גיט שבעס

אז קיבלת להתחיל לחלל השבת יותר מוקדם?

בכל מקרה שיהיה רפואה שלימה עבורו, ומי שעשה ניסים לאבותינו יעשה ניסים למרינו אמן.

אני לא מחלל שבת

אני מקדש ומענג את השבת בנסיעה ברכב, בכתיבה בפורומים וכו'. מי שמחלל את השבת, הם אלו הכובלים את העם ביום מנוחתם.

nini132

New member

אף פעם לא אהבתי את המושג ״מחלל שבת״.

אגס 10

New member
שבת שלום ורפואה שלימה

לכל החולים,לאו דווקא לזקינים בני 102 שהגיע הזמן להפסיק את העלות הגדולה בהחייאתם הפתטית רק כי אנשי החצר מסביב מפחדים לאבד את השליטה לחצר שממול.

היו כמה הלכתי על מקום יותר פשוט ורגוע

ברחוב בן שטח אבל אם בא לך שבת הבאה ואת מאזור ירושלים את מוזמנת בכייף!! אני משתדלת לצאת עם עצמי לפחות פעם בחודש בשבת לבר חמוד כדי לחזק את הזוגיות עם עצמי... למרות שממש קנאתי בקבוצות בנות שיוצאות יחד ושותות בבר בכייף בלי גברים ושאר שטויות סתם בשביל הכייף הלואי עלי!! בירושלים אני בודדה (גרה לבד ולא מכירה אף אחד חוץ מכמה ידידים ישנים) ככה שאשמח .

כתבה של אדם שלא מבין

ציטוט, ההדגשות שלי. הרב חיים קנייבסקי חיים קנייבסקי תושב בני ברק, בן 83, אלמן; בין בניו רבנים וראשי ישיבות ייחוס: בנו של "הסטייפלר", ממנהיגי החרדים הליטאים, וגם חתנו של הרב אלישיב ומחותן לרב שטיינמן. תפקיד: פוסק הלכה, מקבל קהל לברכות, אחת הדמויות המקובלות ביותר בעולם החרדי צד בסכסוך פוניבז': לא מזוהה, מקורב יותר ל"מחבלים". קו אידיאולוגי: מתרחק מפוליטיקה ונחשב קונסנסוס פנים-חרדי, הודות למוניטין שלו כפוסק הלכה ולמדן ליטאי וגם כ"צדיק" בסגנון חסידי, שהמונים, גם לא חרדים, משחרים מדי יום לפתחו. בצד האידיאולוגי הוא שמרן שהוביל בחריפות רבה את המאבק נגד השימוש באינטרנט.

שראליס

New member
נכון שיש טעיות אבל אני מתפעל ממנו כל פעם

איך שהיא מבין די טוב את כל ההלך רוח החרדית אגב לא מצאתי תמונה מאטינגער היא סמוי ? אולי חרדי?

למעלה