עונה../images/Emo122.gif
1.שם פרטי (השאר לא מעניין): חן. 2.הגיל שלך לפני שנה וחצי: 17
לא יודעת, איזה שאלה מסובכת>< 3.מזל: תאומים. 4.רוצה להחליף מזל? לא. 5.תאריך לידה: 03.06 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא. 7.מאכל אהוב: ג'אנק. 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה הכי
9.מקום מגורים: יהוד. 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? כן
מאכלים: 1.אוהב סושי?
2.אוהב ברוקולי?
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?
4.זה היה כיף?
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי לצלחת של אחותי בטח
6.צמחוני?
7.טבעוני?
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: הרבה דברים... 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: חציליםםםםםםםםםם וכל מה שקשור בהם!ודגים! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: קציצות שאחותי עבדה עליי שהן קציצות בשר והן היו קציצות טונה
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודעת
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? של אפחד. איו. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? הא? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורג'ראנץ'. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מים?
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד! 17.שוקולד אהוב: שוקולד במילוי קרם חלב! אוו קרם נוגט
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? קנוי, סורי אמא
19.מעדן אהוב: קרלו שוקו. שאלות מפגרות: 1.יודע ג'יבריש? לא. 2.היית עושה את הוגו? איכ. 3.והוגואית (אישתו של הוגו)? איכ איכ. 4.הפאזל הכי גדול שהרכבת: איזה 5000 חלקים. 5.גם אתה היית ילד מסכן שהיה עושה צמידים מדבק?
אולי בכיתה א' או משו... 6.מגיע על הלשון למרפק? לא יודעת. 7.גם אתה ניסית לעשות את זה עכשיו? לא. 8.למה אנשים מקנחים את האף ואז מסתכלים לראות מה יצא? כי הם גועליים. 9.נכנסו לכם פעם לתא מדידה באמצע שמדדתם משהו? לא. 10.קרה לכם שהלכת עם מוזיקה באוזניים וכמעט נדרסתם? כן. 11.קרה שכאבה לך פעם הבטן ואז התחלת לחשוב על כל מה שאכלת במשך היום? לא. 12.נהנת? לא. 13.קרה לך שניקית אוזניים ותקעת את המקל חזק מדי וקיבלת צמרמורת בכל הגוף? לא. 14.היה כיף? לא. 15.מכירים את זה שאתם הולכים ברחוב ופתאום טיפה ענקית של מזגן יורדת לכם על הראש? איכככככככ כןןן 16.נהנים כשזה קורה? לא
17.קורה לכם שאתם יושבים באוטובוס/רכבת ליד מישהו כי אין מקום אחר ואז כשמתפנה מקום אתם לא עוברים אליו כי לא היה נעים לכם? כן
18.קורה לכם שאתם רוצים לאכול, פותחים את המקרר ולא מוצאים כלום ואחרי 2 דקות פותחים אותו שוב[כאילויופיעשםמשהו]? תמיד. 19.מכירים את זה שלא משנה כמה התבגרתם, כשאתם מסתובבים בסופר עם העגלה אתם מתחילים לרכוב עליה בלי לשים לב כאילו אתם בני 6? לא. 20.מכירים את זה שתמיד לעגלות בסופר יש גלגל אחד נכה והעגלה אף פעם לא תלך לכיוון שאתה רוצה? כן
סתם שאלות(מפגרות): 1.פעם אחרונה שהיית באילת: לפני שנתיים. שונאת את אילת. 2.הזמן הממושך ביותר שלא ישנת: יומיים. 3.היתרון הכי טוב בכבשים? שהן טעימות על האש. 4.מה יותר עדיף לעשות עם כבשים: חלב/צמר/בשר? בשר! 5.היית עושה את שירי מימון (מיועד ל2 המינים)? לא. 6.מה אתה עושה במקלחת חוץ מהדברים הרגילים (להסתבן, לחפוף)? לשיר?
7.שירים שהיית ממליץ לאנשים להוריד: מה שבא לכם. אין לי כוח לחשוב. 8.ספורט מועדף? ריצה, שחייה ובייסבול. 9.צבע אהוב: אדום-כחול-שחור. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Nicole Scherzinger - Whatever U Like 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כואב לי האף. 3.על מה אתה חושב עכשיו? אני צריכה להעביר שירים לפלאפון. 4.קר לך/חם לך? נעים לי. 5.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. 6.כועס? לא. 7.עצוב? לא. 8.שמח? לא. 9.מדוכא? לא. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני 5 שעות. 2.שתית: לפני חמש שעות. 3.דיברת: לפני איזה רבע שעה. 4.הרבצת לעצמך: הא? 5.השתכרת: לפני הרבה זמן. 6.בכית: לפני המון זמן. 7.צחקת כמו משוגע: לפני הרבה זמן. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לפני 13 שנים?
9.התקלחת: לפני 6 שעות. 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני שבוע. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? חלילה. 2.החזרת לו אחר כך? אני מתחילה. 3.הספר הכי ארוך שקראת: בטח איזה משו של הארי פוטר שהתחרטתי שקראתי אח"כ. 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לחרמון. או לאילת...לא יודעת. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן. 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא. 7.אושפזת בביה"ח? כן. 8.נהנת? מאוד. 9.הזיכרון הראשון שלך: אמא שלי מלמדת אותי לרכב על אופניים בלי גלגלים...הייתי בת 5 או משו כזה. 10.היום המאושר בחייך: שאחיין שלי נולד
ובטח עוד כמה ימים שאין לי כוח לחשוב עליהם עכשיו או שזה פרטי
לסיכום: 1.איך חופש סוכות עד עכשיו? סבבה. 2.מרוצה ממנו? כן. 3.נהנת מהשאלון? משו.