גיט שבעס נאחל פדיון וגאולה לכל אלו שהם בבחינת אמה
3 3קלרה היחידה New member 17/2/12 #4 שבת שלום חיבוק מיוחד לראש הישיבה (התנשקנו כבר !בלחי) ולכל מי שפנה אלי...בתקווה שעוד הרבה פנייות יהיו לי!!
שבת שלום חיבוק מיוחד לראש הישיבה (התנשקנו כבר !בלחי) ולכל מי שפנה אלי...בתקווה שעוד הרבה פנייות יהיו לי!!
כ כויפערת New member 17/2/12 #7 שבת שלום שבת שלום, שבת מנוחה, שבת של הסתגרות בחדר עם האייפון של אחותי, שבת של הסתתרות, שבת של התחמקות, שתהיה לכולנו שבת שלום!
שבת שלום שבת שלום, שבת מנוחה, שבת של הסתגרות בחדר עם האייפון של אחותי, שבת של הסתתרות, שבת של התחמקות, שתהיה לכולנו שבת שלום!
ח חרדי ללא דת New member 17/2/12 #8 שבת שלום! שבת שלום! למה אייפון של אחותך ולא שלך ובכלל האם אין חשש שאחותך תחלל שבת בכדי לחפש את האייפון כדי לא לבטל ח"ו עונג שבת
שבת שלום! שבת שלום! למה אייפון של אחותך ולא שלך ובכלל האם אין חשש שאחותך תחלל שבת בכדי לחפש את האייפון כדי לא לבטל ח"ו עונג שבת
כ כויפערת New member 17/2/12 #9 לא אייפון שלי כי אין לי ואין חשש שאחותי תחלל שבת ע"מ למצוא את האייפון האובד בגלל שראשה אינו עסוק בהבלי עולם הזה אלא בקדושת השבת הנכבדה.
לא אייפון שלי כי אין לי ואין חשש שאחותי תחלל שבת ע"מ למצוא את האייפון האובד בגלל שראשה אינו עסוק בהבלי עולם הזה אלא בקדושת השבת הנכבדה.
L lחלף עם הרוחl New member 18/2/12 #24 אל תשכחי לעשות יציאה מהמערכת.... אא״כ לא אכפת לך שאחותך תדע את הניק שלך ושאת גולשת בשבת. שבת שלום לכולם!!
אל תשכחי לעשות יציאה מהמערכת.... אא״כ לא אכפת לך שאחותך תדע את הניק שלך ושאת גולשת בשבת. שבת שלום לכולם!!
ח חרדי ללא דת New member 18/2/12 #10 שבת שלום! אם אין חשש זה אומר שהיא חרדית בלב ואם כך איך היא מחזיקה מכשיר שהרבנים אסרו
א אשר גינצברג New member 18/2/12 #11 שבת שלום שבת שאין לי את היכולת לנאץ אותה כראוי לה כי יש לי רק שניות מועטות לשידור...
מ מורדת בדרך New member 18/2/12 #18 אין שלג יש אלוהים!!! אני שונאת שלג!! ולטובתי אלוהים לא הוריד. אז א גוט שאבעס!