ג'יימס בראון R.I.P

בסרט the mc :why do we do it...

krs one ו-slick rick פותחים בזה שהmc הראשון ,הבי בוי הראשון ,האמן היפ הופ הראשון שהיה איי פעם הוא ג'יימס בראון . האומן המדהים הזה שידרג את "המוזיקה השחורה" שהכירו בה אז בכמה אמות מידה .הוא זה שהיה מבין האחראים לפתיחת עוד ז'אנרים תחת הסלוגן מוזיקה שחורה . הוא הביא תנועה ,מילים ,דיבור ,הופעה שלא ראו עליה ולא שמעו עליה בחיים . על כך אני רוצה לומר תודה ושתנוח על משכבך בשלום ג'יימס בראון ה MC הראשון שידע עולם המוזיקה תחסר לנו

kodman

New member
Papa's Got A Brand New Bag

הבחור שנתן השראה לחבר'ה שהפכו לסמלים חשובים בעולם בפני עצמם כמו מייקל ג'קסון ו Prince (והאמת דיי הכניסו אותי אישית למוסיקה השחורה בתחילת שנות ה90) ובכלל - היפ הופ בלעדיו? מי עוד יכול להוציא שיר טוב מ Trick Daddy?
שווה בדיקה: Sex Machine בגירסת ה FAT BOYS עכשיו Get Up / Get Down מקבלים משמעות אחרת

Pootie Tang

New member
../images/Emo16.gif

אחד היוצרים הכי משפיעים שנתקלתי בהם. אמנם אני לא מעריץ של המוזיקה שלו (אף פעם לא ממש התעמקתי בשום דבר שהוא מהלהיטים שלו), אבל ההשפעה שלו על כל התעשייה היא לא מפלצתית. RIP

Ambitionz

New member
פתאום אני רואה אותו בחדשות...

הייתה כתבה יפה, הייתי טיפה בשוק, דוקא בתקופה האחרונה הוא עלה קצת לכותרות ובמקרה בהרבה מקומות שהייתי בהם השמיעו שירים שלו.... טוב אז מתי עושים סרט על החיים שלו?

ביעס לי את היום...

היה דפקט רציני, בדיוק לפני חודש אני והחבר'ה הסתלבטנו על זה שהראיונות איתו נשמעים כמו השירים שלו. מראיין: How are you doing mr. Brown ג'יימס: i feel good! בלעדיו לא היה לפחות חצי מההיפ הופ, זו הבעיה עם כל מי שמוריד מוסיקה, הוא לא יודע להעריך את המקורות (דברים שתוכלו להבחין בהם רק אם תעיינו בחוברת המצורפת לדיסק שרכשתם) יש לכך דוגמה מצויינת בשרשור הזה ממש... ובלי קשר להיפ הופ, הבנאדם המציא את הFאנק, ורק על זה מגיע לו לנוח בגן עדן לצד קרטיס מייפילד ומרווין גיי כאחד מהיוצרים החשובים בהיסטוריה. R.I.P.

dune d

New member
R.I.P ג'יימס

גדול זמרי הפאנק... אבדה גדולה לעולם המוסיקה.

skretch

New member
המציא את אחד הסגנונות שאני נורא

אוהב לשמוע, Fאנק! אחד האנשים שהשפיעו מאוד על המוזיקה במאה הקודמת, והשפעתו עוד תהיה ניכרת בעתיד.

למעלה