גיטרת פלמנקו

ziko

New member
גיטרת פלמנקו ../images/Emo168.gif

דרושה גיטרת פלמנקו ברמה גבוהה עד 1000$ חדשה או משומשת. האם בכלל ניתן להשיג בארץ??

יש מישהו

בשם מרסלו בחדרה שמיבא גיטרות קלאסיות ופלמנקו משני בונים: bougart ו aparrisio כדאי לברר איתו מה טווחי המחירים 052-2867856

Zidan de Toledo

New member
ויש ושווה לברר

עם אמנון צארום מרחובות (מחנות "בית המוסיקה") שמייבא גם גיטרות ממחירים וסוגים שונים

Urimel

New member
היצע

ב-1000$ אתה יכול לקנות גיטרה חדשה ולא רעה בכללץ מבחינת דירוג מחירים, 1000$ נחשב לזול, אבל לא בהכרח לא טוב - ממש לאץ אם בארץ תגיע להיצע הנכון, זו השאלה. לי גיטרה שטני לא שש למכור ומעבר לכך המחיר גבוה בהרבה ממה שאתה רוצה. מצטערץ

אמרוקאי

New member
../images/Emo45.gif

נא לא לייאש את הבחור, חברים. זה נכון שיש גיטרות שעולות 10,000 דולר אבל לא כל אחד יכול/מוכן להוציא סכום כזה על גיטרה. אני יכול להמליץ בחום על הגיטרה הזאת שקניתי בכלי-זמר בדיזנגוף באחד מביקורי בארץ לפני מספר שנים. בשרשור המצורף תוכל לראות גם תמונות שלה מלפנים ומאחור. עלתה לי כ-300 דולר, כולל נרתיק איכותי ביותר. כפי שחלק מחברי הפורום כבר יודעים, הקיץ קניתי בספרד את הגיטרה "הרצינית" הראשונה שלי, גיטרה של Valeriano Bernal, ה-tapa עשויה מעץ cedar. הצליל מדהים - ושונה מהותית מזה של עץ spruce. זוהי גיטרה ששווה כ- 2,000 דולר. ה-tapa של גיטרת האדמירה שקניתי בכליזמר ב-300 דולר עשויה מעץ spruce (עץ שצריך "להיפתח" עם הזמן) ואני חייב לציין שאני נדהם כל פעם מחדש כמה הצליל שלה מתקרב מבחינת איכות ועוצמה לזו היקרה. הרכיבים אמנם זולים יותר, אבל לא שומעים את זה בהקלטה...
.

ziko

New member
תודה אמרוקאי ../images/Emo13.gif

את הגיטרה בכלי זמר ראיתי וממש ממש לא אהבתי - כנראה ענין של טעם. או אולי גם של זמן כמו שאמרת. יש כמה אפשרויות בארץ אצל אמנון או מרסלו כפי שרואים בשרשור... גם בחלילית, כך נאמר לי. אני עוד בחיפושים. תודה

ruthio

New member
תפנה לבאלדי אולייר

לבאלדי אולייר יש גיטרה-מציאה שייכת לבן שלו שנסע ללמוד בחו"ל ומעוניין למכור. צלצל אליו אם הוא עוד לא מכר אותה לטל. 052-2445276

למעלה