גיטרה באס למכירה

barashka

New member
גיטרה באס למכירה

גיטרת slammer מדגם blitz ובכן... זו גיטרה עם צליל ממש טוב, והיא ממש טובה לאנשים שלא יודעים עד כמה הם רוצים להתקדם בבאס אם בכלל... במקרה שלי היא שכנעה אותי להתקדם, ואני ממליץ עליה לכל אחד שעוד לא ניגן עוד על באס. אם התחרטתם על לקיחתה היא תתקבל בחזרה באותם השבועיים בהם נלקחה. מחירה הוא כ-850 ש"ח... icq#123949615 יום טוב

barashka

New member
פרטים

ובכן... יש לה צליל ממש יפה, חלקה החיצוני שחור, והפנימי מן לבן שיש כזה, היא מאוד יפה, אני מהרצליה, ויש לה כמה שריטות, אך הן לא רציניות, ולא משפיעות כלל וכלל עליה בעצמה... ניתן לצלצל אליי 24 שעות ביום, וברובם אענה, כולל בשבת... יום טוביום טוב

V.W

New member
גם אני מוכר באס

ב750 וושבורן, עם Z פיקאפ, פאסיבית, וצליל ממש פצצה הדגם לא יעזור לך כי לא מייצרים אותה יותר. אה ושתי אוקטבות...

barashka

New member
לא יפה מצדך...

הדבר שמישהו שחוכר כלי מסוים הכי פחות ירצה, זה שיפריעו לו... תן לאנשים להחליט לבד אם הם רוצים או לא... יום טוב ובהצלחה vw רק שאני מקווה ששלי תגיע מהר יותר

טעות!!! אנשים טעות!

התבלבלתי בדגם...חשבתי שזה דגם גרוע שאני מכיר... אין לי מושג על הגיטרה הזאת ולכן אני מבקש מהאנשים לא להתייחס להודעה שלי...ואם אפשר שהמנהלים ימחקו אותה...

V.W

New member
תודה באמת

ואתה יכול להגיד כזה דבר רק אם ראית וניגנת עליה האפרות היחידה שאני רואה זה שאתה לא אוהב את החברה ובגלל זה אתה אומר לא לקנות אותה אז בבקשה תחזור בך ותאמין לי שהיא מוציינת למי שמתחיל והיא מאוד נוחה ובמצב מצויין והיא יצאה מסט אפ לפני חודש והיא כמו חדשה

V.W

New member
כתבת שתי דקות אחרי, אבל זה בסדר

אגב אם כבר יש פה אנשים אז בואו לצ´אט

למעלה