גיטרה קלאסית!!!

• פותח הנושא pif
  • פורסם בתאריך

pif

New member
גיטרה קלאסית!!!

שלום לכולם. כתבתי פה לפני בערך חודש, ביקשתי עזרה בקניית גיטרה קלאסית. למרות שעזרתם לי מאוד, עדיין לא קניתי. בכל אופן, אני חושב על נסיעה לספרד, ורציתי, אם תוכלו, לברר לי על מקומות שם. או איפו אני יכול לברר. אולי אפילו, אם זו לא חוצפה מצידי לבקש, לשאול את המורים שלכם. אני מחפש גיטרה קלאסית, לא ספרדית, ומוכן לשלם לא מעט. אני אשמח מאוד אם תענו. נתי.

צר לי... כל גיטרה שתקנה בספרד-

היא ספרדית... סתם זה רק בגלל המוצא שלה... ובכן... אם אתה מוכן לשלם לא מעט תקנה לך איזה אוביישן חמודה כזאת, או איזה חברות מקבילות לה (מתחרות כמובן...)... הרבה יותר מזה אני לא יכול לתת לך כי מבין אני לא ממש בקלאסיות (למרות ששוב אשוויץ כי יש לי אחלה אוביישן..) טוב זהו...

mocko

New member
רשימה של כמה חנויות

שלום נתי . לא בטוח שכל החנויות ברשימה עוד פעילות . רובן נמצאות במדריד . לפי מה שקראתי , אפשר למצוא מציאות , אבל הקנייה בספרד היא לא פשוטה ודי צריך להיזהר מנוכלים שמציעים גיטרות ספרדיות מאיכות נמוכה במחירים מופרזים לתיירים שלא ממש מבינים .... במרכז מדריד יש את החנויות והתצוגות של מיטב הבונים בספרד : Ramirez ( המפעל אמור להיות בצפון מדריד ) , Contreras, Bernabe , Manzanero והכתובות : Fustino Conde y Hermanos (Sobrinos de Esteso), main office Gravina 7 (tel. 419 66 75) branches at Felipe V, 2 (tel 247 06 12) and at Atocha 53 (tel 239 1167). Felix Manzanero Cabrera, c/ Santa Ana 12 (junto al Rastro - (tel 266 00 47) A L Iznaola at Imperial 16, Madrid 12 (by Plaza Mayor) - (tel. 266 54 27). Jose Ramirez, Conception Jeronima 2, Madrid 12 Ignacio Fleta y hijos, Calle de los Angeles 4, Barcelona Jose Ramirez shop at Calle de La Paz, 8, just off the Puerta del Sol (Sol metro stop) Calle Mayor 80 - Contreras Calle de la Cuchilleros No 13 - Bernabe מקווה שזה יעזור .

mocko

New member
ולמי שלומד אצל המורים הקלאסיים ....

איתמר ושות´ , יש אפשרות לשאול את יהודה שרייר או ליאור יקותיאלי לגבי קניית גיטרה בספרד , שווה או לא , מקומות וכדומה ולעזור לבחור פה או לאחרים שמעוניינים ?

pif

New member
MOCKO

רציתי רק להגיד תודה, סוף סוף קצת אינפורמציה שנראת שמישה. אז תודה. בקשר לנפילה בפח, אני לא מודאג, אני יודע להבחין בטיב, יותר משאני יודע לנגן
ואם מישהו יוכל, באמת לשאול את המורה שלו, זה יהיה מבורך מבחינתי. אז שוב תודה, נתי

למעלה