גיטרות JAKSON

• פותח הנושא RHCP
  • פורסם בתאריך

Yoni16

New member
ג`קסון..

ג`קסון גיטרות טובות מאוד, אבל רק למטאל ולרוק כבד. הן בערך לאותו פלח שוק של איבנז, רק שהן יותר איכותיות מהאיבנז, וגם יותר יקרות. כל ניסיון של ג`קסון בעבר לשווק גיטרות פחות ``עצבניות`` - נכשל, ככה שנדבקה על ג`קסון תווית של METAL ONLY. יש לג`קסון גיטרות שאכן פחות עצבניות, אבל במקרה הזה כבר עדיף לקנות משהו אחר, גיבסון לס-פול למשל. יש ג`קסון חדשות עכשיו, בסדרה זולה ויחסית טובה - מיוצרות בסין נראה לי. גיטרות לא רעות בכלל

Distorted...

New member
אני מסכים

בג`קסון יש איכות מדהימה, החל מהעץ, גשר, סריגים, חיבורים ונובים, ועד הגימור. אבל ג`קסון שמיוצרת בסין היא קצת פחות איכותית... אני ממליץ על יפנית, כי אתה בהחלט מקבל תמורה בעד הכסף. על אמריקאיות אין מה לדבר, כי הם יקרות בטירוף. ולי דווקא הייתה ג`קסון, אמנם פשוטה, אבל עם אחלה סאונד, גם ב``קלין``.

wiz

New member
שטויות

ג`קסון עושים אחלה גיטרות, ולא רק למטאל ורוק כבד. יש המון גיטריסטים שמשתמשים בהן לסוגים פחות ``עצבניים`` של מוזיקה, וזה נשמע נהדר. וג`קסון לא יותר איכותית מאיבנז, יש גם איבנז שעולות הרבה יותר מג`קסון. והסאונד גם לא דומה... תלוי איזה דגמים אתה לוקח להשוות, ובאיזה טווח מחירים. תפסיקו להשמיץ את איבנז. אני מבין שיש פה הרבה שלא אוהבים את החברה, אבל אל תלכלכו סתם על האיכות, כי איבנז עושה כלים בדיוק כמו כל חברה אחרת, לכל מיני טווחי מחירים... וחוצמזה, לא סתם גיטריסטים ענקיים כמו ואי, סטריאני, גילברט, בנסון (כן, גם ג`אז!) בוחרים באיבנז...

Distorted...

New member
תראה

אני מודה שאני לא אוהב איבנז. אבל אני דיברתי על סדרתיות, לא על קאסטום, זה שוואי ובנסון ועוד ענקי-גיטרות אחרים מנגנים בהם, זה בגלל שזו גיטרה שנבנתה בשבילם, וזה רק עניין של חסות, בכלל אתה לא יכול להשוות בין כל הקאסטומים שבועם, יותר מדי פרמטרים. אני דיברתי רק על סידרתיות.

wiz

New member
גם מבחינת סדרות...

יש סדרות מעולות של RG Prestige ושל S Prestige, והסדרות של הג`אזניקים... אם אתם לא אוהבים איבנז אז סבבה, כל אחד והטעם שלו, אבל אל תלכלכו סתם על איבנז.

wiz

New member
את מתכוונת

ל - Jackson, נכון ? כי עם כל החיקויים והזבל שמגיע לארץ, אולי יש איזה חברה מסריחה שקוראים לה Jakson, ואז כל התגובות הבאות לא שוות כלום...

RHCP

New member
כן אני מ ת כ ו ו ן ל JACKSON

המקוריות האמת חבר שלי קנה אחת מאיזה אחד בחו``ל B-)

wiz

New member
סליחה על הטעות בזיהוי....

איזה דגם הוא קנה ?

פעם שאלתי מישהו את זה

הוא אמר לי שלגיטרה יש מיתרים ומפתחות מכוונים והיא נראית כמו גיטרה.

wiz

New member
כן, אבל לג`קסון יש

כמה עיצובים מיוחדים... כמו הקלי, והקלי-סטאר, והסולואיסט.... ואולי יש לו תמונה של הדגם, כדי שנראה בדיוק במה מדובר...

RHCP

New member
אין לי תמונה ואני ממש לא זוכר את

הדגם העיצוב הוא סטנדרטי לא משהו מיוחד

למעלה