גיחה קצרה...

alfiekeren

New member
גיחה קצרה...

אז ככה..בריאן עזב אתמול.. הוא הגיע ביום חמישי..הלכנו לאכול במפגש הסטייק. למי שאוהב על האש - אחלה מקום. ביום שיש החלטתי לעזוב אותם קצת לבד..הם הלכו למצפה בעזראלי כדי לראות את ת"א .. ומאחר ששמעו על הפיגוע..אצו חזרה הביתה.. אני בינתיים בישלתי להם צהריים..אח"כ הלכנו לחוף הים לדוג. בערב הלכנו למסעדה - צ´ימיצ´נגה..שהיתה מאד יקרה..ולא שווה את הכסף. ביום שבת קמנו מוקדם..נסענו לבקר בעתיקות שבבית שאן..אח"כ נסענו לכנרת ובסוף הגענו גם לחרמון שהיה מוצף בשלג..עשינו SNOW BOARD והיה אחלה.. חזרנו עייפים. יום ראשון כבר חזרתתי לעבודה..הם הלכו לשבת על שפת הים..לשתות קצת בירה.. בערב בריאן הזמי אותנו לארוחת ערב במסעדה איטלקית כדי להגיד לנו תודה על האירוח. וביום שני הם עשו קצת שופינג לפני שהוא חוזר הביתה.. אני ביום ראשון הכנתי לו חבילה לקחת איתו לאנגליה: סחוג אדום סחוג ירוק עריסה פלאפל קוסקוס חלבה בכל מיני טעמים ותה נענע. הוא מאד התלהב.. וזהו הוא כבר לא פה..החלטנו להפגש שוב אפריל או מאי.. מיותר לציין שעליתי 2 קילו מיותרים בארבעה ימים האלה..לא הפסקנו לאכול. מתוך ארבעה ימים שהוא היה פה - בשלושה היו פיגועים..איזה לחץ!!!

cielo

New member
חולה עלייך ../images/Emo13.gif

קרנושית, מה קורה ? הרבה זמן לא דיברנו ....
אני שמחה שנהנתם, מה עוד ? כלום ... נשיקות, שלי

אניטה007

New member
היי קרן ../images/Emo13.gif

אז ספרי, מה הוא אומר על הארץ? אני מניחה שהוא כבר היה כאן ובכל זאת. הפיגועים האלה זה פשוט מזעזע...והצורה שבה זה משפיע על אנשים שלא חיים כאן היא לא נעימה במיוחד. גם אני סובלת מזה למען האמת כי אתמול אלכס אמר לי שאמא שלו היסטרית מזה שהוא רוצה לבוא לארץ ואמרה שהיא מעדיפה בהרבה שאני אשאר לתקופה אצלו בשוויץ או שנהיה שוב אצלם. אז בכל מקרה אנחנו כנראה נהיה אצלו בשוויץ חודש ואז הוא כבר לא יבוא לפה
ולגבי אכילה כפייתית במסעדות כשמגיעים אורחים מאירופה - בשנה שעברה אירחנו כאן קרובים מחו"ל ובאמת הבישול כאן היה בשיאו בתקופה הזאת, זה ממש לא טוב לגזרה של המארחת בדרך כלל

GalGula

New member
זה רק אצלי, או שיש תחושה

שכל בן-משפחה, מכל צד, שהוא בעדנו (כלומר בעד הקשר) הוא כמו אויר לנשימה? אני חושבת שאצלי העובדה שמצד חברי המשפחה מאד בעד, ומצד המשפחה שלי - המשפחה המורחבת לא עד כדי כך נגד, מאד עוזרת לי... קשרי משפחה זה דבר מאד חשוב, וזה אחלה שאתם בקשר טוב עם אחיו, קרן!

alfiekeren

New member
מסכימה!!!

לפני שאלפי הגיע לגור פה..כשהוא ספר שזה מה שהוא עושה התייחסו אליו כאילו הוא נפל על הראש. ולא רק כי הוא עוזב מדינה בשביל בחורה אלא כי הוא עוזב לישראל!! המדבר הצחיח הידוע בבעיותו. לגבי דת אצלם זה באמת לא משנה. כל אחד והחלטותיו הוא. לקבל אותי..אני לא יודעת עוד..כי בינתיים הכרתי רק את האח הזה.. דיברתי בטלפון עם האח השני. וזהו. אין לנו קשר חזק עם המשפחה שלו לצערי. ביולי אנחנו נפגשים עם בן דוד שלו שאיתו הוא גדל. ובמאי נפגש עם המשפחה המורחבת יותר. לגבי המשפחה שלי..השאלה הראשונה ששאלו אותי היתה אם הוא יהודי. והיה על זה בלאגן שלם במשפחה המורחבת. ואמא שלי אפילו דברה עם אלפי ואמרה לו שאם אנחנו נתחתן הוא צריך להתגייר..וסבתוחה שלמה. היום - אחרי שנתיים - הם מקבלים אותו כמו שהוא ויודעים שהוא לא מתכוון להתגייר ושאנחנו לא הולכים להתחתן חתונה יהודית.

alfiekeren

New member
אז ככה,

הוא די מקנא באלפי בחיים שיש לו פה.. כי יש לנו דירה שהשקענו בה המון...יש לי משפחה שמוכנה לעשות בשביל אלפי הכל..הלכנו לדוג עם אבא שלי..:) יש לו חברה אוהבת..שזו אני כמובן..
אז בריאן אמר לאלפי שהוא יודע שאין לו עבודה ושקשה לו עם השפה אבל בגדול הוא מקנא בו כי יש לו כל מה שהוא מחפש. לגבי המצב הבטיחותי..הוא קצת היה לחוץ. ונראה לי שיקח לו קצת זמן לחזור.. זו פעם שניה שהוא בא לארץ..והוא ראה תמונה של חברה שלי והתלהב ממנה.. אז ישר קפצתי...שידוך..אבל זה לא כזה פשוט.. בהתחלה המשפחה שלו היתה שולחת לו אימייל שיתעשת כבר ויחזור לאנגליה..כי זה מסוכן. אבל הם הבינו שאין על מה לדבר. אז עכשיו הם מקבלים את זה. הרבה מהמשפחה שלו לא מוכנים לבוא לפה לבקר. אז ביולי אנחנו נוסעים לקפריסין - זה הכי קרוב לישראל שהם מוכנים.
אכלנו כמו חזירים..עכשיו אני במשטר..אני כבר יומיים לא אוכלת צהריים.

למעלה