גילגול נשמות

nonamen

New member
גילגול נשמות

מישהו מוכן להסביר לי איך בידיוק אפשר לגלות מה היית בגיגול הקודם

igurman

New member
אי אפשר

כל זה שטויות

Gum Cigarettes

New member
בשבילך, אולי. אבל את תסתור

אמונות של אנשים אחרים. אידיוט. ולזאת ששאלה, אפשר בדרך של מדיטציה או היפנוזה מסויימת. אני לא מתמחה בתחום הזה, אבל מנהל הפורום (הכי קרוב למנהל שיש לנו), הפריק (im a freak), הסביר פעם למישהי איך לעשות את זה, או משהו כזה. תשלחי לו מסר, אני בטוחה שהוא ישמח לעזור (עם הרבה "חיחי" באמצע).

I am a freak

New member
עוד קצת והייתי גאה בך ../images/Emo8.gif

למרות שאני גאה בתשובות שלך, אבל את היחס את עוד יכולה לשפר.
שוב, שרשור בעל תוכן, כל כך חבל למחוק! אבל זהו, צ'אנס אחרון, פעם הבאה אני מוחק! *סורי* בקשר לאידיוט *אופסיייי
* כך את זה כטיפ, כעיצה לחיים. אל תשלול בכזו מהירות דיעות ואמונות של אנשים, גם של כאלה שאתה לא מכיר
במיוחד כמו במקומות כאלה. תישאר בפורום, אולי תלמד קצת על הדיעות והאמונות שלנו, אולי תשתכנע בסוף. דרך אגב:
אני לא מצפה לתגובה
את אתה שימי, חסל סדר קללות, לא כאן
אני רציני, כמה שאני יכול להיות, ותאמינו לי, זה לא הרבה...
ועכשיו, לנושא ההודעה- הנושא הזה כבר עלה בפורום, וזה בסדר שהעלת אותו שוב, לפחות מצידי, אני לא יודע מה בקשר לשאר החברים. יש שיטה שלמדתי מאיזו מדיום בצפון הארץ. כתבתי כבר את התהליך בהודעה אחרת, לא מזמן, בשרשור הקודם על אותו הנושא. חפשי כמה דפים אחורה, אם תמצאי סבבה
אם לא תמצאי או אם את עצלנית, אמממ... כמוני
.... תגיבי כאן ואשמח לנסח את הכול שוב. יום טוב, חג פסח שמח וכשר

I am a freak

New member
חחחחחחחחחח

שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן=שימי=מורן
מקווה שהבנת,

למעלה