גייל הרולד

סילביא

New member
גם אני לא במעריב

אז קניתי את המגזין בסופר רייטינג (זה כמו פנאי פלוס) שמוכרים היום בחנויות . יש בו 3 עמודים כתבה על גייל וכמה תמונות, אגב התמונות ישנות ויש אותן כבר לכולנו אבל נחמד לראות שמישהו מיתייחס להכי גאים

maayan15

New member
חיחיחי....הוא באמת נשמע כמו אחלה

בן-אדם...מראיון אחר שקראתי איתו... בכל מקרה, האמת היא שעם מראה כמו שלו הוא לא צריך לעשות כלום כדיי שירדפו אחריו....

סילביא

New member
גייל הרולד

כן כן, זו אני כותבת הודעה על גייל, לא טעיתן! עוד לפני שאני כותבת שיהיה כאן ברור לכולם שלדעתי רנדי הריסון נראה הרבה יותר טוב מגייל ושג´סטין פשוט מקסים אבל.. מעיין ויפית: אתן בטח תתמוגגו ממה שאני הולכת לכתוב. קראתי את הכתבה שלו ברייטינג ומה אני הגיד לכן? מזמן לא יצא לי לקרוא דברים כל כך פשוטים וחכמים מפי שחקן, הוא נשמע לי ממש חכם/בוגר כזה, לא אחד מתחנחן שיעשה כל דבר בשביל שכל המעריצות שלו ירדפו אחריו. הוא נרא לי כמו שחקן אמיתי, כזה שעושה את זה בשביל המשחק עצמו ולא בשביל הפרסום! אלווי שהיו יותר כמוהו. טוב מספיק! זהו אז אני שוב חוזרת ואומרת , אין כמו רנדי הריסון ( גם הוא בראיונות נשמע לי כזה) אב גייל בהחלט ראוי להערכתי כפרה על שניהם

התמוגגתי ממנו...

הוא פשוט מתוק! אבל דבר אחד לא ברור לי: למה הוא כ"כ נבוך ששואלים אותו אם הוא סטרייט או הומו..?? אני לא מכירה אף אחד שנבוך כ"כ מזה, אלא אם כן הוא הומו שלא יצא מהארון(ואני מקווה שגייל לא כזה)...

הנה אני

כתבתי פה בשבוע-שבועיים הראשונים לקיומו של הפורום (אני שם לב שההנהלה התחלפה) והפסקתי כי אין לי כל כך זמן. אני מנהל ב´תפוז´ את פורום ´יוצאים בשאלה´ (292). ו...אין בעד מה.

תודה!

ויפית-איך את לא זוכרת?! אם אני לא טועה אתה כתבת עוד כמה פעמים פה ושרימפי פרש...הוא רוצה להשקיע בפורום אחד, הוא יצא גם מבנים בלבד...

לא יודעת... כנראה שכחתי...

ואני מבקשת לקורא לי טדי מהיום!...

rainbow02

New member
מישהו יכול להעלות את הכתבה?????????

אין לי רייטינג ואין לי כוח לקנות....יש סיכוי שמישהי תעלה בקובץ את הכתבה???????? פליזזזזזזזזזזזזזזז.... ודרך אגב,אני מנוייה על פנאי-פלוס ומי שגם מנוי שישים לב לתגובות של הקוראים בעמוד האחרון של שבוע שעבר ויראה הודעה שאני כתבתי על זה שאין בכלל כתבות על הסדרה ושאין יחס בכלל וגם קיבלתי תגובה מהמערכת והם אמרו שהם ישימו יותר בעתיד ושהטענה שלי הייתה מוצדקת.... איזה מעריצה אני,אה?!

Kooshoosha

New member
אההה זו היית את!?!?

ח-מ-ו-ד-ה!!! אני קראתי והתמוגגתי! ממש גאווה. אחלה את. יעל.

Kooshoosha

New member
לא, לא התכוונתי לכתבה של רייטינג...

אלא למכתב שהיא שלחה לפנאי פלוס. קראתי וממש שמחתי! תארתי לעצמי שזו מישהי מהפורום.. היה מגניב לי באותו רגע. זהו. יעל.

maayan15

New member
חחחח...אני מתנצלת...

אבל אתם יכולים להבין איפה התבלבלתי...

למעלה