גילדה

grinberg

New member
גילדה

אני שייך לגילדה בשם RedBlades אין לי מושג איך ולמה הצטרפתי לגילדה הזו, זה כבר היה כשהייתי בערך ברמה 15. כעת אני ברמה 27, אבל אין לי מושג מה אני אמור לעשות עם הגילדה שלי, איך אני מצטרף למשימות, ואיך בדיוק הגילדה יכולה לעזור לי. ועוד דבר, קראתי במאמר של הפורום שכדי להצטרף לגילדה חייבים כל חברי הגילדה לבוא ביחד במקום אחד וכו' וכו' אך מעניין לציין שמעולם לא הוזמנתי לבוא במקום מסוים יחד עם שאר אנשים, ובכל זאת צרפו אותי איך שהוא לגילדה. אשמח לקבל הדרכה מה ואיך אני יכול לממש את השתייכותי לגילדה.

grinberg

New member
ועוד שאלה בענין הפוקוס

אני נמצא עכשיו ברמות בהן אני מתלבט אם לתת סקילס לפוקוס או לאמזונה, רציתי להבין מה הפוקוס נותן. קראתי שהוא נותן דיוק והתחמקות לזמן מוגבל. איך מפעילים אותו? האם הוא מופעל אוטומטית או שצריך ללחוץ על משהו בדומה לשיקויים וכד'. תודה.

XxTherionxX

New member
היי

פוקוס לא לעלות יותר מרמה 3... וצריך לגרור אותו למקש מסויים שאתה רוצה להשתמש בו... בקשר לגילד.. בשביל לפתוח גילד צריכים להיות 6 אנשים בבית של הגילד באורביס... אחר כך כשהגילד גבר קיים אפשר להזמין אנשים בכל מקום במשחק.. רק שהם צריכים להיות באותו הערוץ של מי שמזמין אותם לגילד... (מקווה שעזרתי במשהו - רמה 73 רנג'ר)

XxTherionxX

New member
כשלוחצים על האות K

נפתח חלון של הסקיל פויינטס.... במקביל צריך לפתוח את המקלדת של המשחק (למטה מימין יש ציור קטן של 3 מקשים של מקלדת) צריך לשים את העכבר על הציור של הפוקוס.. ללחוץ לחצן ישמאלי של העכבר ולא לעזוב.. וככה לגרור אותו למקלדת... לאיזה מקש שבא לך... אני את הפוקוס שמתי על מקש ה ~F ואם אני לא טועה (כבר לא זוכרת ומאוחר לי מידי) אז פוקוס זה מגביר אקורסי או אבויידאבילטי... כבר לא זוכרת

XxTherionxX

New member
זזתי לישון ../images/Emo13.gif

עוד 4 שעות צריך לקום לעבודה... לילה טוב לכולם ובהצלחה

למעלה