גיטרה| גלחחחחחח סורי אם כבר שמו אבל אני חייבבתתת וזה לא כזה נוראי..... הנה 2 תמונות
S sHaNi 11 New member 22/9/03 #1 גיטרה|../images/Emo9.gif גלחחחחחח סורי אם כבר שמו אבל אני חייבבתתת וזה לא כזה נוראי..... הנה 2 תמונות
גיטרה|../images/Emo9.gif גלחחחחחח סורי אם כבר שמו אבל אני חייבבתתת וזה לא כזה נוראי..... הנה 2 תמונות
F flowers girl New member 22/9/03 #2 OMG../images/Emo5.gif יש לי רק 3 מילים לומר על זה.. איכס.. יאק.. בלעקי..
S sHaNi 11 New member 22/9/03 #5 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif גלח-גלח-גלח-גלח כולם לראות שזה לא ממש נוראאא!!!!!! הק הקפ הקפצ הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif גלח-גלח-גלח-גלח כולם לראות שזה לא ממש נוראאא!!!!!! הק הקפ הקפצ הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
S sHaNi 11 New member 22/9/03 #6 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif גלח-גלח-גלח-גלח כולם לראות שזה לא ממש נוראאא!!!!!! הק הקפ הקפצ הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif גלח-גלח-גלח-גלח כולם לראות שזה לא ממש נוראאא!!!!!! הק הקפ הקפצ הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
D Dream within a Dream New member 22/9/03 #7 ../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה מתוק הוא כל כך ילדדד
D Drorrrrrr New member 22/9/03 #8 קוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף קוףףףףףףףףף קוףףףףףףףף |קוף| |אייקון של דרור מגרד את השיער ומחפש כינים|
M m G m New member 22/9/03 #9 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif הוא נראה כמו ילד בן 14
S sHaNi 11 New member 22/9/03 #13 ../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif הוא ממש חמוד! הוא לא ממש השתנה! והוא ממש לא קוף!!!!!!! כן זה עשה אותו קצת יותר קטןבמראה אבל עדיין הוא מתוק לאללה!!!!
../images/Emo168.gif../images/Emo9.gif הוא ממש חמוד! הוא לא ממש השתנה! והוא ממש לא קוף!!!!!!! כן זה עשה אותו קצת יותר קטןבמראה אבל עדיין הוא מתוק לאללה!!!!
ט טיטול לא נקי New member 22/9/03 #17 בדיוק מה שאני אמרתי ואני גאה בזאת שאני זאת שהמצאתי שם לתספורת הזאת "הגלח" חח זה כבר הגיע לפורום סברס מכאן... כן כן הגלח הזה קרוי על שמי! "גלח אורית" אני הראשונה שחשפה את ידיעת הסקופ לעולם
בדיוק מה שאני אמרתי ואני גאה בזאת שאני זאת שהמצאתי שם לתספורת הזאת "הגלח" חח זה כבר הגיע לפורום סברס מכאן... כן כן הגלח הזה קרוי על שמי! "גלח אורית" אני הראשונה שחשפה את ידיעת הסקופ לעולם
ט טיטול לא נקי New member 22/9/03 #11 יאאאא חחחח כנסווווווווווו רואים את ההיא מאחורי שי וצביקה? ההיא בדלת עם החולצה הכתומה? גבירותי ורבותיי המכשפה המדוברת.. חח איזה קטעיםםםםם איזה כיף שיש לי הוכחה שהיא גם נראית כמו
יאאאא חחחח כנסווווווווווו רואים את ההיא מאחורי שי וצביקה? ההיא בדלת עם החולצה הכתומה? גבירותי ורבותיי המכשפה המדוברת.. חח איזה קטעיםםםםם איזה כיף שיש לי הוכחה שהיא גם נראית כמו
ט טיטול לא נקי New member 22/9/03 #19 חחח מה אני??? תסתכלי בהודעה שרשמתי על הביקור בבית החולים ותביני