החלמה מהירה ג'יימסי אדר מחכה לשחק איתך שוב "לפלופי"
ה הנודניקית עם הקוקו New member 26/6/06 #22 התעוות לי הפרצוף... בכאב. גם כי הפקינז הזה הזכיר לי את שלי שהיה... וגם כי... כלבים הם אצלי עמוק ב מאחלת לו בריאות...המון בריאות. שמור עליו.
התעוות לי הפרצוף... בכאב. גם כי הפקינז הזה הזכיר לי את שלי שהיה... וגם כי... כלבים הם אצלי עמוק ב מאחלת לו בריאות...המון בריאות. שמור עליו.
ס סוף עונה New member 26/6/06 #30 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
ס סוף עונה New member 26/6/06 #33 כבר מזמן אמרתי לך שאני מאוהבת בה עכשיו היא תמונת רקע בשולחן עבודה שלי יפייפיההההההה
ד דורית מור New member 26/6/06 #28 מצטערת לשמוע ניר. מקוה שתהיה לו רפואה שלמה. מאחלים כזה דבר לכלב???? בכל אופן, שיהיה בריא ושלם...
א אא ניר New member 26/6/06 #29 הנה הזנב, לבקשת הקהל. הוא מרגיש יותר טוב, ויוכל להגיע למפגש בשבת. ניר/ב/ג'יימס
ד ד ו ל ה New member 26/6/06 #31 אאוצ' ...../images/Emo10.gif עברנו את זה לא מזמן עם החתול שלנו וזה בהחלט לא קל לראות אותם בכאבם בלי יכולת ממשית להקל עליהם... אבל הוא ישרוד וזה מה שחשוב החלמה מהירה...
אאוצ' ...../images/Emo10.gif עברנו את זה לא מזמן עם החתול שלנו וזה בהחלט לא קל לראות אותם בכאבם בלי יכולת ממשית להקל עליהם... אבל הוא ישרוד וזה מה שחשוב החלמה מהירה...
ע ערסlight New member 26/6/06 #34 אותי זה מצחיק פעם שני צפרדעים רצו לחצות כביש. הראשונה התחילה לעבור וצעקה לעבר חברתה... תזהרי. אוטובוס באאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעה...
אותי זה מצחיק פעם שני צפרדעים רצו לחצות כביש. הראשונה התחילה לעבור וצעקה לעבר חברתה... תזהרי. אוטובוס באאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעה...
צ צחוק בלב New member 26/6/06 #35 ו....שתי ציפורים עפו להן... אחת אומרת לשניה...תיזהרי! גדרררררררררררררררררררררררררררררררר
ס סוף עונה New member 26/6/06 #36 וילד אחד נסע ברכבת ,הוציא את הראש ואמר לאמא שלו "אמא עמודים דים דים דים דים"
צ צחוק בלב New member 26/6/06 #37 ושתי נמלים הולכות על האסלה אחת אומרת לשניה...הייי תיזהרי לא ליפלופ!
י י ל ד ת האור New member 26/6/06 #38 היו גם פעם שתי תרנגלות...... כשאחת אמרה לשניה "ראיתי את בעלך מסתובב כאן" שאלה "באמת איפה" ענתה התרנגולת "בקצה הרחוב על הגריל" וזה רק מזכיר לי שמזמן מזמן לא היה כאן שמעתי שהשפעת עברה וזה כבר לא מסוכן....
היו גם פעם שתי תרנגלות...... כשאחת אמרה לשניה "ראיתי את בעלך מסתובב כאן" שאלה "באמת איפה" ענתה התרנגולת "בקצה הרחוב על הגריל" וזה רק מזכיר לי שמזמן מזמן לא היה כאן שמעתי שהשפעת עברה וזה כבר לא מסוכן....
ד ד ו ל ה New member 26/6/06 #39 ../images/Emo6.gif (זהירות) היה שלב שבו ההוצאות הרפואיות עליו היו כל כך גבוהות והטיפול הנדרש היה כל כך אינטנסיבי שחשבנו לתבוע את הנהג הדורס שעשה רק "חצי עבודה" ולא גמר אותה עד הסוף... כשניסינו להתבדח על זה עם הבת שלי היא לא ממש חשבה שזה מצחיק...
../images/Emo6.gif (זהירות) היה שלב שבו ההוצאות הרפואיות עליו היו כל כך גבוהות והטיפול הנדרש היה כל כך אינטנסיבי שחשבנו לתבוע את הנהג הדורס שעשה רק "חצי עבודה" ולא גמר אותה עד הסוף... כשניסינו להתבדח על זה עם הבת שלי היא לא ממש חשבה שזה מצחיק...