גיזרות

גיזרות

הי קוראים לי יובל ואני רוצה להתחיל לתפור. יש לי מכונת תפירה, ואני לומדת עכשיו איך להשתמש בה. חיפשתי באינטרנט גיזרות של חולצות פשוטות למתחילים (אני מתכוונת לצורה שצריך לגזור מהבד) ולא מצאתי. אני אשמח אם מישהו פה יוכל לתת לי ככתובת של אתר אינטרנט שמראה גזירות למתחילים (רצוי בעיברית) אני מאוד אודה לכם...
יובל

היי

בעברית יש לצערי מעט מאוד! ולא חולצות לנשים (או נערות... בת כמה את?) בעיקר תיקים/בגדי ילדים אם יש לך עניין באלו אשמח להעלות כמה לינקים שיש לי. לגבי בגדי נשים - הדרך הכי קלה היא לקנות מגזין בורדה (יש בצומת ספרים/טימצקי) ולחפש שם את הגזרות הכי קלות (מומנות בנקודה אחת לידן) אם יש לך עוד שאלות - בשמחה מיקי

תודה

תודה, אני אכן אחפש את המגזין. בקשר לגיל שלי - אני מעדיפה לא לחשוף, רק אומר שאני מידה 36... מאוד קטנה יובל

אשמח לקבל לינקים שיש לך ../images/Emo51.gif

אני מלמדת בהתנדבות תפירה שתי נערות מקסימות מפנימיה לנערות בסיכון גבוה . התחלתי איתן בלי מוד קוים ישרים וזה לא קל על מכונה תע שייתית אני רוצה שיעשוקודם מוצרים לנוי ורק אח"כ יתחילו לתפור בגדים לכן אשמח לכל רעיון ולינק .

קינשסה1

New member
אטי- את מחפשת קישורים לתיקים ובובות או בגדים?

תיקים ובובות יש כמה קישורים נחמדים מאוד. יש את הבלוג של "פרפרים" תציצי יש שם הרבה קישורים אבל לא לבגדי נערות...

../images/Emo229.gifמיקי ו|../images/Emo51.gif על האתרים הזכרת לי

כשלימדתי מלאכת יד בכיתות ד-ח. לנעלי בית עשינו גזרה לפי ציור כף הרגל ובנינו את הנעל והגזרה ממש זהה . נתת לי רעיון למוצר ראשון עם התלמידות שלי שצריכות להתאמן הרבה בתפירה במכונת תפירה וזה רעיון נהדר נראה איך הבנות יקבלו את הרעיון

למעלה