גיטרה שנשברה

ofirmoon

New member
גיטרה שנשברה

הראש של הגיטרה הקלאסית שלי נשבר איפה שהמפתחות השאלה שלי אם כדי לי לתקן או לקנות חדשה? ואם לתקן אז שמעתי שיש בחור בשם הרצל בר"ג מומחה לתיקון כלים אקוסטיים אני אשמח אם משהו יוכל לתת לי את שם העסק שלאו מס´ טלפון של העסק. אופיר

Jesus Wept

New member
תראה....תשמע....

השאלה היא כמה שווה הגיטרה... אם זו גיטרה של 300-500 ש"ח, לא שווה כי התיקון יהיה בשווי של משהו כמו 200 ש"ח. אם זו גיטרה יקרה, ומעל לכל, נוחה לך ונשמעת טוב, אז כן. אולי פשוט תקנה חדשה.....? במידה ויש לך כסף...

ofirmoon

New member
jesus wept

ראשית תודה על ההתיחסות לבעיה. תראה יש לי אדמירה רוסריו היא עולה משהו בסביבות ה 700 ש"ח כדי לי לתקן אותה או שלא כדי?

תראה ....אם התיקון יעלה

יותר ממה ששווה לך(אתה תחליט בעצמך כמה שווה הגיטרה לך אישית...) על תתקן ותיקנה אחת חדשה אם הוא לא יקר לך אז תקן אותה....

Jesus Wept

New member
לדעתי...

האדמירה נחשבות גיטרות ספרדיות איכותיות ולא יקרות במיוחד. אני מניח שתיקון לאדמירה יעלה קצת יותר יקר, משהו כמו 400 ש"ח, ואז זה חצי מהגיטרה.... אני הייתי שוקל לקנות אחת חדשה יותר. אבל הכי בטוח והכי מומלץ - קח אותה לבדיקה והערכת נזק, אז זה עולה 200 ש"ח, שווה. אם יותר מ-300 ש"ח, לדעתי כבר לא כל כך שווה. השאלה היא כזאת: אתה אוהב אותה? עד כדי כך שיהיה לך קשה להיפרד? אם כן, תקן ואת תקנה חדשה... זה תלוי גם בכמה אתה קשור אליה.

למעלה