גילדה - רק שם?

ווינגז

New member
גילדה - רק שם?

בימים האחרונים יצא לי לחשוב על הנושא קצת ששיחקתי, אז... מהי הגילדה בשבילכם? (חשבו על זה ככה - רק שם מתחת לכינוי? חברים שמדברים איתם מידי פעם? האם אתם עוזרים אחד לשני בדברים? אם כן, במה? במה הגילדה תורמת לכם? GPQ - טוב או מיותר? האם אתם באמת עושים GPQ? האם יש מכנה משותף בין חברי הגילדה? אם כן - מהו?) אל תענו בתור שאלון, חשוב לי לדעת.

eboy10

New member
מעולם לא עשיתי GPQ.

באף גילדה לא ממש נקשרתי אל החברים האחרים. האמת שבגילדה שאני נמצא בה עכשיו, 90% אחוז מהזמן שאני מחובר, אני היחיד. אחד החברים שלי מתכנן להקים גילדה חדשה. היינו אמורים להיפגש היום כדי שאני אספק לו קצת תמיכה כספית אבל כנראה שזה יקרה רק בעוד כמה ימים. אני בטוח שבגילדה הזאת (שתכלול את כל החברים שלו אני חושב) אני אהיה יותר פעיל ונעשה ביחד GPQ.

הטיZרית

New member
Respected

זה הגילד שאני נמצאת בו בסקניה... 100 אנשים.. פלוס מינוס... כמעט כל יום עושים כמה פעמים GPQ כל הזמן עוזרים אחד לשני... פאפ.. זאקום וכל מיני.... קווסטים... KS WAR בכל מה שצריך...
רמות 80+ אבל יש לנו גם כמה שהם קצת פחות

D amaged R oses

New member
גילדה -

הייתי בהתחלה בגילדה ביגלל חבר שלי[משחק] אבל אחר כך העיפו אותי, בלי שום סיבה ידועה. אחר כך יצא לי לדבר איתו והוא אמר שהמנהל העיף את כולם[חבר טוב שלו]. אז הייתי GUILDLESS. ואז הוסיפו אותי לגילד שקשור ליפן/אנימה, לא זוכרת את השם! אוף. ואני האמת רציתי להצטרף לגילד שראיתי - kakashiteam, אבל אמרתי שיהיה. גם טוב. שמה היה לי ממש כייף, היינו פעילים בשיחות, היו מדברים, היו מתנהלים דברים. המנהל היה מאוד חביב, נפגשנו פעם על מנת להציק לנובים.. כן גם בי קיים צייד מרושע, זימנו מפלצות, אבל היו שם גם חזקים שטיפלו בזה. וכשעזבתי לאחר מריבה עם מישהי המנהל התחנן שאני אחזור וסילק את הבחורה ואמר שהיא גם ככה מטורפת. באמת שהייתי מרוצה מהגילד הזה אבל עקב ההעדרות המרובה שלי סילקו אותי. ככה ראיתי בפעם האחרונה שהתחברתי לגלובאל. זה מובן לגמריי.. חבל לי שאני לא זוכרת את הכינוי שלו כי נהיינו גם ידידים דיי טובים.

ממש ממש לא רק שם ../images/Emo70.gif

אני מתה על הגיילד שלי, אנחנו כמו משפחה שם. אנחנו עוזרים אחד לשני בקווסטים, בKS, בזאקום, בפאפ בכל דבר שרק יכול להיות. עם כמה מהם כבר יצרתי קשר של מיילים, ואפילו חלופה של תמונות. אני כ"כ אוהבת אותם, הם הפכו להיות כמו קומונה שלי. אנחנו מדברים המון בצ'אט הגיילד, לפעמים ממש כואבת לי הבטן מרוב צחוק. הם משאירים אותי שפויה במשחק, אחרת אני חושבת שכבר מזמן הייתי פורשת ממייפל. רק בגללם אני עוד נשארת. כשמישהו אומר שהוא מרגיש לא טוב, לא בא לו לשחק יותר, מרגיש בבאסה, רוצה לפרוש... כולם מתחילים לשכנע, לעזור לתת תמיכה ריגשית. זה משהו כמו האוירה שיש כאן בפורום שמשאיר כאן אנשים להמשיך לכתוב
, רק ששם זה באנגלית
אנחנו עושים תחרויות של רמות, שמחים כאשר מישהו עולה רמה. מלווים אחד לשני חפצים (קיבלתי KAGE מדהימה ממישהי בהלוואה), עוזרים להעביר חפצים שונים מדמות לדמות. אני נמצאת בגיילד הזה כבר יותר מחצי שנה אם לא יותר אפילו. כמעט בכיתי כשהיה את ההאק של הגיילדים והגיילד שלנו נמחק. לשמחתי, המאסטר פתח אחד נוסף ורוב האנשים הצטרפו שוב. אני אוהבת את רוב האנשים בגיילד אהבת אמת, וזה כמובן הדדי. אנחנו שומרים על כבוד, על סבלנות וסובלנות. לא כל אחד יכול להיות JR בגיילד הזה. צריך להיות אדם בוגר (לאו דווקא מבוגר) שאם קורה משהו בתוך הגיילד, הוא מסוגל לפתור סכסוכים, לבחון מה קרה ולהיות חביב ועוזר לשאר חברי הגיילד. אותי עשו JR לפני כחודשיים
ותאמינו לי שזה ממש גרם לי לגאווה

deisy

New member
חברים, פשוט חברים...

