ג'יי לנו נעלם

עינב ג ל

New member
ג'יי לנו נעלם

היי, אז לפני שבועיים בערך החלה פגרה של ג'יי לנו וביס שידרו (עדיין בשעות הרגילות שלו כל מיני שידורים חוזרים. אחר-כך חזרו לשידורים. השבוע הקרוב אני רואה שמלבד ראשון ושני הוא לגמרי נעלם. רציתי לשאול מה קורה ולאן זה הולך מכאן?

is00

New member
באמת? לא שמתי לב.

אני יודע שהעבירו אותו ל- 15:35 כל יום, אבל האמת היא שברגע שראיתי על המעבר למשבצת החדשה והבלתי אפשרית של התוכנית ב"יס", התחלתי לחשוב שזאת הדרך שלהם להיפטר מהתוכנית לגמרי. נו, אולי ביס החליטו סופית שכל השבוע יוקדש לש"חים ב"יס קומדי" ולא לשום דבר אחר. ערוץ מיותר לגמרי... כבר אמרתי?

Don Nirtin

New member
אני חושב ג'יי לנו סופית גמר את הקריירה

הוא סתם לא מעניין ולא נצפה.

is00

New member
רק בסופי שבוע.

וגם אז מדובר על לא יותר מ-4-5 שעות כאלה סה"כ. אפשר לפזר את זה לערוצים אחרים.

X יו יו S

New member
אני בטוחה שכבר הגבתי לזה

אוח איך בא לי להרביץ לתפוז
בכל אופן הם לא יכולים להעביר את זה לערוצים אחרים בלי שזה התנגש בתוכניות אחרות וזה כבר שאלה של מה העדיף שיש מעט ערוצים אבל עם מעט סדרות או הרבה עם יותר אני מעדיף את מצב כמו שהוא כי אני אוהבת ש"חים של קומדיות

LeRanch

New member

יוצא לי ליפול מדי פעם על ש.חים של משפחה מודרנית/רוק 30/איך פגשתי את אמא ואפילו סדרות ישנות יותר כמו טירוף בבית ואני מאוד נהנה

X יו יו S

New member
אין לי מושג

אבל נראה לי שבוע יש להם חגים בכל מקרה יש פגרה אני מקווה שלא באמת הורידו את סדרה לגמרי

LeRanch

New member
בלוח השידורים כתוב "ג'יי לנו - פרק אחרון"

לא יכול להיות יותר ברור מזה.

היי עינב

ג'יי לנו יורד מלוח השידורים של yes comedy בשל הרצון להתמקד בשידור של סדרות קומיות בערוץ. בקרוב יעלו לשידור בערוץ עונות חדשות של סדרות אהובות כגון משפחה מודרנית, זוכת פרס האמי לסדרה הקומית הטובה ביותר ושלל קומדיות חדשות. המשך צפייה מהנה תומר yes שירות אונליין

LeRanch

New member
חבל שאנחנו נשארים בלי שום תוכנית אירוח

ולא - סטרדיי נייט לייב זה לא תחליף. וזה גם לא מצחיק.

OKDeSign

New member
העם קורא להביא את קונאן

גם יותר זול (אני מניחה לפחות בכל זאת ז TBS ולא NBC) וגם הרבה הרבה יותר מצחיק :)

assafTV

New member
קונאן בכבלים ולא צפוי לעזוב בקרוב (או בכלל)

ובפעם המיליון וחצי - וסליחה מראש אם זה נשמע תקיף/מתנשא - אין לכם מושג קלוש כמה סדרות עולות. זה שסדרה היא של TBS לא הופכת אותה לזולה יותר או פחות. חוץ מזה TBS היא הרשת המשדרת בארה"ב ואין לה שום יד ורגל במכירת הסדרה מחוצה לה. מי שמפיץ את הסדרה זה וורנר. המחירים של וורנר הם הרבה דברים. "זול" הוא לא אחד מהם. למעשה הם בדיוק בצד השני של הסקאלה. ואחרי שתגיעו תלכו עוד שמאלה, אתם כמעט שם. ולגבי NBC, היא אולי מדשדשת ברייטינג אבל שוב, זו הרשת. האולפן שמוכר את הסדרות שלה הוא עדיין אחד מהאולפנים הגדולים וככזה המחירים שלו הם גם לא בדיוק מחירי סוף העונה. ואלו שאמרו ש-SNL זה לא מצחיק: אתם מחוקים אצלי! מחוקים אני אומר!

למעלה