גיטרות חשמליות

spider182

New member
גיטרות חשמליות

אני מנגן כבר שלוש שנים ומניסיון הכי טובות הגיטרות של "פנדר" ושל חברות הבת שלה! כמו "סקוויר" וכו´. אף פעם לא היו לי איתה בעיות והיא במצב מצויין אז תקנו "פנדר"

לרב אין בעיות עם סקוויאר במצבים

כאלה: 1) או שלא מנגנים, ומשתמשים בפתגם החשוב, אם לא תדע, לא תבכה... 2) או שלא נמצאים בתקופה של עכשיו אלא בתקופת האימפוניזציה (זה עתה הומצאה תקופה חדשה, שמאוד רצוי שתהיה בעבר הקדום בשביל שההודעה תהיה נכונה), ואז עצם העובדה שהצליחו לעשות מיתרים מברזל זו הצלחה היסטרית... 3) או שפיקאפך התקלקלו במהירות מעל הממוצע, ואז אתה בכלל לא שומע את תקלותיך ואז משתמש במשפט כמו בהתחלה... אני די צריך ללכת, אז תמציאו בינתיים משפטים משלכם ביי... נ.ב יש לי סקוויאר ואני אוהב אותה עד מאוד (אל תתבאס)... אך טובה אף אחד לא יגיד שהיא כן...

mocko

New member
ענק !!

חולה על ההודעות שלך

ובכן...

מצאתי לי עוד זמן למצוא עוד סיבות... דרך אגב שתפו פעולה זה נחמד... 4)אם בטעות יש לך איזה פנדר בובמסטית כזאת, ואיכשהו כתבת ליד סקוואיר... 5)אם אתה רוצה לעשות שיר שבו שומעים מלא רעש רקע, וצליל מכוער ומגעיל וכאלה... טוב זה כבר מפסיק להיות מצחיק אז תוסיפו עוד אם יש לכם מצחיקים...

yoni162

New member
וגם אם כן, היא לא ממש מוצלחת

במיוחד לא עם הגיטרה הזאת

catrosizm

New member
סקוויר???????!?!?!?!?

איזה פצצה של גיטרה!!!! כל האמנים הכי גדולים משתמשים בה!!! כן... הם קונים אותה כדי שיהיה להם מה לשבור בהופעות. ויצליחו לישון בלילה!!! סקוויר חברת בת של פנדר?!!??! איזה חרטה!!!!!

rainbowgirl

New member
ראיתי את הגיטרה ב.......

איזה אתר וזאת הגיטרה שאני רוצה לקנות שיהיה לי שאני יקנה גיטרה חשמלית בינתיים אני מנגנת בקלאסית

Sham 69

New member
טוב אממ .. זה דיי ברור מה קורה פה

אני מסתובב לפעמים בפורום של BLINK 182.. וכמובן שספיידר חבר בפורום הזה.. בכל מקרה, הגיטרה שמוצגת בתמונה היא הגיטרה של הסולן\גיטריסט של בלינק.. אז סביר להניח שהוא מעריץ מולהב מאוד.. והוא התלהב קצת יותר מהגיטרה בגלל שהיא של בנאדם שהוא מעריץ.

The Exorcist

New member
באמת פנדר מצויינות

אבל יכול להיות בגלל שלא ניסית גיבסון, ESP, מיוזיק מן, ריקנברייקר וכ´ו? מניסיון...ריקנברייקר זאת החברה הכי טובה שיש. והדגם שהבאת זה הדגם הכי פשוט שיכול להיות...זה דגם לאנשים שלא יודעים להסתדר עם אפשרויות שונות בגיטרה.

adiels

New member
ריקנבייקר?

אני מסכים איתך שהיא הכי אמינה שיש, והגיטרה שנשמעת הכי טוב על קלין, אבל בחיאת רבק, ריקנבייקר? הכי טובה שיש?

ram liran

New member
אין כזה דבר "הכי טובה שיש"

זה בשביל ההתחלה. אבל ריק ללא ספק היא אחת מהטובות. כרגע, אני לא מצליח להעלות בראשי חברה שמייצרת גיטרות טובות יותר. רק בונים פרטיים, או גיטרות וינטג´. נסה את הבסים של ריק, חוויה מדהימה (יש 4003 מסוף שנות ה80 בוינטג´) Ram-bo

spider182

New member
תיקון טעות

אני התכוונתי להגיד שהגיטרות של פנדר טובות והכל ולא התכוונתי ספציפית לסקוויר אז על תעלו עליי ישר! (זה מה שהיה לי בראש באותו רגע). ואני לא עושה פרסומת אני ממליץ לכאלה שרוצים לקנות ולא יודעים מה. ואני יודע שאין כזה דבר הכי טובה אבל למתחילים לדעתי היא כן הכי טובה. (תשאלו את טום מבלינק 182)

די... זה כבר מתחיל להיות עצוב...

על מוסיקה אני לא אתווכח איתך כי על טעם ועל ריח אין להתווכח... אך לכל הדיעות (חוץ משלך, שאתה הרבה לא מבין בגיטרות), טום הזה שלך הוא גיטריסט ששואף להגיע לדרגה של מחורבן... אז תעזוב אותנו, כי בלבחור גיטרה הוא, ובטח שלא אתה לא תעזרו לנו... וסליחה שאני נשמע מניאק מדי, זה פשוט בגלל שזה כיף... שלכם (חוץ ממך מר עכביש), זיו גרינברג...

Petrucci-jr

New member
כמו שאמרתי הבחור שולט אבל..

אתם יודעים תהמשך! אני מרגיש כמו המלאך שומר שלו! זיו יש לך שקל?

adiels

New member
טום דלונג?

מבלינק הוא חתיכת אפס, מנגן מוזיקת חמישיות מסריחה ממש להקה גרועה, וגם הגיטרה שלו לא משהו

למעלה