא רוצה שיצטרפו לצד הרע והוא רוצה שרק אלו בעלי כוחות הקסם יצטרפו אליו. אכן זה נכון, איכר אחד לא משנה לאיזון ואלפי איכרים כן משנים. למה מותר לגילנדור לשלוט בחייהם של אחרים? כי ככה הוא רוצה וכי הוא אזק מהם, זו דעתי האישית. למה הוא חושב שזה יביא תועלת להתערב בחיי האיכר ולשנות את דרכו לטוב? אין לי תשובה לכך ואני באמת לא חושב שזה נבון, אך כל אדם ודעתו. ובנוגע לעובדה שהוא "סתם" קוסם, באמת שלא הייתי ממשיך לטעון את זה, שהרי אני בטוח כי לא תרצה לבחון האם הוא "סתם" קוסם כמו שחשבת.

המגדל

בזמנים אלו, הרשע מתחזק. אמור עושה ותעשה כל שביכולתה כדי לשמור את ידה על העליונה. המגדל, שואף לאיזון. כדי לשמור על האיזון הוא תוקף את הרשע. אך המגדל אינו טוב מטבעו. אני רק דואג מה יתרחש כאשר יובס הרשע הזה, או יוחלש בכדי להפר את האיזון הכה יקר למגדל... כולנו יודעים את עמדתו של המלך הצעיר על החוזה שחתם אביו לפני שנים כה רבות עם לוקן. חוזה עם השטן הוא קרא לו...

vergan

New member
טוב ורע-בעיני המתבונן

אני מבין שאם זה לטובת המגדל גילינדור יעשה את זה אבל לפחות שהמגדל יודה בעובדה זה לא למען האינטרסים העולמיים של איזון אלא בשביל האינטרסים האישיים ש-ל-ו אם ה"רוע" הזה ייפול אז המגדל ישלוט זו עובדה ברורה לכולם והוא לא יישמור על איזון עולמי הוא יישמור על ה"איזון" שטוב לאינטרסים שלו אז לפני שאתם (האלה שלא בחרו את צידם) מצטרפים למגדל האם אתם תירצו לחיות תחת החוקים של המגדל? או תחת האנרכיה של הצד האפל? באמצע לא תוכלו להישאר כי אחד מהצדדים יהרוג אתכם (רוב הסיכויים שזה המגדל אם אתם קוסמים ללא צד) ואיני חושב שגילינדור הוא "סתם" קוסם אני בטוח שהוא קוסם גדול אבל תחת כוח כזה גול באה אחריות גדולה

למעלה