ג'יט קון דו מישהו פה בכלל מכיר? (יודע, משהו)פרסמו פה גם פורומים על ברוס לי?
ל ליאורה לי New member 17/3/04 #1 ג'יט קון דו מישהו פה בכלל מכיר? (יודע, משהו)פרסמו פה גם פורומים על ברוס לי?
ה הלוחם המושלם New member 18/3/04 #2 אני אישית לא יודע על האומנות הרבה.. אבל חבר שלי הוא מאמן ג'יט קון דו.. אם את באיזור המרכז אני יכול לתת לך את הפרטים שלו..
אני אישית לא יודע על האומנות הרבה.. אבל חבר שלי הוא מאמן ג'יט קון דו.. אם את באיזור המרכז אני יכול לתת לך את הפרטים שלו..
ל ליאורה לי New member 18/3/04 #6 תודה אני גרה בדרום ליד באר שבע.. מבאס בגלל שאיפה שאני גרה (ערד) אין הרבה דברים... רק ג'ודו נינג'יטסו קפואירה קראטה וזהו חחח נראה לי.... וכמעט אף אחד לא יודע ג'יט קון דו.... אבל אם אתה יכול להביא פרטים אז תודה...
תודה אני גרה בדרום ליד באר שבע.. מבאס בגלל שאיפה שאני גרה (ערד) אין הרבה דברים... רק ג'ודו נינג'יטסו קפואירה קראטה וזהו חחח נראה לי.... וכמעט אף אחד לא יודע ג'יט קון דו.... אבל אם אתה יכול להביא פרטים אז תודה...
ל ליאורה לי New member 19/3/04 #23 בערד?? ממתי באייקידו יש בערד... את\ה גר\ה שם? זה בטח לא עם המתנס...
ה הלוחם המושלם New member 19/3/04 #19 כן בטח.. קוראים לו רותם והוא מאמן בהרצליה המספר שלו הוא 054374108
ה הלוחם המושלם New member 19/3/04 #17 כן סבבה.. קוראים לו רותם, הוא מאמן בהרצליה המספר שלו הוא 054374108
S Sham 69 New member 18/3/04 #11 אני מניח שאתה מדבר על רותם.. הצורת לחימה שלו באמת מעניינת.. תגיד.. איזה חגורה רותם ד"א, בג'אט קוואן דו?
אני מניח שאתה מדבר על רותם.. הצורת לחימה שלו באמת מעניינת.. תגיד.. איזה חגורה רותם ד"א, בג'אט קוואן דו?
F frodo1 New member 18/3/04 #7 יש באזור שלך המון! אבל איך שבא לך. אם תתיאשי מהחיפוש אחר JKD, אני ממליץ לך להתאמן בנין-ג'יטסו.
ל ליאורה לי New member 18/3/04 #8 באיזור שלי?? באיזור שלי?? יש המון??? חחחח ... טוב אז אתה יכול לעזור לי כי לא נראה לי שיש.... אני כבר לומדת הגנה עצמית בסגנון נינגיטסו
באיזור שלי?? באיזור שלי?? יש המון??? חחחח ... טוב אז אתה יכול לעזור לי כי לא נראה לי שיש.... אני כבר לומדת הגנה עצמית בסגנון נינגיטסו
F frodo1 New member 19/3/04 #24 לומדים איצ'י-מונג'י נוקמאה בובי נוקמאה, צקי, שטו, אורה שטו, דברים כאלה?