זו סתם הכללה אולי בס זה כלי ברברי אבל בנות בהחלט יכולות ללכת על זה וזה אפילו ממש מגניב זה סוג של אבנגרד ומה שאתה מנסה להגיד זה בס זה כלי רציני ובנות צריכות לפנות לפסנתר או משהו כי זה כלי נגינה של כוסיות ולא לכלים "קשוחים"
רגע..איפה כל העידודים של לכי על זה את יכולה אתם מוציאים לי את כל המוטיבציה להתחיל אם ככה הגישה מההתחלה אז אני לא מתפלאה אם אני אשבר אני מאמינה בזה שלכל בנאדם יש את היכולות שלו אני מאמינה גם באימונים אני חושבת שאם כל יום אני יושבת 3 שעות על הבס ולוקחת את זה ברצינות אני כן יכולה להגיע לרמות ולהפיק באמת משהו טוב עם הבס אפילו שאני "בת"
אני בכלל חושב שבכל "תחום של גברים" גם בנות יכולות להצליח (אממ... טוב, ברוב התחומים...
) וההפרדה הזאת שעושים לפעמים באותם תחומים סתם דפוקה... אז בטח שתלכי על זה ותלכי עד הסוף... גם אם לא תוציאי את מה שגברים מוציאים (כמו שאמרתי מקודם), את תוציאי דברים שלך והם לא פחות טובים...
הכי מצחיק הוא שהגעתי למסקנה הזאת שאני רוצה לנגן על בס דרך חלום בכלל חלמתי שאני בסיסטית מטורפת ועושה כל מיני דברים ממש ממש מגניבים על בס ומאז אני רוצה.. ניראה לי שגם יש לי שמיעה אבסולוטית אבל קצב אני לא יודעת לא בדקתי אף פעם
לא נראה לי שלי היה הרבה חוש קצב כשהתחלתי.. את יכולה לפתח אותו בעבודה עם תופים+בס, מטרונום, לנגן עם מוזיקה שיש לך בבית.. בעיקר לנגן עם אנשים שכן יש להם חוש קצב
קצב מפתחים לאט. יש מספר מאוד נמוך של אנשים שנולדים עם חוש קצב מצוין. לזאת שרוצה לנגן שזה לא ירתיע אותך. אני מתופף ולא היה לי קצב בהתחלה אבל עובדים על זה.. לנגן עם שירים ועם מטרונום ישפר אותך ממש מהר. בנגינה אין קסמים זה הרבה עבודה קשה (אבל מתגמלת)
האמת שגם אני חשבתי שזה כלי שלא מתאים לבנות, אבל עובדה ששתי הבסיסטיות האלה נמצאות באותה רמה של הבסיסטים הבנים שאני מכיר, ואולי אפילו יותר טובות מבחינת דיוק ויצרתיות