גיחה הבייתה

גיחה הבייתה

היי חבר'ה נסעתי לקורס מדצים לפני שבוע ברביעי וחזרתי היום בבוקר לגיחה הבייתה [חבר שלי מסיים קורס קצינים סוףסוף
] אז רק רציתי להגיד היי^^ בקורס ממש מגניב קמים כל יום ב5 [בשבת פינקו אותנו וקמנו ב6
]. יש סמל כזה מגניב למנהלה!!!! כזה M שמורכבת משני לדרמנים וכנפיים.... זה פשוט מגניב
הממ עובדים קשה והעייפות רק מתגברת... אנשים ממש חמודים כייף לראות חברים ותיקים וכייף להכיר חדשים... רק אני ונורי באנו מהשכבה שלנו [ושתינו הגענו לכל הקורס]... וליעד ורוני באות ביום ראשון לפי מה שהבנתי מסיימי י"א היו 5 בחלוץ ועכשיו יש שם איזה 15...
גרעינרים שלא מדריכים כמובן ונספחים שבאו לעזור... אה שכחתי שק שינה בבית ביום רביעי אז הביאו לי אותו בשישי... זה היה משעשע
היומיים וחצי הראשונים היו ביער חולדה והודיעו לי ולנורית שעוד עשר דקות אנחנו נוסעות לשם [בשבת ב4 בצהריים]. זה היה נורא מעצבן. וכשלקחו אותנו לשם גם כן שכחתי את השק שינה
. זהו אתמול חזרנו לעזריקם המעבר היה ממש מתיש ואני בכלל מותשת אז אני מפסיקה פה. אני חוזרת מחר בלילה או שישי בבוקר לשם [בשבת סוףסוף נשבר העומס חום!]
עדי

spraizler

New member
אתם מצלמים הכל כן?

ועדי.. מחר אחרי הצהריים פגישת צוות אתר הרת גורל.! ושמח שאת נהנית

Wazov

New member
כן כן

היה כזה כיףףףףףףףףף (מיכ חזרתי אלייך אתמול אבל לא ענית) אקונומיה זה חרא הכי טוב מיול
איזה באסה שחזרתי הביתה רק בשביל הבגרות בדיחה הזאת

עם המשפחה של ליעדי

אח שלה גם בקורס... את לא מוצאת איך להגיע? עם איזה מישהו מהמושב או משהו?

דורד

New member
שקד, אני יודע שגם תמר בכר נוסעת... דברי איתה

ונראה לי שגם אור גריאני ואם אני לא טועה גם דין אלוש

AviadPe

New member
חחח זאת את אה?

אני זה שכל הזמן התבלבלת וחשבת שאני חניך...

למעלה