ג'ייקוב לאסק

KateMeow

New member
ג'ייקוב לאסק

נראה לכם שיש איזשהו סיכוי שהוא יעוף בקרוב? אין לי כוח לראות אותו יותר. ועוד יותר אין לי כוח לראות את התגובות המוגזמות בעליל של השופטים... מה זה כל ה-standing ovation והעליה לבמה במטרה לחבק אותו, מה זה כל השטויות האלה? למה???? מה הם רואים שאני לא? הוא פשוט כל כך מעצבן אותי. נראה לכם ש..הוא יגיע..לגמר? *מזועזעת*

Theshe

New member
הוא הרע במיעוטו.

ובכלל, לכל אחד מאיתנו יש רשימה של לפחות שלושה שחייבים לעוף לפניו. כל עונה יש מישהו שהוא לגמרי אוברייטד ולמדנו לחיות עם זה, אבל עם כנות מינימלית, את בוודאי תסכימי שהוא לא כזה גרוע ויש לו אחלה יכולת קולית. זה שהוא דרמה קווין וזה שהוא מפלרטט בעיניו עם המצלמה ומעצבן אותך לא קשור לסיבה שהוא שם. לפניו, לדעתי, צריכים לעוף: היילי, נאימה, ת'יה המרדימה וסטפנו - ולא משנה באיזה סדר.

דקלה94

New member
אוישששש ../images/Emo3.gif

אני מתה שהוא יעוף. גם לי נגמרה הסבלנות אליו ונראה לי שהוא בכיין גדול. זה חיבוקים אמריקקים כאלה. הם אוהבים את השטויות האלה. זה דיי הזוי...... אני דיי מרוצה מזה שהשנה הצופים שם בחרו להדיח את קייסי למרות שהוא חביב השופטים (יחד עם לאסק). אני מקווה שטייה תתקדם. אני חושבת שהיא שרה יפה. גם בחרתי בה בפייסבוק של יס (אמןןןן אני זוכה בכרטיס לגמר כשהיא בין הפינלאיסטים).....

KateMeow

New member
אני בכלל צופה בזה כמו מאניקית בצפייה ישירה,

בלי תרגום. סעמק. ולדעתי סטפנו טוב מאוד, לא הבנתי מה הבעיה איתו. היילי אולי מעצבנת לפעמים אבל אני אוהבת לשמוע אותה, היא מעניינת. וגם ת'יה ונאימה בסדר...ה-כ-י דחוף לי זה שג'ייקוב יעוף. הוא בלתי נסבל, די. יכול להיות שהוא בנאדם מאוד טוב, אני לא יודעת. אבל כזמר, אני לא יכולה לשאת אותו יותר. הוא היחיד שאני מעבירה קדימה כשהוא שר...ואני בחיים לא עושה דברים כאלה! כל פעם שהוא פותח ת'פה אני מרגישה בכנסייה. או לחלופין, שאני רואה סרט שחור.

Gרר

New member
מבחינתי מי שרוצה להגיע לגמר

צריך לעשות לפחות ביצוע אחד שמשאיר חותם כלשהו. כזה שתרצה לראות גם בעוד שתי עונות ולהזכר איזה וואו זה היה. משהו כמו הבילי ג'ין של דייויד קוק או המד וורלד של אדם למברט. גם ג'ייקוב וגם קייסי ניראו לי בהתחלה קנדידטים להביא משהו כזה - ושניהם מאכזבים אותי עד כה, אם כי מג'ייקוב כבר התייאשתי לחלוטין ומקייסי אני מקווה שהוא דוקא כן יחזור לעצמו אחרי הבלאגן של השבוע. אם פיה תתחיל לגוון קצת את הסיגנון שלה ותצליח להשאיר גם היא חותם - אז מבחינתי גם לה מגיע מקום בגמר.

LeAnnDylan

Well-known member
הוא בהחלט צריך לעוף

ויחד איתו גם כל העונה הזו
אני מוכנה לאיידול 11

OKDeSign

New member
../images/Emo45.gif

באמת שזה סימן רע שהתוכנית תוצאות הרב היותר מעניינת מהתוכנית הופעות...

YoungFlattop

New member
חחחח

זה סימן רע שאני (שבד"כ מכריחה את עצמי לראות תכנית עד הסוף אם התחלתי כבר
) הפסקתי לראות את תכנית ההופעות האחרונה פעמיים (ניסיתי פעמיים לראות והתייאשתי
) ולתכנית התוצאות בכלל לא הגעתי

blah blah story

New member
אני הגעתי למצב שאני רואה את התוכנית ב 10 ד

אני מריצה את ג'יימס. את ג'ייקוב את הילי לעיתים גם את ת'יה את פ'יה גם הרצתי פעם או פעמיים.. בעצם אני רואה את קייסי, סקוטי והחתיך שאני כרגע לא זוכרת איך קוראים לו. בטוח שכחתי עוד מישהו - אבל כנראה שהוא לא חשוב

SHTRUDIDI

New member
ההודעה שלך ממש שיעשעה אותי../images/Emo13.gif

לשאלתך, לא, אני לא חושבת שהוא יעוף בקרוב אבל גם לא נראה לי שהוא יגיע לגמר. חוץ מזה, ברוכה הבאה לפורום

למעלה