גיטרה חדשה

Master Jewish

New member
גיטרה חדשה

שלום! אני מנגן על גיטרה 3 שנים בערך ובשנתיים האחרונות אני הבעלים (הגאה) של סטראט מקסיקנית שאני מרוצה ממנה עד הגג. הבעיה היא שבזמן האחרון התחלתי לגעת בג'אז ככה פה ושם ודי התחלתי גם לשלב את זה בשירים של הלהקה שלי (אנחנו מנגנים רוקנ'רול ישן עם נגיעות קאנטרי, סטייל גרייטפול דד אבל בעברית...) בכל אופן רציתי לשמוע את דעתכם אם אתם מכירים גיטרה שתוכל לספק אותי הן מבחינת סאונד ג'אזי אבל עדיין שתהיה מחוברת לשורשים של הרוקנ'רול (הישן) ועם כל זה- שלא תעבור את ה5K ביד שניה. אשמח להצעות!

Master Jewish

New member
זהו כאן יש בעיה

חשבתי על איזה רבע נפח נחמדה אבל מה שהיה בעיקר זה אפיפון (שאני לא בטוח לגבי האיכות שלה) והES השונות שאמנם אני בטוח באיכות שלהם אבל המחיר עושה קצת בעיות... יכול להיות שהאפיפון נפח יותר איכותיות מהרגילות? או שיש איזו חברה איכותית שמייצרת נפח במחירים שפויים?

אני מכיר מישהו שמוכר שארוול

לא רעה בכלל. אני לא יודע כמה הוא רוצה אבל את שלי קניתי ב5K למרות שהיא לא כל כך מתאימה לג'אז יש לה מיד בוסט ואפשר לשחק עם הווליום ויש תוצאות ממש מגוונות ונחדמות, ובתכלס זו גיטרה מעולה לבלוז\רוק\פויז'ן\רוק כבד וכו

Virons

New member
כואב לי רק מלהסתכל על מישו שינגן עלייה ג'אז

לך על רבע נחמדה שים על שכטר רבע נפח מיתרים 0.12 שטוחים ויהיה לך אחלה

miki872

New member
איזה שווה...

שאל אותו אם בא לו טרייד על WASHBURN N4 משופרת+כסף מצדי, אם אתה יכול, ותחזור אליי בהודעה אישית
תודה מראש.

miki872

New member
ראיתי כבר אחת כזאת, רפי,

רק בצבע שונה, אדום עם ברקים, משו מדהים. הגיטרות האלה עושות לי רטוב.

כן אני יודע על מה אתה מדבר.

רציתי לקנות אותה, אבל בסוף מי שמכר אותה לא ענה לטלפונים שלי ומההתחלה היה רושם שהוא לא כל כך רוצה למכור. חבל. למרות שהתמזל מזלי ומצאתי אחת כמו של רפי (ז"ל
) במחיר יחיסת זול של 5K

התכוונתי

שהשארוול של רפי היא ז"ל
בכח מקרה הנה השארוול שבהתחלה רציתי לקנות. נראית טוב.

Jesus Wept

New member
מזכירה את שלי לשעבר, רק ששלי

הייתה עם ברקים כספים. אבל בלי שום קשר, הדגם פה הוא PREDATOR ולא 475 כמו שלי, או כמו שפה. בגלל זה זה מוזר לי, כי רק מודל 6 ומעלה היו נק-ת'רו. מה שכן, מדובר בגיטרות מעולות. לא להאמין שגיטרה מבאסווד שהוא עץ נטול מאפייני סאונד ברורים מוציאה כזה צליל (כלומר - אחלה פיקאפים אנשים)

miki872

New member
אתה יודע,

5K לדלוקס 475 נחשב רחוק מזול. אבל גיטרה מצוינת!

miki872

New member
בשביל לאמת את מה שאני אומר, אגב,

כנס ליד2 (מכיר את האתר?) ותכתוב שם Charvel, יש שם אחת כמו שלך ב3900 שקל ואחת קצת יותר מתקדמת, הXL650 ב4000, שזה מחיר מעולה.

נכון

אבל לי יש אחת עם ברקים זהובים\כסופים. הגימור הזה יותר נדיר עד כמה שידוע לי.

miki872

New member
דווקא מסתובבות כאלה הרבה ארץ,

וראיתי אחת כמו שלך (כמו של רפי גם) או שתיים, גם במחירים האלה. 5 זה לא מחיר מוצדק בשבילה.

Mr MAG

New member
מוצדק זה ערך לא מדויק

בתחום הגיטרות יד שניה קשה לומר מה מוצדק ומה לא. גם אם מבחינת "מחירון" הערך של גיטרה כלשהיא הוא X הגיוני שהיא תימכר ביותר מזה, מסיבות כמו: קניה ממישהו אמין, במצב מאוד טוב גימור או פיצ'רים מיוחדים כלשהם אם הגיטרה טובה יכול להיות שפשוט אנשים לא ממש ששים למכור אותה ואז המחיר עולה.

miki872

New member
אז אם אין לה פיצ'רים מיוחדים שאין ב475 האחרות

המחיר לא מוצדק, סבבה?
כי הברקים הכסופים/זהובים לא נדירים בארץ והגיטרות האלו נמכרות סביב ה4 ומטה.

miki872

New member
עזבו,

אחלה גיטרה, זה מה שחשוב, אני בטוח שהוא נהנה ממנה סוף הדרך.

למעלה