אנחנו חצי משפחה שם בגילד הזה
אני חושבת שהבן הגדול שלי כשהוא עוד שיחק התחיל עם הגילד הזה (משהוא כמו 4-5 שנים
) אחותי הגדולה שם גם מאז, הבת שלה... וכשאני התחלתי לשחק מן הטבעי היה להכנס לשם ישר
החברה בגילד מקסימים, עוזרים תמיד בכל מה שצריך... KS למינהן, פאפ, ZRUN מה שצריך בעצם, הרבה שיחות וצחוקים יש שם, ועוד עכשיו עם החיבור של האליאנס בכלל מגניב, יש מלא חבר'ה וזה פשוט כיף... תמיד מברכים, תמיד נחמדים... כשהיה את ההאק של הגילדים, אף אחד מאיתנו לא התחבר לגילד אחר וחיכינו בסבלנות שיסתיים הסיפור ונקים את הגילד מחדש... בקיצור, לא רק שם מתחת לנייק, חברים לכל דבר הגילד שלנו

../images/Emo13.gif יש לנו גיילד דומה

מה שעושה חשק למשחק זה בעיקר גיילד לדעתי. אם יש גיילד נחמד וכיפי, זה נותן הרבה יותר מוטיבציה לשחק.

גיילד בסדר +\-

הגיילד שלי דיי יבש משום שאם רובם אין לי קשר, פיתחתי קשר נחמד עם המאסטר שהוא ממש סבבה ועם עוד קשת רמה 40 שביקש עזרה בקווסטים ועזרתי לו לסיים אותם, שאר האנשים לא מדברים כל כך וכמעט לא מגיבים ממש לדו' לפני יומיים שאלתי את כולם מה שלומם והיו איזה 10 מחוברים ואף אחד לא ענה!!..חוץ מזה הגיילד יחסית חלש לפי מה שראיתי והבנתי (חלק מן האנשים אני לא רואה את הרמה שלהם...)אז אני,המאסטרשהוא רמה 70 ועוד פריסט ברמות ה-70 משהו אנחנו ברמות הגבוהות ביותר בגיילד,אבל אני מניח שגם אם היו הרבה רמות גבוהות יותר לו היה נוצר לי קשר מיוחד עם רובם ולא נראה לי שאנחנו ההיינו הולכים יחד כגיילד לפאפ או GPQ...בגלל זה אני חייב לעבור גיילד אחריי שאני אוסיף את שניים שהכרתי לבאדיי...

MiRi XD

New member
נחמדת...

המסטאר הוא חבר טוב שלי, ולכן אני JR, יש לי שמה עוד חבר טוב שבזמן האחרון נהיה סנוב נפוח(><") ובדרך כלל כשאני ועוד מישהו חובר מהגיילד זה המסטאר... נראלי אני עוברת לגיילד אחר.. אנחנו לא עושים GPQ כי המסטאר בכלל בlvl 17 ולא נראב כאילו הוא מתכוון לעלות ל18.. או.מיי.גד.. אחרי כול מה שאמרתי, אני באמת הולכת לעבור גיילד><"

יש כמה אנשים שמיתחברים בשעות שלי

כי הצתרפתי לגילד ב- 4 לפנות בוקר (לא בצהריים ... )אבל מי שכן בשעות שלי מאד נחמד אנחנו מתאנים יחד ועוזרים בקווסטים (יש לנו פריסטית נחמדה שלפני יומיים עלתה לעבודה 3 וכבר היא רמה 78 היא לא המסטר אבל היא מאד נחמדה ולא אכפת לה שהרוב אנחנו רמות 50-70 יש לי גם קשת איתי בגילד שכל פעם שהוא מתחבר אני צוחק עליו שהיינו אותה רמה לפני שבועעים ואני עוקף אותו באיזה 5 רמות עכשיו בקיצור די כיף ....

Guid

New member
הגילד שלי מוזר...

פשוט יום אחד החלטתי שגם אני רוצה גילד, אז הלכתי לקרנינג ואיפה שהפיקיו שם רשמתי `J>Guild` ופשוט קיבלתי הזמנה! XD הקיצר, אני לא מכיר שם אף אחד וכמעט אף פעם אין מישהו שמחובר בשעות שאני מתחבר, אז בנתיים- כן, זה סתם שם מתחת לניק. אני מניח שאני אנסה לעבור גילדה בקרוב, כשיישעמם לי. D:

Miss Naama

New member
הייתי רוצה

שהגילדה תהיה יותר בשבילי. בעיקרון ה-Jr.Master ממש ממש מקסים, אבל בקושי יוצא לי לדבר איתו בגלל השעות, נראה לי שהוא אמריקאי. יש כמה נחמדים בגילדה, אבל בעיקרון יש מצב שקורה המון שיש די הרבה מחוברים ואף אחד לא אומר שום דבר גם, אם, ממ, אני מנסה לשדל אותם לומר משהו ;_;. לא יודעת.

עכשיו בגיילד חדש =]

חבר שלי במשחק פתח גיילד והעברתי אליה מקווה שהיא תהיה יותר טובה מהקודמת. הרושם הראשוני שלי שיהיה לי יותר קשר ותוכל להתפתח יותר מהקודמת אבל הגיילד הוא עם הרבה אנשים ברמות נמוכות אני הכי גבוהה ואחריי אני חושב שזה שלידר שהוא ב 10 רמות מתחתיי... ככה שלא נראה לי שנוכל ללכת לאיזה pqים מטורפים כל בגיילד יחד...
טוב נראה מה נעשה ומה יהיה...

לצערי, כן כרגע.

הוסיפו אותי אלייה ממש מזמן איזה אחד ממש חמוד, נהיינו ידידים ממש טובים ולפני חודש בערך הוא פרש לגמרי =( סה"כ היו רק שלושה מחוברים בגילדה - הוא, עוד מישהו אחד [שאחרי זה נהיה BF שלי לכמה זמן ונעלם די מזמן] ואני. אז.. כרגע זו רק אני ואני צריכה לפרוש ממנה כבר

למעלה