גיטרה 7 מיתרים?

• פותח הנושא genz
  • פורסם בתאריך

genz

New member
גיטרה 7 מיתרים?

הייתה לפני קצת זמן איבנז 7 מיתרים בכלי זמר, והתלהבתי מהרעיון. כיף שפתאום יש עוד מיתר שאפשר לנגן עליו, ואני גם מנגן מטאל אז זה הרבה פחות התעסקות עם כל הכיוונים הנמוכים. בכל אופן, רציתי לדעת אם למישהו כאן יש איזשהו מידע על דגמים מסוימים: איזה כדאי ואיזה לא, מחירים, איפה אפשר לקנות? ואם למישהו יש קישור לאחת למכירה ביד שנייה, אז יהיה אחלה אם הוא ישתף
. תודה מראש
.

el00

New member
יש בהומלס

IBANEZ UNIVERSE שמישהו מוכר, תעשה חיפוש בדפים של השבוע האחרון...גיטרה פצצה אם זה הכיוון שלך. וואלה, חוץ מאיבנז אני לא מכיר עוד 7 מיתרים, יש גם שכטר אבל לא שמעתי אותה. בטוח אבל יש עוד חברות.

כבש!

אמממ ראיתי אתמול בכלי זמר אחת של איבנז. אני חושב שלגיטריסט של הלהקה שלי יש אותה, רק שהוא שידרג לה את הפיקאפים... לא יצא לי לראות עוד בארץ...

נוןעומר

New member
יצא לי לראות גם במרום ברמ"ג

של סילברהד, ואחת של שכטר, שנדמה לי היא הייתה גם באריטון. יש בחור בשם רון, כותב בתפוז בכינוי ronorel או וואריאציה אחרת על השם שלו באנגלית, הוא גם מנהל כמה פורומים בסוליד רוק, ראיתי אותו מפרסם גיטרת 7 מיתרים של איבנז למכירה, אתה יכול למצוא הודעה כזו בקומונת "גיטריסטים ובסיסטים". לי יש אחת של שכטר, דגם שכבר לא מיוצר ולצערי החבר'ה בשכטר לא יכלו לתת לי פרטים עליה. יש לה סאונד טוב.

למעלה