גיחה קצרה!!!!

חניתס

New member
גיחה קצרה!!!!

בס"ד נעלמתי!!!!! אך רק מסיבה טובה! עברתי דירה ואני טובעת בים של קרטונים!!!!! אין לי קו טלפון אין לי פקס אין לי אינטרנט כבר כמעט חודש עד שבזק יואילו בטובם לטפל בתשתית!!!! חושבת וזוכרת אתכן תמיד בעיקר ברכיבות שאני "גונבת" לעצמי בין כל הבולקה והמבולקה שכאן. הזמן בשלב הזה ממש מצרך נדיר, לא אצליח להשלים את החסר ולכן אני מאחלת לכולכן בהצלחה בכל הפעילות הספורטיבית שהיתה שמתהווה ושתהי'ה!!!! הכי אני מצטערת על המפגש שהפסדתי!!!!! אבל מכינה לכן את הבית שלי למפגש הבא!!!!! (נועה ומור לתשומת ליבכן) המשך פעילות פורה אוהבת המון!!!! חני

שיעבור בשלום../images/Emo13.gif../images/Emo219.gifכיף שהצצת אלינו

מקווה שהבוקה והמבולקה יסודרו בקרוב ונזכה לשוב ולראותך במחוזות הוירטואלים. לגבי מפגש - אני מקווה לעוד אחד בקרוב.

חניתס

New member
תודה נועה, מור, ויעל!

אכן הענינים מתקדמים ומסתדרים. אני עכשיו בדרך למאפי`ה להביא 90 סופגניות /tapuzforum/images/Emo8.gif בעוד פחות משעה אנחנו חוגגים בגן את מסיבת החנוכה! אז צ`או בנתיים.

מור שלז

New member
חני../images/Emo24.gif התגעגענו

מזל טוב ל
החדש שיהיה הרבה בהצלחה ואנחנו כאן, מחכות לך בסבלנות, ושולחות בינתיים הרבה אנרגיות חיוביות (אכן חסרת לנו במפגש
)

יעל :-)

New member
הייי ../images/Emo140.gif

באמת נעלמת ותהיתי מה קורה איתך. לפחות זה אכן מסיבה טובה. מזל טוב על המעבר! וכשהכל יסודר - תעשי סימן! אנחנו נחכה פה

dganitm

New member
תתחדשי!!!!

יקירתי, תתחדשי על הבית ומברוק על המעבר, אם את עדיין באזור חיוג שלי אז דברי איתי, ארכב אליך לקפה של בוקר.

חניתס

New member
תודה דגניתוש

הקפה של הבוקר מחכה לך כל יום חופשי שלי וחוץ מזה מפגש פורום הבא אצלי...קבלי מסר.

למעלה