גיטרה בס

TaL112112

New member
גיטרה בס

אתם חושבים שכדאי להתחיל ללמוד בס?כי יש לי דילמה ממש רצינית בקשר לזה

דוויק

New member
כן. כי מה שיותר עמוק יותר טוב.

בכל מקרה, לי אישית עדיין קשה לראות בנות באסיסטיות כי זה כלי נורא פאלי, אבל זה הכלי הכי טוב שיש לדעתי, אז לכי תדעי. דוויק

always never

New member
אני לא מסכימה עם זה

זו סתם הכללה אולי בס זה כלי ברברי אבל בנות בהחלט יכולות ללכת על זה וזה אפילו ממש מגניב זה סוג של אבנגרד :) ומה שאתה מנסה להגיד זה בס זה כלי רציני ובנות צריכות לפנות לפסנתר או משהו כי זה כלי נגינה של כוסיות ולא לכלים "קשוחים"

always never

New member
טוב יכול להיות שהגזמתי

אבל זאת התגובה של כל מי ששומע שאני רוצה לנגן על בס אז זה די מבאס שאנשים חושבים ככה

SlyStone

New member
כן נראה לי שהגזמת...

אבל הוא כן מתכוון שבס זה כלי מאסיבי ויכול להיות גם אגרסיבי, ולבנות קשה להוציא את הצדדים האלה של הבס. (אני גם בסיסט)

דוויק

New member
לא מדויק בכלל!

פשוט באס נראה כמו זין ענק. וקשה לי לראות בחורה עם זין. היי, אני פשוט לא בקטע של Chicks With Dicks!

always never

New member
אבל..אבל...

רגע..איפה כל העידודים של לכי על זה את יכולה אתם מוציאים לי את כל המוטיבציה להתחיל אם ככה הגישה מההתחלה אז אני לא מתפלאה אם אני אשבר אני מאמינה בזה שלכל בנאדם יש את היכולות שלו אני מאמינה גם באימונים אני חושבת שאם כל יום אני יושבת 3 שעות על הבס ולוקחת את זה ברצינות אני כן יכולה להגיע לרמות ולהפיק באמת משהו טוב עם הבס אפילו שאני "בת"

SlyStone

New member
בטח שתלכי על זה...

אני בכלל חושב שבכל "תחום של גברים" גם בנות יכולות להצליח (אממ... טוב, ברוב התחומים...
) וההפרדה הזאת שעושים לפעמים באותם תחומים סתם דפוקה... אז בטח שתלכי על זה ותלכי עד הסוף... גם אם לא תוציאי את מה שגברים מוציאים (כמו שאמרתי מקודם), את תוציאי דברים שלך והם לא פחות טובים...

Raptor Bass

New member
במילה אחת אני חולק על המפשט הראשון

שלך, והמילה היא נהיגה ...

דוויק

New member
לכי על זה!

שברי כאילו אין מחר, תני ריפים פסיכים של באס! תני בראש - מה עוד אפשר לדרוש??!?!? דוויק

oZ5555

New member
Pixies, Sonic Youth את ואני

לכי על זה, כלי גדול, אז מה? פסנתר יותר גדול. רק תבררי שיש לך חוש קצב מפותח לפני כן כי זה הרבה יותר חשוב בבאס מאשר בגיטרה רגילה.

always never

New member
סבבה תודה

הכי מצחיק הוא שהגעתי למסקנה הזאת שאני רוצה לנגן על בס דרך חלום בכלל חלמתי שאני בסיסטית מטורפת ועושה כל מיני דברים ממש ממש מגניבים על בס ומאז אני רוצה.. ניראה לי שגם יש לי שמיעה אבסולוטית אבל קצב אני לא יודעת לא בדקתי אף פעם

הממ שהקצב לא יפריע לך...

לא נראה לי שלי היה הרבה חוש קצב כשהתחלתי.. את יכולה לפתח אותו בעבודה עם תופים+בס, מטרונום, לנגן עם מוזיקה שיש לך בבית.. בעיקר לנגן עם אנשים שכן יש להם חוש קצב :)

gushi

New member
בולשיט

קצב מפתחים לאט. יש מספר מאוד נמוך של אנשים שנולדים עם חוש קצב מצוין. לזאת שרוצה לנגן שזה לא ירתיע אותך. אני מתופף ולא היה לי קצב בהתחלה אבל עובדים על זה.. לנגן עם שירים ועם מטרונום ישפר אותך ממש מהר. בנגינה אין קסמים זה הרבה עבודה קשה (אבל מתגמלת)

Raptor Bass

New member
יותר חשוב מגיטרה? לא הייתי אומר...

חוש קצב זה דבר שצריך לכל כלי מוסיקלי...

thefword

New member
גו פור איט

אני אישית מכיר 2 בסיסטיות תותחיות והן אפילו לא מנגנות הרבה זמן ככה שאל תחשבי על הכללות הכל עניין של אימון בשני המינים.

shiepki

New member
גם אני מכיר אותן ../images/Emo13.gif

האמת שגם אני חשבתי שזה כלי שלא מתאים לבנות, אבל עובדה ששתי הבסיסטיות האלה נמצאות באותה רמה של הבסיסטים הבנים שאני מכיר, ואולי אפילו יותר טובות מבחינת דיוק ויצרתיות

למעלה