גיטריסט מומלץ...

גיטריסט מומלץ...

joe stump גיטריסט נאו-קלסאי רצחני!!! מה שטוב בו גם שרוב השירים שלו אינסטורמנטלים, ולפי דעתי הוא לא נופל ממלמסטין, אז זה כמו לשמוע מלמסטין רק בלי שירה מאוד מעצבנת(לדעתי)... שירים שכדי לשמוע... rapid fire rondo only the strong thrill of the chase eurotrashed יש עוד אבל אני לא זוכר... תורידו תשמעו ותגידו מה אתם חושבים, ואם אתם מכירים גם תגידו...

מממ... ../images/Emo4.gif

אף אחד לא הוריד דברים שלו? דווקא הייה לי רעיון שפעם בשבוע(לפחות) אני אמליץ לכם על גיטריסטים, אבל עכשיו לא נראה לי שזה ילך...

mocko

New member
לא Z , אל תפסיק

Joe Stump הוא גיטריסט נאו קלאסי מצויין . הטכניקה והמהירות שלו מדהימים באמת . יצא לי לראות אותו מופיע לפני כמה שנים בבוסטון ( הוא גם מלמד לפעמים בברקלי ) ולבחור יש מכונת ירייה באצבעות
. אז Z , תמשיך להמליץ !! באותה נשימה אני גם אמליץ על ויני מור , שלא מזכירים אותו מספיק בפורום . מי שרוצה להיכנס לניאו קלאסי כמו שצריך , מן הראוי שיקנה את Time Odyssey , כולל הספר תווים ויסגור את עצמו בחדר לשנה או שנתיים עם הגיטרה
.

Vinnie Moore

הבן אדם הוא גיטריסט על!!! טכניקה אלוהית וכשרון משהים בכתיבת מלודיות ווריאציות (תשמעו את מה שהוא עשה עם השיר של הביטלס while my guitar gentely whips)... הוא פשוט נגן מעולה אני ממליץ גם על tony macalapine לכל מי שלא מכיר את הגיטריסט\קלידן הזה... פשוט ליפול ממנו...

mocko

New member
המלצות

Vinnie Moore אז חוץ מ Time Odyssey , אני מאוד אוהב גם את Mind´s Eye . את שניהם אפשר להשיג בחנויות בארץ ובמחירים די זולים בזמן האחרון . לכל אחד מהם יש גם את הספר תווים , ככה שמי שרוצה להתקדם טכנית , זו השיטה . Tony Macalpine הוא היה במשך הרבה שנים הקלידן של Vinnie Moore ובעשור האחרון הפך לגיטריסט מדהים באמת ( טוב , עם כל הידע שלו מהקלידים .... ) . הדסקים המומלצים שלו הם Edge Of Insanity , Madness , Evolution ( לפחות לטעמי ) . די מדהים איך אצל גיטרסטים אנסטרומנטליים הדסקים הראשונים הם תמיד נשמעים הכי טוב . ואני רוצה להמליץ שוב על עוד גיטריסט שהזכרתי אותו פעם ( וזה בשבילך "לשם שינוי" ) Mattias Eklundh , יורש שבדי ראוי ומקורי ביותר למלמסטין עם דיסק אדיר שלא נשמע כמו שום דבר אחר שעשו לפני זה , ונקרא Freak Guitar .

wiz

New member
יש להקה

שנקראת פריק קיצ´ן... יש ביניהם קשר (יכול להיות שהוא הגיטריסט) ? שמעתי די מזמן כמה דברים שלהם, והם ממש טובים. כדאי להוריד. wiz

למעלה